Lords of the Fallen - az első öt óra

Link másolása
Maratoni hosszúságú videó érkezett a Lords of the Fallenből, melyben a játék első öt óráját tekinthetjük meg. Érdemes belekukkantani, hogy lássuk, milyen is lesz a City Interactive Dark Souls-klónja.

A Lobos Jr nevű YouTube-felhasználónak köszönhetően nézhetjük meg Lords of the Fallen első öt óráját. A City Interactive játékát sokan egy egyszerű Dark Souls-klónként írják le, de azért reméljük, ennél többről lesz szó. Azért csak óvatosan a videóval, hiszen természetesen masszív spoilreket is tartalmaz.

A Lords of the Fallen október 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
Juha
Megjelenés után úgyis terjed minden játék walkthrough-ja a tecsön, így viszont a saját "nézettségüket" növelik, ha ök teszik ki. Aki meg nem akarja, az úgysem nézi végig a spoilerek miatt...
5.
5.
DarkLord
Én bele pörgettem több helyen is, de mindenütt ugyan az a háttér van majdnem, nos azért 5 óra alatt bele lehet unni egy jó játékba is ami nem nagyon változatos helyszíneket produkál. Bár szépen néz ki a játék meg várom is, de azért ez kicsit nekem lehangoló volt, persze megnézni nem akartam, de 15 percenként belehúztam egy 5mp-re mindig és az 5 óra alatt, majdnem mindig ugyan azt láttam, na meglátjuk mi sül ebből ki.
4.
4.
Cellator
Ez beteg, még nem is hallottam ilyen hosszú preview-ról - de tetszetős btw :D
3.
3.
ati herceg
létezik egyáltalán olyan aki ezt végignézi?főleg ha utána játszani is szeretne majd vele
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Szerintem sincs értelme, egy ilyen hosszúságú gameplaynek.
1.
1.
Rocco-001
Nagyon várom mar ezt a játékot..a dark soulst nagyon szerettem a kedvenc játékaim egyike ..de ez a gameplay...jó hogy nem már végigviszik az egész játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...