Bemutatkozik a Destiny első kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision és a Bungie hivatalosan is lerántotta a leplet a Destiny első kiegészítőjének tartalmáról: kapunk új küldetéseket, új multiplayer pályákat, mindenféle cuccot, és a szintsapkát is kitolták a készítők.

Azt ugye már eddig is tudtuk, hogy milyen kiegészítők érkeznek a Destinyhez, sőt arról is volt némi fogalmunk, hogy mi lesz bennük, a hivatalos bemutatóig azonban máig várni kellett. A játék első méretesebb DLC-je a The Dark Below címet viseli majd, és december 9-én válik letölthetővé PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Lássuk, mi jót hoz majd a kiegészítő:

  • Kapunk új fegyvereket, páncélokat és felszereléseket - köztük Legendary és Exotic holmikat természetesen.
  • A szintsapka (mármint a Light-pontokkal növelhető szinteké) 32-re megy fel, ezen kívül öt extra Bountynak lesz hely az inventorynkban.
  • Új sztoriküldetések jönnek: méghozzá három, ezeket egy Eris nevű karakter osztogatja majd a Towerben; a történet szerint a Hive meg akarja idézni a Crota nevű istent, nekünk ezt kell megakadályoznunk.
  • Egy új Strike küldetést is kapunk, ebben Omnigul ellen kell megküzdenünk.
  • Három új kompetitív multis pálya érkezik, a Pantheon, a Skyshock és a The Cauldron.
  • Végül Crota’s End néven jön egy új raid is.


A PlayStation-játékosok most is kapnak exkluzív tartalmakat, az ő jussuk (és egészen 2015 őszéig csak az övék) egy extra Strike (The Undying Mind) és egy új Exotic fegyver.

A DLC 20 dollárt kóstál majd, de kiterjed rá a 35 dolláros Expansion Pass is. 

20.
20.
Juha
Qvára nem fogom ezt sem megvenni, mert nagyon sz*r a balance... pl. fél üveg whiskey után lehetetlen vkit eltalálni :-)
19.
19.
kopic
Meglepő lett volna, ha a Fostivision ingyér adja...
18.
18.
stuie
Ez az a játék amin meglepődtem mennyire beszívott. 15 óráig le se tettem. Egy a baj vele, ezek után elő se fogom már venni. El is adom.
Már másik fórumon leírtam, nagyon nagy alapokat hiányolok belőle.
Az egyik legalapabb hiba az a pvp balance. Fél milliárdos Büdzséből nem tudtak volna egy rendes matchmaking rendszert csinálni (mondjuk olyan mint a strikeoknál, hogy kb veled egy szeintűek ellen mész), hogy aki 20-ason PVP-zni akar azokat ne 30-ok darálják be. Ne is beszéljünk arról aki 10es szinten szeretne PVP-zni.
Miért csak strikeoknál ad be melléd csapattagokat? Sima küldetéseknél (amik bizony tudnak dögnehezek lenni) miért nincsen ilyen opció?
A világban ahol vagy miért nem veled egy szintű embereket dob be?
Amikor elmész a Towerbe örülhetsz ha találsz valakit aki körülbelül egy szinten van veled és jön is veled fireteame-be.
Ezek nagyon alap hiányosságok amik a játékot nekem 15 óra után megölik.
Ez a DLC nem ér 5 dollárnál többet. (Hozzátenném, hogy a korrekt ár az lenne, ha nem kéne érte fizetni, mivel a játék félkész.)
17.
17.
Hidalgo
#11: nekem sajnos még nincs nextgen konzolom, de ha most vehetnék, szerintem One-t vennék az új Halo miatt ...
15.
15.
Dirty666
Akár hárman együtt is meg lehet venni a DLC-t (saját, host gép, licence transfer), így azért nem fog földhöz vágni az a 2-3 ezer Ft. Vannak a játéknak hibái, viszont abbahagyhatatlan. Napi, heti feladatok, fegyver-, és egyéb cucc fejlesztések. Nem beszélve a Raid-ről, amikor hatan együtt nyomjátok, fenomenális a hangulat. Aki játszik vele, feltétlenül regisztráljon a .bungie.net oldalon.
14.
14.
attilag78
Nekem ingyen volt a Destiny (a szeptemberi akcioban kaptan a Forza 5 bundle-hoz), ettol fuggetlenul megvettem volna es nem ereznem rossz vetelnek, felkesz szarnak meg plane nem mondanam, de ugye egyenek es pofonok. Akinek nem tetszik, az adja el, nem fog senki megharagudni :) (Engem legjobban a Playstation egy eves exkluziv tartalma zavar amugy.)

Amugy nekem a napi 3 millio jatekos azt jelenti, hogy magasrol teszek a kritikakra (ahogy eddig is ezt tettem): azt gondolom, hogy azok, akik toljak, azok - bar latjak a nyilvanvalo hianyossagokat -, megis elvezik a dolgot, ahogy en is. Aki pedig ugy jatszik vele, hogy "hat ez egy sz.r, menjek a francba" stb., az meg minek is jatszik vele?

