Halo Collection - két lemezzel nem lenne az igazi

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 21.
  • Hír
Link másolása
Sokakat meglepett a 343 Industries azzal a bejelentésével, miszerint a Halo: The Master Chief Collectionhöz egy 20 gigás frissítést is le kell töltenünk az első napon. A készítők szerint ez volt a kisebbik rossz megoldás.

Három napja tudtuk meg, hogy a november 11-én megjelenő Halo: The Master Chief Collectionhöz egy 20 gigás frissítést is le kell majd töltenünk az első napon, a játék multiplayer módja ugyanis nem fért rá a gyűjtemény lemezére. Habár a legtöbben erre kapásból rávágták, hogy inkább két lemezzel kellett volna boltokba küldeni a játékot, Frank O'Connor, a sorozat direktora szerint ez a megoldás nem lett volna "praktikus".


O'Connor a NeoGAF-en írt bejegyzésében azt mondta, hogy a gyűjteményt úgy tervezték meg, hogy egy "egységes termék" legyen, amiben gondtalanul váltogathatunk a különböző tartalmak között. Ha két lemez lenne, és azokat folyton cserélgetni kellene, az megtörné a felhasználói élményt, így mindenképpen a digitális pótlás tűnt a kisebbik rossz megoldásnak - ugyanakkor O'Connor is elismeri, hogy nem a legszerencsésebb, hogy így alakult a helyzet.

A 20 gigás frissítés - aminek egy kicsi része javítás valójában - letöltése közben egyébként nem kell malmoznunk, addig az egyjátékos kampányok gond nélkül játszhatók, ráadásul ha előrendeljük és előtöltjük a csomagot, a frissítést is lerángathatjuk már a megjelenés előtt.

De most jöjjön valami jó hír!

Ezzel párhuzamosan kaptunk egy új előzetest a Halo: Nightfallból, abból a sorozatból, ami a Halo-gyűjtemény részeként jelenik majd meg, és ami Locke ügynököt, a Halo 5: Guardians egyik főszereplőjét fogja bemutatni. A videó elsősorban azért érdekes, mert a korábban már látott jelenetek mellett Frank O'Connor, David Zucker vezető producer és a sorozat színészei is megszólalnak benne.


9.
9.
DON GONDOCS
#8: +1 Vissza az őskorba. Megint mehet majd a DVD/ Bluray másolás ezerrel.
8.
8.
bitbandita
Ez az új, tervezett gigánként 150Ft-os adóval pont 3rugóval dobja meg a játék árát. Faja lesz, szép új világ.
6.
6.
#4 Te tenyleg noob vagy!
3.
3.
Blueberry
Már jobban tudják mint ÉN hogy nekem mi fekszik,mit 007,a mikró eldőnti :o
2.
2.
szakallaskan
Jól döntöttek,hogy az 1 lemezes megoldás mellett döntöttek.Kisebb-nagyobb update-ek úgyis jönnek majd szépszámmal.
1.
1.
simon 555
Ő jó, de miért nem lehetett volna telepíteni a második lemez tartalmát? Akkor ugyan úgy lett volna mint most, csak nem kellene letölteni 20gb-ot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...