Ingyenes a Crusader: No Remorse az Originen

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 29.
  • Hír
Link másolása
A régivonalas akciójátékok szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Crusader: No Remorse ingyenesen tölthető az Origin On the House promóciójának részeként. Az ajánlat korlátozott ideig él, szóval nem árt sietni.

A Dragon Age: Origins után egy újabb alkotást tettek ingyen elérhetővé az Origin On the House promóciójának részeként. A Crusader: No Remorse eredetileg 1995-ben jelent meg DOS-ra, de tiszteletét tette az első PlayStationön és Sega Saturnon is.

A történet szerint a 22. században járunk egy disztópikus világban, ahol egy szuperkatonát irányítunk (kiköpött Boba Fett), aki szembesül a korrupt kormány zsarnokságával és átáll az ellenállókhoz. Egy hamisítatlan, izometrikus nézetű akciójátékkal van dolgunk, amely a nosztalgiára hajlamos játékosoknak tökéletes választás lehet.

Ha ellátogatsz az Originre, pár kattintás után bezsebelheted a játékot, amely aztán örökre a tiéd marad. Siess, hiszen az ajánlat korlátozott ideig él!

16.
16.
thernielle
#8: Ez volt az első rész, a No Regret, ami gyakorlatilag szinte csak egy kiegészítő volt, a rá következő évben jött ki. Ha jól tudom.
De hogy ezzel én MENNYIT csapattam annak idején, te jó ég! Rögtön megyek és szedem le. Csodálatos emlékek! A zene fogott meg valamiért rendkívüli módon akkoriban.
15.
15.
#10: Nem.
Amigara nem jott ki.
Akkor mar hanyagoltak az amigat a kiadok.
14.
14.
#11: A bena az tudod mi ? Egy 2014 es jatekbana csuszkalo karakterek, a 0 jatek, a seggyoker ai, meg a copy/paste.
Na az bena. Ez csak regi.
13.
13.
#3: Vagod e, hogy nem csak te letezel a foldon.
Attol hogy neked nem jon be masnak meg tetszhet.
Kb 10* annyian jatszanak ilyennelm mint azokkal a szarokkal ami elott te rohadsz baszod.
12.
12.
#1: Ellentetben a gog-al ahol ugyanez 4 euro 79 cent...
Ott volt a battlefield 3 ingyen.
11.
11.
Grabowsky30+
Amikor ez megjelent elég menő játéknak számított! Tök jól mozogtak az emberek benne, persze mai szemmel ez már elég béna!
10.
10.
zozo76hun
nem volt ennek amiga verzioja is anno?
9.
9.
_Botika_
8.
8.
Xenomorf
Ha nem tetszik nem kötelező kommentelni. Volt ennek egy előző része is a No Regret ha jól emlékszem az is bejött. Ez pedig meg is van dobozosban és az 576 kb magazinnak a posztere a mai napig a gépem fölött virít pedig prsor már lett festve is. Tulajdonképen az év akciójátéka volt 95-ben... Szóval ha itt tartunk tény, hogy a Titanfall jó játék, de kíváncsi lezsek, hogy hol lesz majd 20 év múlva.
7.
7.
Juha
Tökéletes lesz a melós laptopra, ami mármár alig bírja a ffoxot (amire kell, az megvan), arra a havi 5-6 óra üresjáratra.
6.
6.
Már szedem is. Micsoda emlékek :D
5.
5.
Merlinside
Miért, ezért még fizetni is kéne? :D Még nézni is rossz ilyen mocsokkal biztos nem fertőzném a gépem.
4.
4.
Levente008
Jobb lenne a Titanfall ingyen. :D
3.
3.
RayErizo
#1: Még mindig jobb mint a Bejeweled 3...
1.
1.
anarchoid
20eves jatek ingyenes ?:) te ezeknek aranybol van a szivuk! ;) (hahaha)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...