Boldog születésnapot, GameStar!

Link másolása
Hivatalosan is betöltötte a tizenötödik születésnapját a GameStar, amit a srácok a magazin jubileumi kiadásával ünnepelnek meg. Torta nincs, ajándékból viszont lesz bőven - és ti kapjátok meg mind.

A jubileumi, 2014/10-es lapszám október 17-én jelent meg, és ahogy már évek óta, a magazin most is 116 oldalnyi tartalommal várja a játékosokat. Mindezt különleges, kihajtogatható Civilization: Beyond Earth borítóval és nem kevesebb, mint három teljes játékkal fejelték meg a kollégák: a Joe Danger, a Krater és a kifejezetten szórakoztató Red Faction: Armageddon is ajándékba jár mellé.


Természetesen a GameStar Plus szolgáltatáson keresztül, miután a GameStar augusztusban nyugdíjba küldte a DVD mellékletét. A legjobb, hogy ezért cserébe tárhelykorlátok nélkül kényeztetheti az olvasóit, ennek köszönhető az is, hogy a három teljes játék mellett most 25 GB saját gyártású videót, biztonsági programokat (Outpost Pro Security Suite, ESET Smart Security és ESET Mobile Security), digitális FilmMagazint, magyarításokat és háttérképeket is kaptok.

És ha ez még nem lenne elég, a magazin további vásárlásokba is visszaforgatható: a teljes árát elkölthetitek a Delta Vision üzleteiben, az 576 boltokban pedig 1000 forint kedvezmény jár utána. Még több infó és érdekesség erre!

58.
58.
névtelenség
Óriási köszönet és hála Necreon!
Szomorú... :,(
56.
56.
Necreon
#50: Ender külföldre ment dolgozni, nem tudom mi van vele ez is sok éve volt.

Mady és Zero ha jól emlékszem más hardware központúbb laphoz mentek át (lehet nem mindkettejük, nem is tudom nyomtatott sajtó-e egyáltalán).

Mazur főszerkesztő lett miután Boe elment (ha jól emlékszem valami olyasmi volt hogy egész más területen akarja kipróbálni magát), később a kiadóváltásnál valami nagy fejes lett ott. Az IDG Hungary kivált a nagy cégből és most az fut project... valami 3 szám néven.

Gyu-tól elvették az arénát (szvsz baromi rossz ötlet volt, onnantól talán csak 1-2 arénába olvastam bele majd a lapot se vettem már tovább még rendszertelenül sem, kb. "szúrjunk be 5 szavas poénokat az olvasó levelének közepébe" stílusú lett), a lemezmellékleten kapott videós arénát de őszintén szólva írásos formában jobb volt az egész (pusztán az olvasás ténye miatt, nem mert a videó rossz), aztán nem tudom az megmaradt-e még. De az online-ról is teljesen eltűnt a jó reggelt / jó estét postokkal.
55.
55.
Necreon
#50: Bad Sector "közös megegyezés alapján döntött úgy jobb lesz neki máshol". Ez lefordítva annyit tesz hogy kirúgták, hogy pontosan miért azt nyilván nem kötötték az orrunkra, de állítólag egy olvasóval "nem úgy bánt" amihez a GS szívesen adná az arcát.
52.
52.
dracox
#51: Régebben én is rendszeres olvasója voltam a GS-nek 2003-tól teljesen 2010-ig. Emlékszem azokban az időkben egy nap alatt teljesen kiolvastam az egész újságot az elejétől a végéig. Még azokat a játék cikkeket is elolvastam amik kegyetlenül nem érdekeltek! :) Volt ilyen hogy játékban elakadt az ember akkor segítettek neki megmondani mit csináljon, hogy tovább tudjon haladni...kb. egy hónapot várjon az ember az újságra, mert magától nem tud rájönni a megoldásra..Persze már régen kivették ezt a részt az újságból, de azért így vissza gondolva saját internettel elég nagy FUN :D
Akkor a tagokat is nagyon szerettem. Bad Sector - Zerocool - Boe - Mady - Gyu - Ender - Mazur stb.stb. Csak sajnos az idő múlásával sokan távoztak a bandából és az újság kezdett átalakulni olyanra ami nem igazán tetszett nekem. 2010-re már odáig jutottam, hogy csak pár oldalt olvastam az egész újságból, mert kedvem sem volt elővenni már, így az előrendelést vissza is mondtam utána. Valószínűleg az internet elterjedése is közrejátszott ez ügyben, mert tényleg ott van már minden rajta. Amiket az adott számban közöltek azokat az ember már régen elolvasta a neten, ha érdekelte persze. Sajnos én sem tudom már kik vannak a mostani GS csapatban, mert teljesen kiesett ez az egész már azóta, de az érdekelne, hogy a régi tagokkal mi történt.....
51.
51.
felegyi
#50: Ez engem is érdekelne... nagy arcok voltak anno, amikor még GameStar volt az oldal :) sokan nem értik, hogy az olvasók nélkül nem az ami volt... és a szerkesztők nélkül sem!!
50.
50.
névtelenség
#49: Csak Gyu maradt? Woah. Azt tudtam, hogy BadSector-t eltűnt (nem tom miért), de a többiek is? Valami konkrétumot tudtok?
49.
49.
drat576
#48: Nekem Enderről leginkább a hányinger ugrik be. Pár éve volt egy premier cikk a GK-n, és a GS meg olyanokat híresztelt, hogy tőlük lopták. Aki meg ment GSO-ra, hogy ez rohadtul nem így van, azt Ender koma szépen törölte.
Gyu meg csak azért maradt olyan sokáig tag mert úgy járt mint Micimackó, nem fért ki a szerkesztőség ajtaján. :]
48.
48.
névtelenség
#46: Basszus tényleg! Ender! Ahogy olvastam máris bevillant az arca!

