A rajongóknak szól majd a Dead Rising-film

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Azt már tudjuk egy ideje, hogy film készül a Dead Rising alapján, és augusztusban már a rendező kilétére is fény derült. Most ő beszélt egy kicsit a munkájáról, elmondta, milyen koncepció mentén készül az adaptáció.

Ha nem ismerős Zach Lipovsky neve, az nem meglepő: a fiatal rendező mögött még nincs túl sok munka, első nagyobb filmje az IMDB-értékelés alapján borzasztó Leprechaun: Origins volt. Most ő készíti a Dead Rising-filmet, ami elmondása szerint a Dead Rising 2 és a Dead Rising 3 története között játszódik majd egy új városban. Mint korábban megírtuk, négy főszereplővel.

Lipovsky imádja a Dead Risingot, maga is rajongó. Szerinte a sorozat üde színfoltja a zombis anyagoknak, olyan energiát hozott a témába, amilyenre még nem volt példa. Mint mondta, nagyon "érdekes és drámai", hogy a Dead Rising világában a fertőzött emberek sem alakulnak át, ha van gyógyszerük, ahogy az is, hogy a zombiapokalipszis mindig csak egy zárt, karantén alá vont területen tör ki, más helyszíneken minden a régi kerékvágás szerint megy.

Lipovsky azt is hozzátette, hogy végső soron kalandfilmet, egy "zombis Indiana Jonest" szeretne csinálni a Dead Risingból, amely egyszerre lesz ijesztő és vicces, akárcsak a játék. Az adaptációban egyébként Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen, Dennis Haysbert és Keagan Connor Tracy is játszik majd.

A Dead Rising feldolgozása először az Amerika-exkluzív Crackle szolgáltatásban debütál, ami reklám fejében ingyenesen megnézhetővé teszi a filmet. Később persze globálisan is elérhetővé válik az anyag, Lipovsky szerint platformtól függően egyben és epizodikus formában is. Azt is bevallotta, hogy bár a Dead Rising kisebb büdzséből készül, ő ezt nem bánja, elvégre a nagy büdzsé azt is jelentené egyben, hogy nagy közönségre van szükség - így viszont nem tudná kiszolgálni a rajongókat.

8.
8.
Trapyd
#3: Ez majdnem az összes hozzászólásra igaz.
7.
7.
kiskenguru
Cristiano még a kisegítőben van. Ha jól tudom 4-ig van napközi.
6.
6.
DON GONDOCS
Ha az első részt veszik alapul akkor Michael Madsen-kéne a főszerepet játszania, ha a második akkor Brett Tucker játszhatná.
4.
4.
kmonyesz
pl. ehhez a íhrhez az pont jó lenne, hogy "remélem rajongóknak szól majd jó lesz"
Magamat szórakoztatom, azért ez már a szenilitás kezdeti jelei.
3.
3.
kmonyesz
#2: Az elmúlt 4-5 hírhez nem írta meg a szokásos egy mondatos, írásjel mentes, kétes tartalommal és nyelvhelyességgel bíró hozzászólását. Kezdek aggódni. :(
2.
2.
manderel
#1: Nem hinném. Néha oda kell figyelni a suliban is. Vagy úton van haza.
Nem kell aggódni, rövid időn belül úgyis itt lesz. :)
1.
1.
kmonyesz
Elképzelhető hogy bannolták Cristianot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...