Akciódús traileren a Bloodborne

Link másolása
A Bloodborne is kapott egy rövid, de annál látványosabb trailert a Golden Joystick Awards alkalmából. Egyébként a From Software előző játéka kapta meg a show talán legfontosabb díját.

Hangulatos traileren csodálhatjuk meg a From Software PS4-exkluzív játékát, a Blodborne-t. Sötét, baljós helyszínekből és többemeletes ellenfelekből a készítők új játékában sem lesz hiány.

Egyébként a From Software-nek lehetett oka az örömre, hiszen az előző játékuk, a Dark Souls 2 kapta meg a Golden Joystick év játéka díját. A játék nálunk is egész magas pontszámot kapott, tesztünket erre találhatjátok.

A Bloodborne 2015 februárjában érkezik kizárólag PS4-re.

46.
46.
pecze21
#37: Hát én is nagyon megszenvedek a játékkal, mert eddig soha nem játszottam ilyennel.Tehát maga a harcmodor is nagyon új és maga a fejlesztgetések, mi mire jó stb ez is kihívás számomra.Tetézi még a dolgot, hogy nem tudok angolul sem.

Ne aggódj, nem csak te vagy ilyen helyzetben.Eleinte nem húztam fel magam, mert sok haver mondta, hogy baromi nehéz.Viszont tizen x óra után többször tettem le a japcsikat meg az egész világot szidva....sőt egyszer fel is dobtam apróra hogy eladom...aztán gyors le is szedtem.
Az a nagy szerencséje a játéknak, hogy a világa és a hangulata nagyon tetszik.
Mondjuk tehettek volna bele egy könnyebb fokozatot, az olyan szerencsétleneknek mint én.

Mára már kicsit jobban megy, sikerült több főellenséget megölnöm egyedül.Volt amit haver segített co-op ban legyőzni.
Eddig a főellenségnél mindig távolodva és oldalazva próbáltam kitérni az ütések elöl...az nagyon rossz taktika.Ha így teszel tuti többszörös eséllyel eltrafál+ soha nem kerülsz a közelébbe olyannyira, hogy sebezni is tudd.Mindig az ellenség felé érdemes kitérni, így mögé kerülsz és nem is talál el olyan könnyen.
Mondjuk eltévedni nagyon könnyen megy számomra sajnos.Sokszor csak bolyongok.
45.
45.
Gamer 74
Ez ígéretes darab, semmi kétség.
39.
39.
kamgecam
#35: Tiszteletben tartom a véleményedet,de látszik hogy nem igazán mélyedtél el benne,mivel nagyon is rpg a játék,csak nem erőszakolja rá magát a játékosra hanem neked kell felfedezned.(éppen ez az rpg-k lényegi esszenciája...)
Nem direkt vezet egy történet vonalon hanem neked kell felbontanod,megfejtened a világát és ehhez nem lesz elég 10 vagy 20 óra.
Nézd meg youtube-on epicnamebro videót róla és le fog esni az állad milyen története van,milyen elképesztő konzisztens világa. :)

Milyen 10 éves játékkal,a Demon's Soul's amikor kijött a legszebb játék volt ps3-ra!De nézd meg most a Bloodborne-t,ez neked 10 évesnek tünik?
Mert ha igen,ne haragudj nem tudunk komolyan venni.

38.
38.
kamgecam
#37: Először én is pont ezt tettem annyira elkeserítő volt hogy nem jutok egyről a kettőre.
Pontosan fél évig porosodott a fiókomban aztán láttam egy videót róla és újból elővettem.

Teljesen más filozófiával álltam hozzá és félre tettem a nyugati ember:MOST!RÖGTÖN! AKAROM!... infantilis hozzáállását és olyan szinten beszippantott a világába amit soha nem tapasztaltam egy game-nél sem.

Ne add fel,tedd félre egy kicsit,pihentesd. :)
37.
37.
godach
#35: Tökéletesen igazat kell adnom neked. Elhiszem, hogy sokaknak kihívás ami nekem killódás. Azt is elhiszem, hogy a nagy és gyönyörű összeálló történet másoknak tökéletes, míg nekem csak egy összevisszaság. Egyszerűen nem érzem a játékot, és mivel sokan végigvitték, gondolom bennem van a hiba de 10 óra után ha valami még mindig nem esik a kezemre, akkor az nem is fog egy darabig. Anno a Gothiccal voltam így, de ennyi belefecsérelt óra után már megtanulható volt az is legalább. Nem mondom, hogy örökre elfelejtem, mert valamilyen szinten most is bennem van a "csak még egyet" érzés, de elrakom a fiók legmélyebb bugyraiba, hogy egy jó fél évig még csak ne is lássam ezt a játékot.
35.
35.
drat576
#30: Hát itt egy zombival vagy, úgyhogy a "jópofa főhős" nem fenyeget ^^
Igazából a sikerélmény (ha van:) meg a felfedezés öröme ami nekem pozitívum volt a játékban, de nálam sok volt a negatívum (illetve ami nekem negatívum volt).
Igazából pont hogy kezdetben kéne bevezetni a játékosokat, ehelyett a "pro"-k mindent ledarálnak, csak amíg oda eljutsz, addig megválsz néhány hajcsomódtól. Nekem hiányzott a történet is, a dialógusok, választások, érdekes nps-k/karakterek, skillek. Nekem ez így nem eléggé RPG, inkább H&S amiben változtathatod a felszerelésed, és nyomhatsz 1 pontot az attribútumaidra.

Persze ettől még lehet egy játék remek, és elhiszem hogy sokaknak az, de nekem ez nem az a játék amivel szívesen játszok sokat.

