Sci-fi film készül a Tetris alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén ünnepli a Tetris a harmincadik születésnapját, ennek apropóján érkezett a bejelentés, hogy film készül a népszerű puzzle-játék alapján. Mondjuk a Torpedó után ezen meg sem kellene lepődnünk...

A Tetris-film producere Larry Kasanoff lesz, aki azt reméli, hogy ütős sci-fi történetet rakhatnak össze Alexey Pajitnov játéka alapján. Bár a stábbal kapcsolatos részletekre még várni kell, az biztos, hogy a mozin Kasanoff cége, a Threshold Entertainment dolgozik majd, és közreműködik a munkálatoknál Jimmy Ienner producer és a The Tetris Company is.


"Mindenki tudja, hogy a Tetris az egyik legismertebb, legkedveltebb márka a világon" - mondta Kasanoff, majd hozzátette: "Azt viszont még senki nem tudja, mennyire epikus sci-fi történetet akarunk elmesélni. Ez az, ami igazán izgalmas!"

"Alig várjuk, hogy a Threshold Entertainmenttel újragondoljuk a jól ismert élményt, és egy vadonatúj Tetris-univerzumot vigyünk a mozivásznakra" - ezt már a The Tetris Company fejese, Henk Rogers mondta. "Mint hamarosan látni fogjátok, ez az új univerzum sokkal többet tartogat a Tetris számára a kockasorok egyszerű tisztogatásánál."

Threshold Entertainment neve egyébként a Mortal Kombat kapcsán lehet ismerős, a verekedős játék első két filmváltozatát is ők készítették, illetve egy tévésorozatot is összeraktak a cím alapján.

11.
11.
Hlug2340
Ha Henk Rogers támogatja, akkor én is.

Ui.: http://youtu.be/hWTFG3J1CP8
10.
10.
#8 otodolo, beszaras mekkora otlet
:-):-)
9.
9.
SzDavid99
Lehet még ez jó film, de akkor semmi köze nem lesz a Tetrishez, csak a neve.
8.
8.
Giggsy
Ennél elborultabb ötletet... Mondjuk hozzáteszem, hogy én a Battleshipnél addig nem tudtam, hogy a torpedó adaptációjának szánták, amíg a stáblistában ki nem írták. Nagyon mást itt sem tudok elképzelni. De mi lesz vajon a legközelebbi, amit kinéznek maguknak? A 2048? Ötöd-ölő?
7.
7.
kopic
https://www.youtube.com/watch?v=AhwGEa7507g

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
6.
6.
markoci555
K*rva jó dolgokat ki lehet hozni belőle, nekem pl ez jutott eszembe most:
https://www.youtube.com/watch?v=1TwVO734AW4
:D
3.
3.
Szelenas
Máshogy nem tudom kifejezni az érzéseim.
http://bit.ly/1xAKwom
2.
2.
Effecta
Animációs négyzetpornó
1.
1.
pjoco
Tetris univerzum? WTF? Egyáltalán van olyan? Komolyan nem tudom ebből hogy képesek filmet szőni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...