Frissítve: Még ma megjelenik a Lords of the Fallen

Link másolása
Október 31. helyett már ma este elérhetővé fog válni a Lords of the Fallen. A játék megjelenési dátuma először Amerikában került előrébb, de most az európai debütálást is korábbra hozták. Emellett itt a launch trailer is.

A sok késés mellett mindig örömteli hír, ha egy játék hamarabb érkezik, még ha csak pár napról is van szó. Három nappal hamarabb, már ma megjelenik a Lords of the Fallen, így a digitális változat előrendelői már késő délután belevethetik magukat a játékba.

A City Interactive RPG-je sokat merít a Dark Souls-szériából, de a ma megjelent kritikákból úgy tűnik, hogy ez a játék előnyére vált. Hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok, de addig is tekintsétek meg a játék launch trailerét.

Update! Új videót kaptunk, amely az NVIDIA-kártyákkal előcsalható grafikai finomságokról szól:

21.
21.
Yagami Light2626
Most jobban belegondolva úgy gondolom nem kellett volna ilyet írnom,elég lett volna hogy szerintem az Evil jó játék. Bocsánatot kérek mindenkitől akit megsértettem:(
20.
20.
azureknight0715
#19: A játék világa és rpg elemei miatt élvezhető a játék, nem a harcrendszerre miatt. De csoda folytán én azt sem éreztem rossznak. Csak türelem kéne hozzá ami ugyebár sokaknak nincs, hála a mai játékos társadalomnak.
18.
18.
izolee69
#17: Basszus, pedig azt hittem sikerül!
:)

17.
17.
JackBauer
#12: Lesüllyedtél, de azért firkantottál két értelmes hozzászólást utána, hogy elterelődjön rólad a gyanú, engem viszont nem tudsz becsapni:D
12.
12.
izolee69
#10: Skacok, kár, hogy kimodereltátok, mert így kívülrôl nézve úgy tûnhet, mintha lesüllyedtem volna a szintjére. Mindegy, szívetek joga. Bocs!

10.
10.
izolee69
8.
8.
godach
Szépen lassan, de azért kúszik fölfelé a CI is a nagyok közé :D
6.
6.
drat576
Ez a launch trailer nagyon gyenge.
5.
5.
azureknight0715
Jó lesz, egyedül az a bajom vele hogy nem lehet a karakter testre szabni.
4.
4.
N!ghtmare
#3: Azt még hozzátenném, hogy az inventory és a karaktermenü is sokkal modernebb, felhasználóbarátibb, átláthatóbb mint a DS2-ben ami olyan szinten primitív és kaotikus mintha 10 évvel ezelőtt adták volna ki
3.
3.
N!ghtmare
Ez konkrétan olyan játék ahol nem nagyon szabad hinni a kritikusoknak, mert legtöbbjük túlságosan elfogult DS-buzi és ők sosem fogadnák el, hogy van más játék ami legalább annyira jó mint az.
Alig várom, hogy kipróbálhassam.

DS2-hez viszonyítva az eddig látottak alapján a grafika sokkal szebb, a szörnyek dizájnja sokkal ötletesebb, a harcrendszer ugyanolyan buta (ez is pozitívum sajnos..), csak az irányítást kell jobban megoldaniuk és nyert ügyük van.
2.
2.
PaprikaJancsi
Metacriticen 77% nem olyan rossz. Kíváncsi leszek a magyar kritikusok véleményeire is.
1.
1.
izolee69
Nagyon vártam már, remélem nem lesz csalódás (mint pl. az Evil Within).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...