London lángokban áll a Total War: Attilában

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 19.
  • Videó
Link másolása
Londont, avagy Londiniumot már a Római Birodalom idején is ismerték. A Total War: Attilában a hunok borítják lángba angolföld ékkövét, ráadásul a fejlett tűzszimulációnak köszönhetően megannyi stratégiai lehetőség nyílik meg.

A The Creative Assembly új videót adott ki a Total War: Attiláról, melyben a korabeli London ostromát csodálhatjuk meg. A fejlett tűzszimulációnak köszönhetően akár komplett negyedeket boríthatunk lángokba,a védők barikádokat építhetnek a kritikus pontokra. A csatákban és a kereskedelmi útvonalak mentén terjednek a különböző betegségek, ha a katonák elkapnak valamilyen fertőzést, nem harcolnak tovább.

A Total War: Attila valamikor jövőre jelenik meg PC-n.

17.
17.
Ehrmahgehrden
#15: "És miből gondolod hogy neked van igazad?"

Hát például érveim mellett szól az, hogy vitapartnerem nem érti a különbséget az objektív és szubjektív között. Ez hatalmas.

#16: "Mindig vannak olyan trollok mint te akik nem bírnak elülni a seggükön, csak azért mert azt hiszik amit mondanak az szent és sérthetetlen, és hogy az ő véleményük a helyes, és másképp nem is lehet gondolkodni."

Dehogy. Mindenkinek joga van a véleményéhez és az ízléséhez, pont ahogy nekem is minden jogom megvan az én véleményem és ízlésem néha békés, néha erőszakos és nyomulós terjesztéséhez.

Mellesleg megjegyzem még egyszer - mint azt már előbb mondtam, az, hogy igazam van vagy sincs, az egy teljesen mellékes kérdés, és semmi jelentősége nincs, hiszen ez csak egy a különböző ízlések között vívott érdekháború.

Az csak kapóra jövő propagandafogás, hogy tök véletlen nekem van igazam.
16.
16.
Benjago
#14: Te aztán vagy egy hatalmas nagy barom!!!
Te sem játszottál még rossz játékkal, úgy látom.
Mindig vannak olyan trollok mint te akik nem bírnak elülni a seggükön, csak azért mert azt hiszik amit mondanak az szent és sérthetetlen, és hogy az ő véleményük a helyes, és másképp nem is lehet gondolkodni. Mert mi az hogy?!
Az érveid a játék ellen is eléggé obijektívek, lehet, hogy te így gondolod, de az te vagy.
Ne akard már megmondani nekem, hogy mi tettszen és mi nem.
Részemről ennyi, vitatkozz "magadban".
15.
15.
manderel
#14: És miből gondolod hogy neked van igazad? Attól hogy neked a régebbi részek jönnek be, másnak tetszhet az új. És az akinek az új tetszik, semmivel sem kevesebb mint te vagy, csak más az ízlése. Nem rosszabb vagy jobb, hanem más.
14.
14.
Ehrmahgehrden
#13: Ez nagyon egyszerű - amíg vannak olyan emberek akiknek tetszik az, amit a Creative Assembly most csinál, addig az én igényeimet kielégítő játékot sosem fognak készíteni.
Ezért nyilván érdekemben áll, hogy az előbb említett személyeket elhallgattassam - és mivel legyilkolni nyilván nem lehet őket, ezért inkább békés és kooperatív mód próbálom meg őket rávenni saját világnézetem elsajátítására.

Az már csak hab a tortán, hogy amúgy is nekem van igazam, tehát amit terjesztek az oktató jellegű kritika, felvilágosítás, és ezáltal adatik meg nekem az erkölcsi magaslat.
13.
13.
gildesh
#12: Én értem, hogy neked miért nem jött be a Rome 2 (nekem sem), de most miért fáj neked a másik véleménye?
12.
12.
Ehrmahgehrden
#11: Medieval II óta minden Total War egy agyonbutított foshalmaz volt.

Shogun II még elment úgy ahogy, de az Empire meg a Rome II...
...az egy dolog, hogy az utóbbit ahogy piacra dobták, az kb. az évszázad legnagyobb pofátlansága volt, de amúgy is szar az egész.

Semmi birodalom-menedzselés, rettenetesen limitált építkezési lehetőségek, User Interface valami hányinger és amúgy is fos... teljes egészében az Empire irányvonalát vitte tovább... szánalmas.

A csaták még úgy ahogy elmennek, most egy olyan egy év után, de ha csak csatákra lenne tervezve ez a szerencsétlenség akkor mi a rákért van egyáltalán kampány mód benne ?

A legrosszabb az egészben tényleg az, hogy valóban lehetett volna az évtized játéka abból a költségvetésből, csak kb. 70%-át reklámra baszták el, a maradékból meg lett ami lett...
11.
11.
Benjago
#9: Miért viccelnék?!
Én nagyon elvagyok a Rome 2 Emperor Edition-nal.
Kész a játék, nincsenek bugok, mát több 100 órát eljátszogattam vele 2013 szeptembere óta, és azt kell mondjam, hogy az eddigi kedvencemet a Rome-t váltotta, mert annyira jó. Nem értem sokaknak mi a baja vele? A grafika is szép Ultrán.
A Shogun 2 engem nem köt le, érdekes a középkori japánban lenni, de azért az antik világ mindent visz.
10.
10.
mestermagyar
#8: Eddig a shogun 2 a legjobb*
9.
9.
Ehrmahgehrden
#8: Most ugye csak viccelsz ? Kérlek, mondd, hogy csak viccelsz...
8.
8.
Benjago
Hát ez nagyon jó lesz!
Eddig a Rome 2 a legjobb, de itt még rátesznek egy lapáttal. Király.
7.
7.
Ehrmahgehrden
Remélem becsődöl a Creative Assembly a gecibe' azt eladják a Disney-nek a Total War jogokat.
6.
6.
kirschakos
#4: Aha... miért is reméled? amúgy meg biztos, hogy nem lesz.
5.
5.
PaprikaJancsi
4.
4.
Skat
Total War: Asztal, de nem szék

Remélem iszonyatos gépigénye lesz rengeteg buggal.
3.
3.
randall13
marha vicces ez a név... :D
2.
2.
penel
Korabeli? hát nem éppen. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...