A bronyság nem követése meg okés. Valami nekem is maradjon.
47.
47.
Drazhar
Jópár éve rendszeresnek is mondható vásárlója voltam a lapnak.
Aztán abbamaradt.
576-ot a megszűnéséig vettem, aztán a Konzol Magazint pedig addig amíg a játékokról szólt és nem 8 oldalas japános, animés b*ziságok voltak benne :)

A GS-ről viszont örök emlék marad a 10. szülinapi számból a címlapos, FŐcikk, a Wolverine-ről ahol a "teszt" kb arról szól, mint egy walkthrought, hogy melyik gombbal mit csinál, mivel ugrik, stb. Priceless :D
46.
46.
SLi
#39: +Ender illetve én 1999-óta, az első számtól vettem a lapot és kitartottam 2010 júliusig


amúgy most már rendesen parázok annyi a közös pontunk, mondjuk a bronyságba már nem tudlak követni sajnos
45.
45.
frenkyboyhun
#42: Enis pont azt vettem meg :D
44.
44.
kopic
43.
43.
KeXxX
#42: Az a faszi itt is jelent volt. Akkor mindenkinek ugatott, de ki lett dobva innen.
42.
42.
kopic
Egyébként én csak egyetlen-egy GS-s újságot vettem, amelyben a Bioshock Infinite tesztje volt (mert kb. 1 évig nem volt net és kíváncsi voltam egy tesztre), de már nagyon megbántam, mert rohadtul nem ér 2000ft-t.:/
A GSO kommentszeksziójánál meg az az "irigykedjetek csórók" felhasználó a durva, de csak mosolygok rajta.:)
41.
41.
kopic
#9: Én is nagyon szerettem az 576kbyte magazint, az újakkal együtt. Faszért kellett megszűnnie.:'(
40.
40.
Extol
Sosem bírtam a nickneveket, jellegtelen dolog
39.
39.
névtelenség
Az utolsó GS-em 2009-ből van.
Volt előfizető és rendszeres vásárló és olvasó voltam 2001-től. Utólagosan viszont a nagyon korai számok közül is meg van pár!

Oh azok a régi szép (szörnyű) idők, amikor pc vs. konzol helyett Guru vs. GS vitával próbálta egymás torkát átharapni a magyar. szipp szipp

