Brit toplista: ötödszörre is FIFA 15

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 27.
  • Toplista
Link másolása
Jó formában van a FIFA, a legújabb rész már ötödik hete vezeti a brit játékeladási toplistát, pedig folyamatosan jönnek az új kihívók. A múlt héten sem bírt el vele senki, győzött a foci.

Az öthetes sorozat nem mellesleg egy rekordot is hozott a FIFA 15-nek: a briteknél idén egyetlen olyan játék sem volt, ami ennyi ideig húzta volna a dobogó legfelső fokán. A FIFA-t a Minecraft PS3-as változata és a The Evil Within követte.

Újoncok a múlt héten is voltak egyébként, és ugyan ezek sem tudták megszorongatni az EA Sports focis játékát, azért illő megjegyezni, hogy ezek sokkal inkább egy-egy rétegnek szólnak, nyilván kevesebb ember fejét tudták elcsavarni. A Bayonetta 2 a hetedik helyen rajtolt, a Civilization: Beyond Earth pedig a tizennyolcadikon, bár ez utóbbi szám valószínűleg annak tudható be, hogy a britek toplistája csak a dobozos eladásokat számlálja. A Just Dance 2015 lett a tizenkilencedik, az eladások 55 százalékát a Wii-s (!) változat tette ki.

  1. FIFA 15
  2. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  3. The Evil Within
  4. Destiny
  5. Middle-earth: Shadow of Mordor
  6. Borderlands: The Pre-Sequel!
  7. Bayonetta 2
  8. Forza Horizon 2
  9. Alien: Isolation
  10. Skylanders: Trap Team
  11. Driveclub
  12. Minecraft: Xbox 360 Edition
  13. Disney Infinity 2.0
  14. Super Smash Bros.
  15. F1 2014
  16. The Borderlands Collection
  17. Watch Dogs
  18. Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
  19. Just Dance 2015
  20. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
18.
18.
yassa19
Sziasztok !! Minden kupat megnyertem...lehetseges hogy azert nem tudok belepni es jatszani ??? Koszikoszi
17.
17.
TommyLeeThomas
#8: "kellemes érzés rágondolni"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
16.
16.
névtelenség
Majd csörögjetek rám, ha az angol foci bolond nemzetnél egy jéghokis játék lesz a top tízes lista élén. Köszi! Csövi!
15.
15.
GAMEROD
Hogy nem lehet unni ezt a focit, legalábbis képernyőn.
14.
14.
PaprikaJancsi
#13: Csak nem merték felírni :D
13.
13.
Dom Q
Jé! Nem látok egy lego játékot sem.
12.
12.
Norbiii
#11: Tetszik ez a hozzáállás, és tanúsíthatom. :)
11.
11.
RangerFox
#10: Mint már mondtam, kifogok térni erre egy blogomban. Akkor lesz egy ember Nintendo párti, ha megfogja az a bizonyos valami, ami a Nintendo játékokat körülveszi. És ha az megfog, nem ereszt soha többé. :D De nem csak a játékok miatt szerettem meg az N-t..
10.
10.
Norbiii
#8: A lényeg. Mind2 szeretjük a Nintendo-t, de totál ellenkezőképpen gondolkodunk. Viszont, amikor én itt a GK-n már nagyban a Nintendo mellett blogoltam, akkor Te még nem voltál igazán Nintendo párti. Te egy okos, értelmes srác vagy, és oda kell figyelni arra, amit írsz, de ha én naiv vagyok, akkor Te rutintalan, ami nem baj csak, mert majd jönni fognak a tapasztalatok.
9.
9.
Norbiii
#8: Nem tudom, mi volt ebbe naiv, de mind1. Te így látod, én teljesen másképp. Én annyit írtam, hogy 1 évet várhattak volna a Wii U kiadásával, és addig tolhatták volna a Wii-t, sokan osztják ezt az álláspontot, hidd el, ugyanis RENGETEG Wii tulaj még nem látja szükségét, hogy váltson. De ha már így alakult, támogatni kell a Wii U-t.

Nintendo terén minden tanácsot, és véleményt megfogadok, Tőled is, de nem vagyok rászorulva, két évtizedes tapasztalat mögöttem van :)
8.
8.
RangerFox
#3: Könnyebb ékezet nélküli szót írni telefonról, mint ékezeteset. Barinő-barátnő. (Itt az "á" betű a lényeg...) Végül is ugyanazt jelenti. És nem,nem vicces, a smile inkább arra utalt, hogy kellemes érzés rágondolni.
Norbi: Nem csípkelődésnek szántam, egyszerűen túl naív vagy a Nintendo üzletpolitákájához. Majd egyszer írok egy blogot az én álláspontomról, kommentben túl hosszú lenne.
7.
7.
DarkLord
De nagy csoda még mindig. Az új CoD ,majd lelöki innen hisz az olyan "JÓ" lesz hehe na jó nem, de veszik, mint a cukrot még is....és ez ellen nem lehet semmit csinálni.
6.
6.
Norbiii
#2: Az első mondattal nem foglalkozom, a szokásos csípkelődésed, viszont a második mondattal 100%-ban egyett kell, hogy értsek ::)))
4.
4.
respectpele10
GTA V meddig hány hétig volt élen ?
3.
3.
Mr.Dead
#2: Barinő.....olyan vicces szó...
2.
2.
RangerFox
#1: Hát persze norbi, tudjuk.
Amúgy magam is alátámaszthatom, hogy a Just Dance nagyon szórakoztató, főleg barinővel együtt! :))) A Skylanders szintén.
1.
1.
Norbiii
" A Just Dance 2015 lett a tizenkilencedik, az eladások 55 százalékát a Wii-s (!) változat tette ki."

Wii-re érdemes lenne még fejleszteni, csak az lehet jobban betenne a Wii U-nak. A Nontendo támogathatta volna még a Wii-t, és a Wii U-val ráértek volna kijönni akkor, amikor megjelent a Ps4, vagy a One. Így jött ki a lépés, majd lesz jobb is.

Fifa 15 a kívánságlistámon van, de ahhoz egy konzol is kéne, amire megjelent. xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...