Dedikált szervertámogatás az új Call of Dutyban

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 21.
  • Hír
Link másolása
A Sledgehammer Games bejelentette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare támogatja majd a dedikált szervereket is. Nem meglepő a hír, elvégre már a Ghostsban is indíthattunk privát szervereket.

A Sledgehammer Games fejese, Michael Condrey a Stevivornek adott interjújában beszélt arról, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare - a Ghostshoz hasonlóan - támogatja a dedikált szervereket.

Mondanunk sem kell, ez remek hír azok számára, akik hosszú távra terveznek a játék online multiplayerével. A támogatott platformok listáját hamarosan bejelentik a fejlesztők, de mérget vehetünk rá, hogy PC-ken is indíthatunk dedikált szervereket. 

Emellett az Activision bejelentette a Call of Duty: Advanced Warfare mobilos társalkalmazását is, amely november 3-án érkezik iOS-re, Androidra, Windows Phone-ra és Kindle-re. Az app elsősorban a klánok menedzselésére összpontosít majd.

Van egy rövid videónk is a játék multis karaktereiről:

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

6.
6.
Raam989
Hosszú távra tervezni egy cod játékkal? Lol, a cod játékok max egy évig népszerűek...
5.
5.
Necreon
#2: Őszintén szólva én kifejezetten a dedikált szerverek ellen vagyok MW2 óta és a Black Ops free weekend óta. MW2-ben ugyanis nem voltak, és egy konstans színvonalon, tartalommal találkoztál mindig. Na már most belépsz Black Ops-ba, és 800 Nuketown only szervert látsz, pár normálisat, amiken reméled hogy nem valami 13 éves az admin aki kidob ha lelövöd vagy olyasmit használsz ami neki nem tetszik.
4.
4.
balázs fecó
Az jó lenne, mert a BO2- nél a P2P nem igazán tetszet, arégi rendszer jobb volt amikor a játékos választhatta ki a mapot amelyik tetszett neki.
3.
3.
maktub
2.
2.
MikelGun82
Is??? :) Ez sok jóra nem utal :)
1.
1.
Lacek896
Lesz szerver kereső is? Vagy csak a fostlaicska hibrid host alapú megoldást csúfolják dedikált szervernek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...