Új témák a Vita 3.30-as rendszerfrissítésében

  • Írta: Arell
  • 2014. október 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Számos egyéb újdonság mellett a PlayStation Vita egy sokak által régóta kért elemmel is bővült, melynek hála a játékosok változatos témákkal szabhatják jobban személyre a készülékük Otthon képernyőjét.

Ahogy a Sony ígérte az idei Tokyo Game Show előtt, a PlayStation Vita többek között friss témákat is kapott a legújabb 3.30-as firmware verzióban.

A sokak által kért újítást az Otthon képernyőn alkalmazhatjátok a frissítés letöltése után, a beállítások menüpont alatt álló új, "témák és hátterek" feliratú opcióban. A legújabb firmware-ben persze más változások is vannak. Mostantól megnézhetitek az egyes trófeák gyakoriságát, a naptárban rögzített eseményekhez barátokat és más játékosokat jelölhettek résztvevőként, majd ezeket üzenetekhez csatolhatjátok és továbbküldhetitek másoknak. A VTE-1000 nevét PlayStation TV-re változtatták, emellett mostantól négy vezeték nélküli kontrollerrel is lehet hozzá csatlakozni.

Az update Észak-Amerikában ma hajnalban indult útjára, és hamarosan a további régiók PSN-szerverein is elérhető lesz.

5.
5.
RangerFox
#4: Sokszor vannak akciók, 1-2 ezerért szinte mindent megkapsz olyankor. Mondjuk most a Child of Light-ot. :)
4.
4.
Naridar
#3: Nemrég vettem én is egyet és egyetértek, annyi lehetőség van a konzolban, hogy az hihetetlen. Vannak is rá jó játékok, csak sajnos néhány dolog alaposan visszarántja. Először is, a memóriakártya. 20 ezer Ft felett adnak egy 32 GB-osat, miközben ennek a feléért 64 GB-os microSD kártyát lehet venni. Adjanak ki hozzá egy adaptert, nem érdekelne hogy ha kilóg a gépből, ha többe kerül a tárhely mint a játékok, senki nem fog venni rá semmit. Másodszor, az online bolt méregdrága. A PC-n azért szeretem a Steam-et, mert a bolti árakhoz képest általában sokkal olcsóbb, itt meg pont fordítva. Az online vásárlás fő előnye veszik el ezzel.
3.
3.
Trapyd
Ez egy marha jó gép lehetne.
2.
2.
akifourteen
Hoppaaa bizony,nekem nincsenek ott a temak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...