És elnézést hogy ezt mondom, de néha úgy éreztem, hogy egy tíz éves játékkal játszom.
34.
34.
Yanez
#32: Majd meglátjuk, de ez nem mostanság lesz. :)

T. Jóska: Néha szoktam ilyen új szavakat/kifejezéseket kitalálni. :D
32.
32.
kamgecam
#30: Akkor neked Yanez még hátravan életed legnagyobb játék-élménye! :)
Tényleg lesz hogy idegrohamot kapsz tőle,de miután legyőzöl egy boss-t benne ahhoz fogható nincsen.(még egy játék sem adta vissza ennyire)
30.
30.
Yanez
#27: Na most már muszáj lesz nekem is beszereznem a játékot! Imádom az ilyen nehéz cuccokat! :) God of War 3-ban nehéz fokozaton, 3 napig szívatott az egyik boss. Tiszta idegnácizmus az egész, inkább hagyni kéne a p-be az ilyen játékokat, de tudod miért csinálom általában végig? Amikor legyôzöm, ember, az az érzés felér egy jackpottal! :) Egyedül a Deadpool lemezét vettem ki örökre "emiatt", de ott amugyis erre a sorsra jutott volna nálam a játék, mert hótunalmas volt! Sajnos még a jópofa fôhôs sem húzta ki a kakiból. Gondolom a DS-nél nem fenyeget hasonló negatívum!
29.
29.
BandiSecurity86
#27: Ja ja!Menny be mások világába,és szerez ott tabasztalatot .Ráadásul sokkal jobban is fejlődsz!
2 jó tipp,az elejére:
1 A sárkánynak a farkát(a hidnál)ijjal lőd szét,lehet kelleni fog hozzá vagy 50 vessző,de megéri!Fog adni egy olyan kardot,ami nagyon sokáig a legjobb lesz.
2.Szinte a játék legelejèn,van egy öreg muki(Muramasa)ha őt levágód akkor az egyik legjobb,és talán legjobban fejleszthető kardot fogod megkabni,egy katanát.Bár mielőtt megőlnèd vegyél tőle 99 repairt mert később kelleni fog....
28.
28.
kamgecam
#27: Próbáld meg coop-ban,segítségel.
27.
27.
godach
Én nem tapasztaltam bugokat, igaz 4 napja egy tetves részen nem tudok továbbjutni lol
26.
26.
BandiSecurity86
A DS1 tényleg volt nem kevés bug,de ennek elenére a mult generáció legjobb játékai közőtt van.....
25.
25.
Pizza74
#13: Hát a DS1 tényleg vacak volt technikailag, PS3-mon viszont nem olyan vészes, még épp hogy vállalható. A DS2 viszont abszolút korrekt, így nem hiszem, hogy ezt a problémát még fel kéne emlegetnünk, mert valószínűtlen.
24.
24.
kamgecam
#23: Az a durva hogy ezzel együtt a generáció egyik legjobb játéka a DS!
Kár hogy Xo-ra nem jön a Bloodborne. :(
21.
21.
kamgecam
Oh yeah!
Legjobb játék a Souls's széria és köztük is gyémántként csillog a Demon's Soul's ami a világ legjobb játéka.
A Bloodborne pedig teljesen azt az a hangulatot hozza,főleg a Boletarian Palace-t a demon's-ból ami a kedvencem.
Sötét,gótikus,félelmetes és gyönyörű!

19.
19.
PaprikaJancsi
#16: Pipa, Blighttown volt az a hely ahol már menni sem tudtam a folytonos fps droppoktól. Mellesleg X360 verzión játszottam.
18.
18.
drat576
#16: Itt most szerintem nem a PC-s verzióról van szó, pláne hogy a Bloodborne nem is jön rá. Az optimizálást igen, a konzoloknál is el lehet linkeskedni. Amit meg a PC-s verziónál csináltak az egy vicc, látszott az egészen, hogy nagy ívben le volt szarva az egész. Mondom ezt PC-sként.
17.
17.
biohazard rex
#16: a ds2 viszont nagyon szepen futott, siman hozta a 60fps-t.
16.
16.
biohazard rex
#14: pedig igaza van. Blighttown es a chasm of the abyss (ds1) nalam is akadt mint a fene gtx660-on meg 4 magos 3ghz-es cpu-n. De ettol fuggetlen sztem zsenialis a jatek.
15.
15.
PaprikaJancsi
#14: Igen? Akkor nézd meg ezt egy sima csatában is leesik 30FPS alá. Tűznél pedig 10-14 FPS. VICC :D
https://www.youtube.com/watch?v=bhoDHdJdcAs
14.
14.
Megmondókapitány
#13: Bár tudnám miről beszélsz... vagy várj, mégsem. Semmi hasonlót nem tapasztaltam sem a DeS-nál, sem a DaS 1-2nél... a hiba nálad van, nem a játékban.
10.
10.
sebtapasz
Ebben a játékban még a főhős is ijesztő bassza meg! :D
8.
8.
#4: A The Order 1886-ot most nézem. Rögtön magáévá tett.
Nagyon ígéretes játékok ezek.
Én vonzódom a sötét témájú dolgokhoz, úgy, hogy remélem 1-2 éven belül össze tudok spórolni egy PS4-re, mert ezeket a játékokat nem akarom kihagyni.
Remélem addig a Witcher-el kibírom.
A Dark Souls-ok után pedig ez ott van a lista legelején.
De ha csinálnának egy Conan játékot is, mit meg nem tennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...