Elérhető a GTA: San Andreas HD Xbox 360-on

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 27.
  • Videó
Link másolása
Tegnap szép csendben megérkezett Xbox 360-ra a Grand Theft Auto: San Andreas HD-változata, amely továbbfejlesztett, 720p-s felbontású grafikával, achievementekkel várja a régi-új rajongókat. Megmutatjuk, hogy milyen!

Noha a GTA: San Andreas Xbox Originals-verziója már korábban is elérhető volt Xbox 360-on, az Xbox Live Marketplace-ről eltűnt a korábbi változat és átadta a helyét a grafikai finomításokkal, megnövelt látótávolsággal operáló kiadásnak. A 720p-ben futó San Andreas tegnap jelent meg Games on Demand formátumban, a játék 10. születésnapja alkalmából.

Nézzünk bele az új változatba!

Update! Most egyébként 497 forintba kerül a játék, csapjatok le rá! Köszi, negyven2!

40.
40.
respectpele10
Ps2-n már megvolt, holnap megveszem 360-ra is :D
39.
39.
NECROSMOKE
Ez jo, csak az a kerdes PS-re mikor jon?
38.
38.
dzsiádzsó
Most kíváncsi lennék egy eladási adatokra, lehet 20da egy normális játék árának, de 20x annyian le is töltik sztm! Ideje lenne észhez térni, nem warez miatt nincs kereslet, hanem az ár miatt!
37.
37.
SzDavid99
Megvéve! Eddig nem volt meg, úgyhogy ennyiért nem hagyhattam ki! :D
36.
36.
HipCross
#29: Igen, az lesz az amit mondasz :DD Inkább maradok a régi originalos verziónál...ugyanis, hogy is mondjam, okosított xboxom van.
35.
35.
Dreadlox
#32: Ja csak az a baj a 3-4 részben, hogy a 2. részhez képest eszméletlenül kevés a tartalom még egybevéve is, mert jó vannak activity-k de ennyi...a második rész tele volt titkos és misztikus helyszínekkel és a testre szabhatóság is jócskán bővebb volt. A Sleeping Dogs pl. egy nagyon jó játék lett volna, mert tartalom volt benne rendesen, viszont a terep amit bejárhattál nagyon lineáris volt, azaz voltak részek ahova nem engedett a játék, pedig elérhető lehetett volna ( láthatatlan falak)
34.
34.
strike19
#31: Scarface játékot ajánlom ha van sima wii-d vagy Godfather 1.
Abba legalább lehet banda háborúzni.
33.
33.
szakallaskan
32.
32.
FrankBlack
#31: Saints Row 3-4. Én ezekkel szoktam jókat ökörködni, hiszen az egész játék direkt erről szól, ez a lényege :)) Csak ez nem jelent meg Wii-re ha jól tudom.
31.
31.
Norbiii
#27: ERRŐL VAN SZÓ! Végre egy megértő társ. :) Én is a közzelharcot, az ökörködést hiányolom egy-két ilyen játékból. Az egyikben rossz a tartalom ahogyan írod, de van benne szabadság, a másikban meg az ellenkezője. Én Wii U tulajként eléggé rosszul jártam e téren, mert a Lego City-ben nincs közelharc, még vissza sem ütnek, viszont hatalmas bejárható terület, a Watch Dogs még nem jelent meg, de ahogy olvasom itt sem fogok túlságosan örülni. Egyszerűen hihetetlen....

