Hearthstone - jövőre már a telefonodon is

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint 20 millió játékos próbálta már ki a Blizzard free-to-play kártyajátékát, nem csoda, hogy a fejlesztőcég igyekszik minél több platformra eljuttatni a cím. Okostelefonokra a jövő év elején érkezik meg.

Jó ideje lehet tudni, hogy a Blizzard okostelefonokra is elhozná a Hearthstone: Heroes of Warcraftot, most már azonban azt is elárlták a srácok, hogy mikorra várhatjuk az új változatok megjelenését.

Az ütemterv a következő: a free-to-play kártyajáték jelenleg PC-n és iPaden játszható, az év hátralévő részét pedig az androidos tabletekre írt verzióval tölti majd a csapat, ami várhatóan meg is jelenik hamarosan. Épp ezért, mivel "lépésről lépésre haladnak", az iPhone-os és az androidos telefonokra szánt játékra még a jövő elejéig várni kell.

A Blizzard szerint ők már nyúzzák a telefonos kiadást, azonban ezzel az is világossá vált számukra, hogy még csiszolgatniuk a megjelenéséig. Mint a Battle.net blogon megjelent bejegyzésben írják, a valódi nehézséget az jelenti, hogy a kezelőfelületet megfelelően átalakítsák.

Ugyanitt egyébként megjelent egy infografika is, amin a Hearthstone kapcsán emlegetnek fel a srácok mindenféle érdekességet.

2.
2.
MikelGun82
Én kb 1-2 hete kóstoltam bele, tényleg nem egy "kezdőbarát" game, de ötletes! Várom telefonra is:)
1.
1.
giga321
Na legalább lenne egy értelmes játék a telómra. PvZ 2 mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...