Mindenesetre en nem lennek annyira biztos egy Destiny 2-ben 2-3 ev mulva. Nekem sokkal inkabb ugy tunik, hogy kiegeszitesek fognak jonni, kisebbek es nagyobbak, nekem ugy tunik, hogy az alapokat ehhez beleepitettek. Itt jon be az a bizonyos 500 misi 10 ev alatt, amit szinte mindenki felreert (az internetes kozosseg, beleertve a nagy oldalakat is nem jeleskedik erto olvasasban).

Tenyleg, az evente megjeleno CoD nem a tomegek fejese? Par honap es kiderul, hogy mennyire lesz tartos szereplo a Destiny, majd meglatjuk. Addig meg mindenki szavazzon a penztarcajaval.
13.
13.
attilag78
#11: nyilvan a Sony kemenyen fizet az Activision-nek, ilyen egyszeru (pont, ahogy a Microsoft is a CoD kontent miatt, vagy a Crystal Dynamicsnak a Tomb Raider-ert). En ettol fuggetlenul orulok, hogy One-t vettem, baromira elegedett vagyok vele.
12.
12.
Scoo
Mivel igen tisztes haszonra tettek szert az alapjátékkal is és mivel tudják, hogy marha sokan csalódtak mivel elég hiányos a játék, így igazán lehettek volna olyan jó fejek, hogy ezt még ingyen odadobják a játékosoknak amolyan kárpótlásképp.
Amúgy a 20 dollár az persze 20 euró lesz itthon.

Na de pénz beszél, mi meg csak ugathatunk. Sajnos hosszútávon nem biztos kifizetendő taktika ez, mivel a cég hírneve csorbul és a következő Destinyire már lehet kevesebben fognak alapból belevágni (lófaszt! Jön a hype vonat és mi megint elhiszünk mindent...)
11.
11.
huster14
miért pont ps-re jön az exkluzív +2 content? már kezdem bánni hogy One-t vettem.. One-ra Bf4 dlc-k exkluzivitásán kívül semmit nem tudok..
10.
10.
Ruga
#9: Ez nem félkész szar, hanem egy igen jó játék fele, ez benne a legrosszabb, tudod, hogy hülyének néztek. Megvágták rendesen, hogy megvághassanak rendesen.. dugják fel a seggükbe a 20 dolláros dlc-t..
9.
9.
Megmondókapitány
#6: Nem is anyagi bukásról beszéltem, de eddig mindenki, aki annyira várta, annyira dicsőítette, azt mondja hogy nagyon megbánta, inkább 1-2 év múlva venné meg a teljes játékot, nem ezt a félkész szart. A hatalmas bevétel csak arról árulkodik, hogy sokan voltak hülye emberek akik bedőltek a hype-nak...
8.
8.
Ruga
Figy attilag78, ezt egyszer lehet eljátszani. A következő bungie-activision cuccnál már csak akkor megyek a boltba megvenni a játékot ha tényleg nem egy felet akarnak eladni egész áron.. Lehetett volna jó, de meg akarták fejni a tömeget. Sikerült. Mondom, egyszer. Mostantól, hála acti.nak, a bungie név már nem jelent garanciát, mint eddig. Ha egy tisztességes dlc-t kiadtak volna egy masszív single sztorival akkor még talán, de így nálam kuka lett az egész. Destiny one day edition eladó..
7.
7.
TheNick
Már az elején tudni lehetett, hogy rengeteg DLC-t fog kapni, később meg jönnek az ilyen-olyan csillogó kiadások. Lesz még pár kiegészítő hasonló áron.
6.
6.
attilag78
#4: Napi tobb mint 3 millio aktiv jatekos (also hangon 150-180 millio dollar arbevetel, tudom, tudom, az nem tiszta nyereseg, de ne is legyunk telhetetlenek)... vegulis igen, kinek mi a hatalmas bukas... Azert beszelnek egy par fejlesztovel es kiadoval, hogy erdekelne-e oket valami hasonloan hatalmas bukas
5.
5.
PaprikaJancsi
Hát nekem egy kicsit csalódás volt a játék, többet vártam, mit amennyit kaptam.
4.
4.
Megmondókapitány
Megmondtam annó is és megmondom most is, ez a játék egy hatalmas bukás, az is marad, pláne ilyen buzi árazások mellett. Lehetett volna jó, de elbaszták és ha lehet akkor most még jobban elbasszák. Milyen jó, hogy volt annyi eszem, hogy ne vegyek meg 1 ilyen agyonhype-olt szart.
3.
3.
Raam989
Hat ez... Lofasz... 20 dollarert teljes erteku jatekokat szoktak adni...
2.
2.
Gykrizsi
Maga a játék nekem tetszett, csak kevés volt a tartalom benne. A sztori vége után már nem volt mit tenni. Ezek a fizetős cuccok elfértek volna az alapjátékba.
20 dollár meg marha sok ezért. 3 küldetés meg egy strike? Komoly. Alapból kiindulva kb. 3 plusz óra míg ezt végigviszem, aztán megint nincs mit csinálni.
1.
1.
RangerFox
20 dollár? Te jó ég! De legalább adnak valamit...
Számomra a játék az év csalódásai között szerepel, túl nagy volt az elvárás, mélyen alul teljesített azokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...