Tökéletes Batman-szimulátor az Arkham Knight

  • Írta: Arell
  • 2014. október 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Batman-széria fejlődése során mindig egy kicsit több került bele a soron következő epizódok tartalmába. Az Asylum után jött a nyílt város, most pedig a Batmobile - viszont a fejlesztők még többet ígérnek a rajongóknak.

Guy Perkins a Rocksteady Games marketingmenedzsere az IGN-nek beszélt a Batman-sorozat fejlődéséről, miközben arról is szót ejtett, hogy mit tartogat a jövő a Denevérember számára.

"Igyekszünk megvalósítani egy moziszerű elbeszélést a játék során. Értelemszerűen az Asylum volt a kezdőlépés ebben. A Batman és Joker közti macska-egér hajsza megkívánta, hogy a történet az Asylum kuktájában induljon" - kezdte Perkins.

"Ennek megvolt a helye, majd továbbléptünk a nyílt világba, hogy megoszthassuk a játékosokkal Batman vértezetének néhány új részét; a kampókilövőt és a képességet a vitorlázásra. Ezek bemutatásához már egy nagyobb világra volt szükségünk, de egy dolog még mindig hiányzott: a Batmobile."

Joker mostanra már halott, így az Arkham Knight nagyobb és átdolgozott Gothamje ezúttal egy új ellenségre, a Madárijesztőre fókuszál, aki "nagyszerű tükröt állít majd Batmannek, hiszen mindketten a félelmet használják preferált fegyverként" - mondta a marketingmenedzser. "Ha az emberek azt gondolják majd, hogy ez a tökéletes Batman-szimulátor, akkor a munkánk befejeződött. Megosztottuk velük Gotham városát, a Denevérembert az ereje csúcsán és a Batmobile-t is. Úgy gondolom, ez a három dolog remek együttest alkot egy nagyszerű játék megalkotásában."

Nagy szavak ezek, de a 2015. június 2-án PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenő játék kiadásakor magunk is ellenőrizhetjük majd, mivel nyújt többet az Arkham Knight, mint elődei.

17.
17.
eldergirl
Eddig minden film és játék tetszett nekem, filmtöl nem értem mi komolyat v reális storyt várnak amikor alapvetöen szuperhös film.Összes DC-Marvelt imádom de aki egy batman filmet fikáz a story miatt v bármeikben komoly reality történetet keres az még gyerek ;) Csak kikapcsoljon,kizökkencsen és kész. a játéktol is ezt várom, biztos szupi lesz {^.^}
15.
15.
pecek
#6: Nem mondom, h katasztrofális volt az Origins, mert nem volt rossz, de semmi újat nem mutatott az előzőekhez képest. Olyan volt az egész játék mint egy DLC. Ugye másik fejlesztőcsapat volt mint eddig, akik annyit csináltak, h belerakták az új detektívmódot, meg 1 új ellenfelet és lekoppintották azt amit az előző részekben láthattunk és kész.
8.
8.
Ragnarox007
#4: Már akinek... Számomra hatalmas csalódás... De hát nem vagyunk egyformák :D A játék pedig várós, de nagyon :)
6.
6.
Grabowsky30+
Az origins valahogy nálam már volt akkora durranás, mint az előző kettő! Remélem ebben a részben sikerül felülmúlni és nem csak grafikában!
4.
4.
Fl0rian
Azért a Sötét lovag eléggé odab*sz nem? :)
2.
2.
penel
#1: Akarom mondani képek. :)
1.
1.
penel
A kép nagyon jó. Majd kiderül mi lesz belőle, addig is játszok egy kis Arkham Origins-t, este meg megnézem a Batman Begins-t Madárijesztővel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...