The Walking Dead - megvan az új verziók dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games végre elárulta, hogy mikor jön Xbox One-ra és PlayStation 4-re a The Walking Dead-kalandjáték első két évada. A jó hír az, hogy még október folyamán rávethetjük magunkat. Be lehet készíteni a papírzsepit.

A The Walking Dead-kalandjáték első két évada szinte minden platformon megjelent már, egyedül az Xbox One-os és a PS4-es verzió lógott a levegőben. A Telltale Games helyrerakta a dolgokat, és végre napra pontos megjelenési dátummal szolgált.

A Season One és a Season Two egyaránt október 21-én landol Európában a Microsoft és a Sony masináján, szezononként 23,99 fontért. Természetesen az első etap tartalmazni fogja az első és egyetlen DLC-t, a 400 Dayst is.

A fejlesztők nem sokáig hagyják parlagon a frencsájzt, nyáron megerősítették, hogy jön a harmadik évad.

6.
6.
godach
Lehúzás szag és Telltale nagyképűség kialakulás kép.
Ilyen portokért nem szabadna 10$-nál többet kérniük. Ennyi is bőven fedezné az amúgy is kész játékok portolási költségét és még bőven maradna is nekik.

Számomra ez egy gerinctelen lépés volt. Sajnálom, pedig azt hittem a Bethesda nyomaiba fog lépni :(
5.
5.
lacinho01
jól értem ?egy szezon 23.99$ ? az egész két évad nem volt ennyi. hát kapják be azért ennyit nem ér basszus
4.
4.
Maccs187
Ha az első évadot 360-on játszottam attol ugyan ugy folytatódik a sztori a második évadban One-on ahogy a statisztikám állt!??
3.
3.
Ghost26Dave
Az év legjobb játéka.De tényleg:D
2.
2.
p3ti
Na, ez jó hír. Egészen addig nem akartam letöltögetni a 2. évad részeit ameddig nem adják ki az egészet lemezes formában. Lehet újra játszom a Season 1-et is, mivel nekem kimaradt a 400 Days kiegészítő, meg szerintem messze az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam
1.
1.
Angie Dee
A cím alapján kezdtem örülni, hogy a harmadik évadra gondoltok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...