Ki lesz Frank West a Dead Rising-filmben?

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A készülőfélben lévő Dead Rising-filmnek ugyan nem Frank West lesz a főszereplője, a legfrissebb hírek szerint azért ő is feltűnik majd az adaptációban, és nem más fogja alakítani, mint Rob Riggle.

A Legendary bejelentette, hogy a Dead Rising-film végleges címe Dead Rising: Watchtower lesz, emellett a projekt szereposztását is tovább részletezte. A legérdekesebb hír ezzel kapcsolatban, hogy Rob Riggle (ha a neve nem is ismerős, arcról biztosan beugrik majd) is játszik az adaptációban, méghozzá ő bújik a Dead Rising-sorozat ikonikus főhősének, Frank Westnek a bőrébe.


Riggle egy raklapnyi vígjátékban szerepelt már, feltűnt többek között a 21 Jump Streetben és az első Másnaposokban is. Rajta kívül Harley Morenstein (Epic Meal Empire, Tusk), Keegan Connor Tracey (Fehér zaj, Végső állomás 2.) és Aleks Paunovic (Kémes hármas) is csatlakozott a filmhez: Morenstein egy Pyro nevű motorost, Tracey egy Jordan nevű újságírót, míg Paunovic Pyro motorosbandájának a vezetőjét, Logant alakítja majd.

Ők persze mind mellékszereplők, ahogy azt korábban megírtuk, az adaptáció négy főszereplőjét Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen és Dennis Haysbert játssza majd el, ők alakítják azt a kis csapatot, akik a zombiapokalipszis kellős közepén próbálják kitalálni, hogy mi lehetett a fertőzés oka. A rendező, Zach Lipovsky amolyan "zombis Indiana Jonesként" írta le a munkáját, ami először különböző online szolgáltatásokon keresztül, majd DVD-n mutatkozik be.

4.
4.
DON GONDOCS
Michael Madsen-t akarom erre a szerepre. Nagyon hasonlít a játékbeli karakterre.
3.
3.
Blueberry
Ekkora szart :( akk moziban nem is lesz?
2.
2.
Perseus84
Ez nagyon gagyi szinesz. En mar temetem is a filmet.
1.
1.
x360player
Életemben nem hallottam még a fickóról,s egy filmben sem láttam.
Ennek ellenére kíváncsian várom,mert csípem a Dead Risingot. Reméljük nem egy ZS-kategóriás adaptáció lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...