Xbox One-ra érkezik az HBO Go

  • Írta: Arell
  • 2014. október 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Néhány közelmúltban kiszivárgott kép szerint Xbox One-ra érkezik az HBO Go, így hamarosan a konzolos játékaink nyüvése közben sem kell lemaradnunk a fizetős filmcsatorna kínálatának megtekintéséről.

Néhány szubredditen kiszivárgott kép szerint az Xbox One hamarosan egy új funkcióval egészülhet ki, ami lehetővé teszi, hogy a fizetős csatorna tartalmát bármikor megtekinthessük a konzolunkon is.

A Microsoft még júniusban jelentette be, hogy év végéig világszerte 45 új szórakoztató applikációval bővíti az Xbox 360 és az Xbox One, immáron 225 tagúra hízó repertoárját. Az appok listája így a Vine, a ShowTime Anytime, a Comedy Central és a Major League Gaming mellett beágyazott Twitter-funkciókkal és többek közt az HBO Go-val is kiegészül. Kedvenc játékaink mellett így hamarosan a Stark-ház megpróbáltatásait is egy helyről követhetjük.

Ugyan a bárhol nézhető HBO szolgáltatás eddig csak az Egyesült Államokban volt elérhető, reméljük, hogy a "nemzetközi startnak" ezúttal Európa is része lesz.

15.
15.
Nem értem,miért kell fikázni?Ez csak egy + opció ill alkalmazás.Miért fáj pár embernek?Igen lehet laptopon is nézni mindent(hogy égetné le pöcsötöket)de miért baj az ha egy hang vagy kézmozdulattal a tévémen nézem?Adakozzatok inkább a sonynak ha ráértek,hogy az a 3 darab multis játék ne fektesse meg a fenomenális ps lowt :)
14.
14.
GAMEROD
Hát igen, legyen meg a parasztnak minden ezerszer. Ezzel a HBO GO-val is találkoztam már tableten, telefonon, smart tv-n de ez még nem elég legyen fent a windows 8 alkalmazások között, okosórán, google glasson is.
13.
13.
zozo76hun
en most vettem egy vadiuj fullextras lg smart 3d tv-t 120-ast, es hat a youtube app azert hagy nemi kivannivalot maga utan. oke mukodik meg minden de azert nem az igazi. pl live streamet nem is lehet vele nezni. igaz az xbox 360-as youtube sem tudja talan az xo igen de inkabb azt hiszem hogy az sem, majd ha lesz idom meglesem.
11.
11.
anarchoid
#5: en eddigis hbo go -ztam, de nem olyan jo ahogy gondolod , warez veri magasan ;)
10.
10.
ZephyrDavid
Én HBO GO-t Samsung Smart TV-n használok. És szerintem simán megéri.
Főleg, hogy eleve letöltenem se kell így a helyet se foglalja a sorozat. Kaliforgiát is itt néztem végig az első évadtól. Legutóbbi Trónok Harcát és True Blood-ot se kellet torrenteznem már.
9.
9.
atesz89
Most nemrég vettem 1 ps4-et épp az tűnt fel h xboxhoz képest sokkal kevesebb app van. Kár érte ilyen jó volna ps-re is.
8.
8.
PaprikaJancsi
Az lenne jó, ha magyar régiós lenne és magyarul mennének rajta a filmek. Egy álmom válna valóra :)
7.
7.
Cipo3
TV-m tudja ezt a hbo go-t minek nekem ehhez konzol?
6.
6.
Csoki80
#5: Vagy aki jogtisztán torrentezik XD
5.
5.
Bobby Kotick
#4: Nem mindenki torrentezik, vagy akarja telenyomni a gépét minden szarsággal ami az ilyen online oldalakon van, esetleg szeret jogtisztán tartalomhoz jutni.
Ráadásul olyan dokumentum filmek vannak az HBO Go meg a Netflix amik még torrenten sincsenek fenn.
4.
4.
Neo1989
#2: Jó, de én azokról az emberekről beszéltem aki évadjával egyszerre fogászatnak sorozatokat. Amiket rányomnak az usb-re azt be a tv-be és had szóljon. V megnézik online.
Nyilván minden szolgáltatás eladható valakinek én nem mondtam h nem csak azt h az igény nem akkora rá.
3.
3.
anarchoid
Nagy hir foleg az utolso bekezdes figyelembevetelevel ;) ertelmetlen cikk... gondolom az olvasok elenyeszo resze el az usaban ;)
2.
2.
Attaca
#1: Én nagyon is örülnék ha jönne PS4-re. Samsung smart TV-m van, és használom az HGB GO-t, viszont például a felirat sokszor instabil a samsung TV appon, jó lenne egy stabil verzió a konzolra.
1.
1.
Neo1989
Szerintem az internet korában pláne annál a generációnál aki nagy átlagba rendszeresen videojáték konzolt használ hogy szórakozzon, inkább ne erőlködjünk a tv kínálatával.

Felesleges ! A netten minden kötetlenül fent van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...