Blog: The Legend of Korra teszt

  • Írta: Arell
  • 2014. október 25.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a The Legend of Korra, melyről Necreon egy átfogó elemzéssel szolgált a Gamekapocs olvasói számára. Reméljük, nektek legalább annyira tetszik majd, mint nekünk!

A hét első kiemelt blogjaként szeretnénk bemutatni nektek Necreon remekül sikerült The Legend of Korra tesztjét, melyben olvasónk odaadással készült és alapos, minden fontos részletre kiterjedő írásával vezet végig minket a néhány napja megjelent játékon. A használattal kapcsolatos jó és rossz tapasztalatok mellett a megfontolt hardcore- és a hétvégi hobbijátékosok egyaránt olvashatnak nekik szóló sorokat, tippeket és tapasztalatokat.

"Earth. Fire. Air. Water. Only the Avatar can master all four elements, and bring balance to the world. Ismerős? A The Legend of Korrát mintha csak a sorozatból ragadták volna ki, de legalábbis a látványos konfliktuskezelés részét..." - kezdi mondandóját Necreon a képekkel gazdagon illusztrált véleményében. Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, az alábbi linken elolvashatjátok az egészet. Csak így tovább, bloggerek!

The Legend of Korra - teszt

4.
4.
Yanez
#3: Pont úgy, mint a képeket.
3.
3.
Solid Snake1984
Ez a gif nagyon jó :D Hogy kell beszúrni? :D
2.
2.
Necreon
#1: Köszi, mindig öröm a pozitív visszajelzés :).

A gifekért pedig a vízjelzés alapján az IGN-t illeti a dicséret :).
1.
1.
Scoo
Grat! A minőségi gifekért pedig külön jár a piros pont!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...