A Lego City undercoverben egyébként a küldetésekben lehet bunyózni, na most miből tartott volna ezt az elemet beletenni a játékba csak úgy? Na mind1. Ráadásul a Watch Dogs volt az utolsó reményem...
30.
30.
Toto
Vice City HQ 2014 legalább sokkal jobb lett. :)
De inkább GTA 5 next-gen-nel foglalkozzanak, mint ezzel...
Konzolos verziót mostanra kellene befejezni, plusz ott van a későbbi PC-s megjelentés, nagy csalódás lenne, ha azt is elnagyolnák...
29.
29.
Juha
#28 "hátsó szárny" alatt nem tudom mit értesz, az oldalkormányt vagy a trim-et, de értem mit akarsz mondani... nem egy sim, de nekem nagyon tetszett, hogy kipattanok a kocsiból és be egy vadászgépbe, sztem nem sok sandbox tudta ezt anno, a szabadság érzése volt az újdonság, amit azóta sem nagyon tapasztaltam...
28.
28.
HipCross
Nos..ez a HD változat elég gyenge lett. A kameraállás és követés elég fura..sokszor beszaggat a játék. A repülő irányítása katasztrófa...sima kanyarodásnál valamiért a hátsó szárny is mozog. Az autók elég furán váltanak sebességet. Nekem nem tetszik.
27.
27.
Dreadlox
A legközelebbi játék ehhez a részhez szerintem a Saints Row második része állt. A mai sandbox játékokban hiányzik a kraft. Valamelyikben a szabadság, valamelyikben meg csak a tartalom. Pl a Just Cause 2 egy zseniális játék lehetett volna, csak tartalmilag nagyon lapos, és repetitív. Az újabb sandboxok meg egyszerüen röhejesek, pl a watchdogsban nincs közelharci támadás.... sztem legalább ennyi illene.
26.
26.
DON GONDOCS
Lol 450 ft, na igen tudom nem egy mai játék, de respect az ms előtt, a Storeon a Grand Theft Auto: Vice City 3000ft.
24.
24.
p3ti
500 forintot simán megér. Mondjuk az tény hogy már a megjelenésekor sem volt szép - most sem az - de amúgy nagyon rendben van. Nálam a Vice City után a kedvenc GTA részem.
23.
23.
negyven2
#22 a Bully egy PS2-es port sz*rul optimalizálva.
22.
22.
dzsiádzsó
#19: Nem csak szerinted, a renderware motort használ a játék, ez akkoriban már rég nem a csúcsot jelentette. Ráadásul a R* smucig módon 2001-óta csiszolgatta GTA-kon. A valamire való GTA klónok Driver: PL, True Crime, Getaway mérföldekkel szebbek voltak.
Utolsó R* felvonása a renderware-nak a Bully volt, én xbox360-on játszottam vele, és tökéletesen bemutatta, hogy miért nem tudott a GTA szebb lenni, a Bully is randa volt, pedig akkoriba új generáción minden adott volt, hogy szebbet alkossanak.
Azt hiszem csak azért sajnáljuk annyira a GTA kinézetét, mert még ma is szívesen előszednénk, mert azóta se jött semmi, ami ekkorát szólt volna.
21.
21.
Stranger
Gyakorlatilag rajta van pár post-process effekt és kész. El is szaladtak egy kicsit vele, egy kicsit fehéresebb rész már ragyog... végig a pofánkba van égve a karakter ruhája is. Néha meg túlsötétíti a szürkés részeket. Amúgy szerintem is iszonyat ronda volt már megjelenéskor. PC-n hiányoztak effektek, konzolon egy paca volt. Jó lett volna ha komolyan veszik és csinálnak egy normális újrakiadást. Még a látótávolságot sem voltak képesek megnövelni?
20.
20.
negyven2
Amúgy kimaradt, hogy (egyelőre?) 497.50 Ft -ért vesztegetik Xbox Live-on...
19.
19.
aordog
Akkoriban PC-n nyomtam volna....de a 180 ezres gépem kevés volt neki...láttam havernál, akkoriban meseszép volt.
Most megy a gépemen, de sajnos a szemem követi a trendeket. Érdekes, hogy szerintem rengeteg game, ami ezelött készűlt sokkal szebb.
18.
18.
respectpele10
Ha lennének nagyobb újítások, új játékelemek stb. akkor simán megérne 500 forintot.
17.
17.
Dercsi
Nem tudtok ajánlani valami programot amivel a San Andreast box kontrollerrel tudnám játszani normálissan? (kicsit elkényelmesedtem) :D
16.
16.
Norbiii
Annyira kivagyok éhezve egy ilyen sandbox játékra, h simán tolnám. Itt lehet verekedni, ökörködni, a játék tele van szabadsággal.....szóval ezt mind tudta egy 10 éves játék, ellenben sok mai sandbox gameből ezek az elemek hiányoznak. :( Wii U-ra egy ilyen jellegű játék nincs, egyszerűen hihetetlen.

Talán a kedvenc GTA-m.
15.
15.
Toto
GTA5-nél várjuk ki a végét! Újra kiadják jobb minőségben, és elég sokat dolgoztak vele, nagy valószínűséggel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...