Csökken az Xbox One ára Amerikában

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 27.
  • Hardver
Link másolása
Bár a hivatalos bejelentés szerint minket nem érint a dolog, így a mostani hírünk inkább csak érdekesség, annak viszont korántsem utolsó: Amerikában a karácsonyi szezonban 50 dollárral csökken majd az Xbox One ára.

Úgy néz ki, a Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy befogja a Sonyt és a PlayStation 4-et Amerikában: bejelentette, hogy november 2. és január 3. között (vagyis a karácsonyi időszakban) 50 dollárral olcsóbb lesz az Xbox One. Ergo a PS4-nél is, így 350 dollárba kerül majd.

Az akcióban az Amazon, a Best Buy, a GameStop, a Target, a Walmart, a Toys 'R Us és a Microsoft üzletei is részt vesznek majd, és még érdekesebb, hogy az 50 dolláros kedvezmény a különböző konzolcsomagokat is érinteni fogja: vagyis az Assassin's Creed: Unity-, a Sunset Overdrive- vagy akár a Call of Duty: Advanced Warfare-bundle is beszerezhető majd olcsóbban.

A Microsoft hivatalos közleménye szerint az akció csak az USA-t érinti, mikor az Eurogamer hasonló promóról érdeklődött, de immár brit (illetve európai szinten), nemleges választ kapott. Tegyük hozzá persze, hogy a Microsoft válaszában ott volt a szokásos "nincs mit bejelentenünk jelenleg", ami alapján azért lehet reménykedni.

39.
39.
Heisenberg
#13: Ez nem jótékonysági szervezet, amég a gépeik jobban fogynak szerinted miért venne példát:D?
38.
38.
kopic
#36: Igen, jönni fog.

Traktoros: Ja !
37.
37.
Ponya
36.
36.
SzDavid99
#34: Szerintem is jó döntéseket hozott mostanában az MS. (Egyedül a Minecraft megvásárlása szomorított el egy kicsit, hiszen így szinte biztosan nem jön majd 3DS-re a játék.) Volt szerencsém kipróbálni több PS3 exkluzív játékot, és bár mind nagyszerű volt, valahogy nem az én stílusom egyik sem. Én az autós/kaland játékokat kedvelem inkább, úgyhogy ezért döntöttem az Xbox mellett már az előző generációban is. (Forza, Fable és most ott a Project Spark, ami nagyon szimpatikus. Állítólag az is jön 360-ra, nem?!) Most is csak a pénz az ami visszatart, főleg abban a tudatban, hogy folyamatosan csökken az ára. :)
35.
35.
Yami
Én nagyjából 2 hónapja vettem XO-t csak az exclusive-ok miatt (multiplatformra PC-t használok mert ott a legszebbek) és maximálisan meg vagyok vele elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy PS4 beszerzését is mindenképp tervezem, amint elkezdenek megjelenni az értékelhető exclusiveok rá.
34.
34.
p3ti
Lassan 1 éve hogy megvan az XO és 100% elégedett vagyok a géppel. Úgy látom hogy Phil Spencer abszolút jó irányba tereli az Xbox sorsát. Kár hogy ennyire elszúrták a gép startját..ezzel hatalmas hátrányba kerültek a konkurenciával szemben. A PS4 vásárlását sem zárom ki,mivel volt 1-2 nagyon jó cím a PS3mon amit kár lett volna kihagynom. Nálam 2015 végefelé jöhet majd a Sony masinája is. Nekem eddig csak az Infamous tetszik igazán, viszont szerintem az eszméletlen jóra sikerült - remélem 2015be besorakoznak a jó játékok végre
31.
31.
Heisenberg
Van még remény:D Végigolvastam a kommenteket és hihetetlen, de teljesen normálisan kommunikáltok egymással:D:D Semmi indiestation meg Xfos1, úgyis fulladoznak a pénzbe mindkét cégnél, a konzolipar területén, úgyhogy nem érdekel melyik mit csinál, viszont az, hogy nem egymás anyazása megy már tényleges fejlődés:D Nekem PS4-em lesz idővel,de még ráér a 3-ra is van legalább 8 játékom, amit még végig se vittem..
27.
27.
SzDavid99
Ha lenne elég pénzem, akkor biztos, hogy én is az Xbox One-t venném. A Forzákat nem szabad kihagyni!
23.
23.
aordog
Nekem régebben 360 volt.Most megyek a PS4 felé, de engem nem a gép ára idegesít. Ki kell várnom, amíg a játékok 12 ezerrel jönnek ki az üzletbe, mert akkor tudom, hogy fél év és 6-ért megkapom.
Ez így baromira drága. Addig elvagyok a WiiU-val. Sőőőt.:)
20.
20.
Chelseafan1989
#18: pont ezért bízom én is és sokan egy jó GT-ben!
19.
19.
kopic
18.
18.
strike19
#16: Arra várhatsz Polyphony Digital srácok nem a gyorsaságról híresek.
Már az Uncharted 5 lesz PS4-en mikor megfogjeleni az GT 7.
A GT sorozat nagyon megromlott szerintem az évek alatt.Sok rajongót elveszíttetek de remélem polyphony digital újra vissza szerzi majd a sok elvesztett rajongót a 7-el.
16.
16.
Chelseafan1989
#12: neked nem mindegy melyikből mennyit adnak el részesedést kapsz vagy mi?
mind a két konzolnak megvannak az előnyei nekem a Sony szimpatikusabb volt de mivel van x360-om a Forza-t kicsit sajnálom de csak a Forza miatt nem vennék xo-t inkább várok egy GT-re!
15.
15.
strike19
#14: Én most is láttam ebből a csomagból valamelyik honlapon az elmúlt napokba.
14.
14.
RangerFox
#13: Még premierkor az 576-ból négy játékkal kaptad ugyanennyiért. Fifa 15, Forza 5, Destiny, Cod Advanced Warfare
13.
13.
strike19
#2: Szerintem XO. Magyarországon népszerűbb a későbbi premier ellenére is.
Milyen faxa ,hogy 130 000 Ft XBOX One bundle-t kapsz 3 játékkal.
Addig PS4-en ugyan ennyiért 1 játékkal kiszúrják a szemed.
Úgy hogy Sony példát vehetnél az MS-ről.
Ezt úgy írom ,hogy Sony PS3 tulaj vagyok,
12.
12.
kopic
Öcsém, ez mekkora királyság már ! A MS mindenáron visszaakarja "foglalni" a saját hazáját, és erre minden esély megvan.

