Minecraft - megvan a PS Vitás verzió dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Minecraft PS Vitás portja átment a Sony minőségellenőrzésén, így a 4J Studios végre kitűzhette a megjelenési dátumát. A kultjáték handheld verzióját a jövő héten tölthetjük le az európai PS Store-ból.

Minden akadály elhárult a PS Vitás Minecraft elől, így a port október 15-én végre megjelenhet az európai PS Store kínálatában. Minden bizonnyal jót tett neki az extra tesztelési idő: a PS4-es verziót például újra be kellett nyújtani minőségellenőrzésre, miután a Sony elsőnek visszadobta azt.

Ennek örömére a handheld verzió egy friss és ropogós előzetest kapott:

Úgy tűnik, minden maradt a régiben a 4J Games és a Mojang között, dacára annak, hogy az eredeti fejlesztőcsapatot nemrégiben rekordösszegért vásárolta fel a Microsoft.

Alakul a Minecraft-film

Hiszitek vagy sem, de készül a Minecraft-mozifilm is, bár még a munkálatok elején tartanak az érintettek. A Mojang fejese, Vu Bui a The Guardiannak elmondta, lövése sincs, hogy a film pontosan mikor kerül a mozikba, de a lényeg az, hogy 3-4 évnél korábban ne várjon rá senki.

Bui beszélt egy kicsit a projektről is. Sok filmgyártót érdekelt az ötlet, végül a Warner Bros. mellett döntöttek. A stúdió nagy költségvetésben gondolkodik és a Mojangnak is beleszólása lesz a kreatív folyamatokba. Az viszont biztos, hogy tudatosítani szeretnék mindenkiben, hogy a film története csak egy sztori lesz a Minecrafton belül, nem arra próbál rávezetni, hogy miként játsszunk a játékkal és hasonlók.

4.
4.
mestermagyar
#1: A külömbség viszont, hogy az egyikben jobb, a másikban kevesebb a potenciál.

GOG
3.
3.
Doom1999
valaki2 kommentjére válaszolva csak azt tudom mondani, hogy ennyi erővel az Assasin's Creed is csak egy játék, ahol házak tetején kell ugrálni, ráadásul CÉL NÉLKÜL. A Black Flag után pedig csak annyit változott a helyzet, hogy műanyag hajókkal lehetett szelni az unalmas tengert.
A Minecraftban legalább bármit meglehet csinálni (nem viccelek, nézd vissza pl a Gamekapocs eddigi Minecraft-os cikkeit).

Amugy meg ha attól menőnek érzed magad, hogy egy játékot úgy kritizálsz, hogy alig játszottál vele, akkor már bocs, de nagyon szánalmas vagy. :)
1.
1.
keiji maeda
ha ez anyire sikeres lett akkor kiadhatnák ilyen jó kis pixeles grafikával újra a Terep 2 játékot szerintem világsiker lenne :)
Terep 2 remestered
Terep 2 hd edition
Terep 2 vita edition

vinnék mint a cukrot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...