The Crew - teljesítmény, alkalmazkodás és stílus

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 29.
  • Videó
Link másolása
A címben szereplő három dolog szükséges ahhoz, hogy igazán sikeres legyél a The Crewban. Tereptől függően, mindenki ki akarja szipolyozni az utolsó cseppet is a verdájából, erre megannyi testreszabási lehetőségünk lesz.

A The Crewban alkalmazkodunk kell az aktuális terepviszonyokhoz, száguldozzunk éppen az aszfalton vagy a terepen (esetleg mindkettőn egyszerre). Az autók maximális teljesítményének kihasználáshoz számos fejlesztési opció áll a rendelkezésünkre, a testreszabás fontos részét képezi a játéknak - nélküle nemigen tudnánk labdába rúgni.

A The Crew december 2-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS4-re.

11.
11.
Necreon
#3: Azért az megvan hogy egy kontinensnyi méretű open world MMO-hoz nem igazán lehet olyan grafikát csinálni mint egy "menüből kiválasztom az üres sportpályát" játékhoz úgy, hogy az még fusson is?
10.
10.
Necreon
Ó hogy ehhez is lesz season pass.

Akkor ennyit erről. Pedig a Burnout Paradise óta az első autós játék ami érdekel(t).
8.
8.
Ghost26Dave
#6 De bizony lesz :D
7.
7.
br1Koo
#4: igen te idióta, mert a gt-ben nem az a cél hogy szarrátörd a kocsit, hogy jó legyen a törésmodell, meg hogy berepülj a közönséghez ha 300-al nekivágódsz a szalagkorlátnak. Ezek azért nincsenek benne megcsinálva, mert nincs rá szükség, ilyen baromi egyszerű. ez meg egy árkád játék, ezzel nem kell összehasonlítani.
6.
6.
KopyAti
X-360-as sztem nem lesz!
4.
4.
Josi21
#3: Teljes mértékben igazad van, kár azokhoz hasonlítani, főként azért mert azok sem mások mint "igénytelen műanyag parasztvakítós szar" főleg a GT gravitációt nem ismerő faék autókkal... Szimulátort keresel akkor Assetto Corsa. Szvsz ez sem szimulátornak készült, inkább arcad móka, de a jobbik fajtából. ;)
3.
3.
Dízel
igénytelen műanyag parasztvakítós szar ez, semmi több. hol van ez a egy GT vagy egy forzahoz képest? de ne is hasonlítsuk hozzájuk mert azok AAA-s cimek mez meg egy gyenge C. De szerintem az NFS alatti színvonalon van.
2.
2.
Angelwing
nagyon tetszik,jó lesz ez,tuti vétel!
1.
1.
crashpipi
A legelső videó után egyből rávágtam, hogy engem megvettek... most nem győzök fintorogni, mert ez egyre gyászosabb. :(
Komolytalan bohóckodás, ráadásul a Ubisoft tálalásában. :S
Elég nagy handicappel indul nálam ez a játék. :D Bár tény, hogy innen szép felállni... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...