simon555: Reménykedjünk, h nem így lesz.
11.
11.
PaulBlake
Szép. Csak így tovább :)
Hátha ez és majd a Halo:Master Chief Collection/Halo 5 betudja végre indíttani ezt a konzolt :) Grats Microsoft :)
Ha dőlne a pénz akkor biztos hogy egy X1-t is beszereznék, mert azért vannak ott is jó exclusívek :) Sok sikert MS :)
10.
10.
RangerFox
#8: Óh, ne aggódj, amióta lemondtak a Vitáról a Sony-ék, azóta nekem sem tetszik az üzletpolitikájuk. Emellett a Box-ra vannak értelmes exkluzívok, a Ps4-re csak az inFamous. Eddig Sony párti voltam, de annak már vége.. Egy ismerősömnek van Ps4-e, de engem a Forza Horizon 2 már rég elcsábított a konkurens konzoljára..
9.
9.
szakallaskan
Nagyon jól menetel előre az X1!
8.
8.
Mr.Dead
#6: Nem csak ezért lenne XOne, az MS mostani stratégiája is tetszik, ellenben a Sony-é nem...a PS4 mellett már csak az szól, hogy havernak az van, de szerintem a Master Chief Collection elèg indok...
7.
7.
Norbiii
#4: Szia.

Kérdezz nyugodtan, vagy írj privát levelet. Sok embernek segítettem már így, remélem neked is tudok. :)
6.
6.
RangerFox
#1: Hát nekem már így is elég egyértelmű, hogy melyiket vegyem. :) A zöld szín a domináló, és X-el kezdődik. Na de most van min játszanom, szóval ez csak a jövő zenéje...
5.
5.
simon 555
Ha ezek után is a PS4 vinné USA-ban a karácsonyi szezont akkor az MS-nél elég nagy bajban lesznek.
4.
4.
Habbobitas
Off:

#3 Norbiii, a tanácsodat szeretném kérni, ha nem gond. A wii-vel lenne kapcsolatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...