Project CARS - esőben sem lassítunk le!

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 25.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi Golden Joystick Awards apropóján új trailert kapott a Project CARS, amiben egy esős futam izgalmaiba kukkanthatunk bele. Kár, hogy még mindig rengeteget kell rá várni.

Manapság nem múlhat díjátadó előzetesek nélkül, így a harminckettedik Golden Joystick Awards nézői is kaptak némi látnivalót. A Project CARS új előzetese egy esős futamot mutat be, és bár remek kedvcsináló, ezt látva csak még inkább fáj a szívünk, hogy az autóverseny jövőre, március 20-án érkezik meg.

6.
6.
joshfeed
Eső eddig a Régi MOTO GP 1-2-3 ban volt jól megoldva.
5.
5.
randall13
#3: őket nem sürgeti kiadó, megtehetik hogy akkor adják ki a játékot, amikor kész
4.
4.
dzsiádzsó
Játszottam a játékkal és vannak félelemeim még vele kapcsolatba, pl.: pont az eső, a vízcseppek nem mozognak a szélvédőn és a kocsin se, nagyon zavaróak 200km/h ezek a statikus cseppek.
Maga a játék eszméletlen szép, Utube sem adja vissza soha azt a minőséget, mert láttam Full HD-be tv előtt ülve és tudom agyba főbe ver mindent kb. Konzolon nem tudom milyen, nekem hatalmas csalódás volt a Forza, a szerény grafika még csak csak, de pl.: pont itt az eső, amit még mindig nem sikerült megoldani! Az éjszakai vezetés áhhh, nagyon jól nézett ki benne, ennek nem is a Forza, majd a kövi GT lesz az ellenfele.
Ettől függetlenül számos gyerekbetegsége van, érezni a Forza kiforrott, profi munka (grafikát nem számítva) igényes meg minden (hiányzó dinamikus napszakok és időjárás ellenére) és ez bizony valahogy nem jön át még Pcars-ba nekem :/
A másik bajom az irányítás volt, vagyis az irányíthatatlanság, nem hittem a Forza után tud még valaki idegesítőbb irányítást csinálni, de sikerült, még kontrollerrel is éppenhogy játszható, de kormánnyal is nagyon nehéz volt, 4 nyilas klaviatúrázást felejtsük is el :D...
Várom nagyon, de rengeteg munka van még vele sztm, hogy az igazán nagyok közé érjen minőségben és kidolgozásban.
3.
3.
PaprikaJancsi
#1: ,,Aki lassan jár, tovább ér"
Reméljük a csúsztatás most pozitív hatású lesz, nem úgy mint a DC-nél.
2.
2.
Angelwing
autó hangok nagyon jók lesznek a játékban
Audi R8 : https://www.youtube.com/watch?v=s1FfJwf_LUg
1.
1.
Chelseafan1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...