Valaki igazán összefoglalhatná nekem, hogy mi történt ezekkel az arcokkal 2009 óta:
- BadSector
- Gyu
- Zerocool
- Szityó
- Mazur
38.
38.
Necreon
#34: A fórumra érdemes volna visszanézned. A létszám nem nagy, elég "családias" a légkör. Bizonyos szempontból előny hogy a GS tesz rá magasról hosszú, nagyon hosszú évek óta (úgy kellett kisírni hogy önkéntes adminunk legyen meg moderátorok mert már azok is rég otthagyták, aztán talán 1-2 éve volt ez a vérfrissítés). Bár én "csak" 2006-ban csatlakoztam, nem is tudnék meglenni nélküle annyira a mindennapjaim része lett... ellenben a GSO-val.
35.
35.
aordog
Amit írtam az soha de soha nem volt a konkurenciája. A nevében benne volt, hogy konzol.
Im spineless but you are a worm.
34.
34.
Stormblast
Nagy gamestaros voltam, 2002-2008-ig vettem ha jól emlékszek. Gamestar fórumon is aktív voltam. Aztán egyszer csak azon kaptam magam hogy már el se olvasom az újságot ahogy jött a postán, úgyhogy lemondtam az előfizetést. A fórumot már egyáltalán nem nézem, a GSO meg egy hányadék lett. Egyszerűen undorító. Csak az előttem szólókat tudnám ismételni, a blikk szintű, vagy éppen lefizetett ,cikknek álcázott reklámokkal. A kommentekben sokan felhozzák ezt, én is megtettem egyszer, ezekre a kommentekre a válasz is külön screenshotot érdemelne. Sokan írnak ilyen kommenteket, fikázva a színvonalat, ezek többsége valósznűleg olyan mint én, régi fan, aki várná a minőséget. Aztán lehet hogy csak ahogy bejött az internet, és rengeteg online, minőségi oldalhoz férünk hozzá, csak ezekhez képest tűnik szarnak a GSO, és valójában régen is szar volt az egész, csak nem láttuk a konkurenciát. Egyébként ha valaki nézi a reddit.com/r/gaming-et, GSO nagyon sok képet hoz át onnan a facebookjára.
33.
33.
godach
Én nem sajnálnám a havi 2000 forintot az újságra. Valljuk be rosszabb helyre is elmegy. És elnézegetném a reklámokat is. Ha ez kell ahhoz, hogy fennmaradjon az újság hát legyen. Csak legalább, látnám hogy szeretik csinálni.

Ehelyett megy a szöveg, milyen fáradtak. Pofámhoz vágják, hogy van egy két hír hétvégén is. Belöknek valami vitagerjesztő cikket (hisz ennek van forgalma) vagy valami szenzációhajhászt. De olyan szinten, hogy egyből kattint az ember rá, aztán kiderül, hogy köze nincs a címhez. Böngészgetnek a neten, mindenféle baromságokat belinkelve. Egyszerűen látszik, hogy semmi kedvük az égvilágon ahhoz amit csinálnak. Van akinek rosszindulatúságnak tűnik, számomra inkább a csalódottság miatt örülnék ha meg is szűnne.
30.
30.
aordog
Én 576 párti voltam, utána 576 Konzol.., majd Konzolvilág.
Sajnos rendszeresen késtek, ezért utána már én is hanyagoltam.

A neten a Gameteve a kedvencem, szerintem többet mutat, mint egy újság.
29.
29.
N!ghtmare
Pár évig előfizető voltam (talán 2003-2007) NÉHA megérte, voltak benne hasznos dolgok, írások, pláne jó kis játékok meg akkor volt pénzem is ilyen "herdálásra".

De aztán ahogy nézegettem a GS TV-t rájöttem, hogy többségüknek fingja sincs erről az egész számítógépes, játékos világról.
Nézzetek meg néhány videós játékbemutatót, dadognak össze-vissza, értelmes dolgokat elvétve említenek, hozzá nemértők sokasága. A flegma, leszarom stílusról nem is beszélve (mazur)

10 éve még sajnáltam volna őket ha megszűnnek de ma már nagyon lényegtelen tényezők lettek
28.
28.
KőbányaKispest
Énse értem, hogy ma ki vesz nyomtatott újságot, amikor a neten mindent megtalál. 2000 ft egy lapszám, ennyiért, vagys nemsokkal akciós internet előfizetést találni lassan, sőt, mobil elfőziuba ennyiért online bármit elérsz.

Sun9us
Elmondanám, ők már rég a netes dolgokból profitálnak, nem a lapszámeladásból. Gondolom teljesne véletlen ugrik fel elém a sparos reklám meg az axe meg mittomén mi.
27.
27.
felegyi
2006-2009 végéig vettem, utána valamiért nem... talán mert neten is megtaláltam azt ami az újságban benne volt, és akkoriban emelkedett valami 200ft-al az ára. Lehet sokalltam, mivel semmi újat nem adott és a színvonal... na valahol ott ért véget!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...