Itt vannak a novemberi PlayStation Plus-ajándékok

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 29.
  • Hír
Link másolása
Habár hivatalos csatornán még nem láttuk a kínálatot, az IGN már megszellőztette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői novemberben. Minden platformra két-két játék jön.

Habár a hivatalos PlayStation Blogra még nem került fel az alábbi lista, az IGN szerint a következő ajándékokat kapják majd novemberben a PlayStation Plus-előfizetők:

PlayStation 4

  • The Binding of Isaac: Rebirth
  • SteamWorld Dig


PlayStation 3

  • Frozen Synapse Prime
  • Luftrausers


PlayStation Vita

  • The Hungry Horde
  • Escape Plan


Miután hivatalos megerősítés még nincs, nem tudjuk, mely címek érhetők majd el cross-buy felállásban, ahogy a Driveclubról sincsenek új infóink.

Az akció egyébként november 4-én élesedik ezúttal, tehát a Dust: An Elysian Tail, a Spelunky, a Batman: Arkham Asylum, a Pix the Cat, a Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara és a Rainbow Moon is addig érhető el.

54.
54.
coolecake
Emlékszem, amikor előfizettem ps+-ra milyen játékok voltak egy hónapb. Xcom, Uncharted 3, borderlands2, tomb raider, bioshock infinit, metro LL. És mind ez 1 hónapban, azóta hát.... A crysis3 az ami megmozgatott
53.
53.
Heisenberg
#52: Talán ha eddig bármikor is említetted volna, hogy volt PS3-ad akkor elkerültük volna ezt a félreértést:D De teljesen úgy fogalmaztál, hogy PC után konzol, PC-t upgradelek vagy konzolt veszek ebből ki fog arra következtetni, hogy neked már volt konzolod:D:D??? És abban az esetben, ha valakinek még nem volt konzolja az előző generáció sokkal jobb választás, mind ár, mind kínálat terén:D
52.
52.
stuie
#51: "PC.sekre jellemző" Én nem vagyok sem PC-s sem semmilyen Konzolos szubkultúra tagja. PC-m is van, konzolom is van. Az egyiken dolgozom a másikon játszom. Matekozd ki melyiken melyiket. De reagálok azért. Attól, hogy valami csillog villog nem lesz jobb. De. Pont azzal lesz jobb, hogy csillog villog. Se többel, se kevesebbel. :D

"Előző generáció nekem már a "csúnyácska" kategória." Volt PS 3-am de megváltam tőle májusban. Úgyhogy köszönöm a tanácsodat, de nem, nem szeretnék előző generációs konzolt.

Pont azt írtam, hogy azoknak éri meg konzolt venni akik most kerültek gép ujjítás elé. Próbáltam a God of war-t, Unchartedet, Last of us-t, egyik sem jött be. Azért vettem konzolt, hogy AAA címekkel játszhassak anélkül, hogy gépigényeken keljen hőzöngenem.

Igen egyetértek, hogy szerencsésebb lett volan úgy kiereszetni az új generációt a palackból, hogy legalább egy motort megírnak hozzá, ami ténylegesen a gépekre van szabva, így nem bohóckodnának a kiadók ilyen 900p 30 fps marhaságokkal.
51.
51.
Heisenberg
#49: Nem úgy siették el istenem mit forgatod ki a szavaimat? Nem kezdték el időben rá a fejlesztést a Gen bevezetése előtt, amikor már kész voltak a gépek.Különben már lenne The Order, Divison, Uncharted 4 stb. PC.sekre jellemző, hogy a grafika az atyaúristen,de attól, hogy valami kicsit jobban csillog még nem lesz jobb. Ahelyett, hogy ha eddig PC-s voltál vettél volna egy PS3-at 50 körül és élvezhetted volna a raklapnyi exkluzív címet, amit eddig konzol hiányában nem tehettél, most vettél közel megjelenési áron egy konzolt, amihez alig van exkluzív és ami van az is mérföldekre van az áll leejtőstől.
50.
50.
Ra1D3n
Hát ezt az ms-nek szerintem lehetetlen lesz alulmúlnia... Bár rendszerint szar ps plus hónapnál az ms sem szokta megerőltetni magàt.
49.
49.
stuie
#48: Nekem a PC-m után megváltás volt a PS 4 grafikája. Nekem leesett az állam az Infamous képi világától. (maga a játékmenet az oké kategória) A Destiny szerintem tűéles és gyönyörű.

Elsiették a váltást. PS 3 mikor jelent meg? Szerintem nem mondható kapkodósnak a tempó. :D Nem nagyon nyom ki a Sony évente 1-2 konzolt.

Előző generáció nekem már a "csúnyácska" kategória.

Azok akik ott állnak, hogy van 130 ezer Forintjuk és szeretnének PC-t fejleszteni vagy új konzolt venni, !szerinetem! jó döntés az új generációs konzolok közül választani.
48.
48.
Heisenberg
Amúgy megy itt a pöcsméregetés, hogy Xbox így jobb, a PS úgy szar, de ez a current gen jelenleg harmat gyenge. Az hogy felbasztok itt 2 exkluzív címet, az aztán marha meghatározó, meg azt megkérdezném, hogy Xboxon milyen játékokat adnak a Livehoz, mert szerintem ott se szórják az AAA-kat? Kellett itt több mint 10 millió embernek első hónapba konzolt venni, nehogy értelmes fogyasztó módjára előbb értesülj arról, mit tud a gép és milyenek a játékok( ja és itt nem az E3, meg a hypetengerre gondolok). Esiették ezt az egész váltást, ráadásul teljesen indokolatlanul, mert az új gépek erősségének a töredéke sincs kihasználva szerintem, még a játékok az előző genen olcsóbbak is ezerszer sokszínűbbek és szerintem a 2012-13 asok grafikában is közel hozzák azt a szintet, mint a PS4. Egy saccra 8-10 évet megélő generációból ne az első 1,2 év alapján mondjatok véleményt.
47.
47.
kekesi
46.
46.
kekesi
#45: Engem is a játékfelhozatal tart vissza, a multiplatform címek még vígan elfutnak a gépemen, exkluzívok meg alig vannak és eddig még be sincs jelentve egy értelmes cím. Egyedül a The Last of Us ami érdekel, de az édes kevés. Talán még az UC 4, de mivel az előző részekkel nem játszottam félek, hogy nem értené,. Ha bejelentenének egy új GT-t és feltámasztanák a Crash szériát akkor már lenne ösztönzés, de így nem éri meg. Az X1-nél is csak a Forza Horizon 2 és a QB ami érdekel.
45.
45.
stuie
#42: Oda kerültem, hogy PC-t upgradelek, vagy konzolt veszek. Én konzolt vettem.

Amíg jó a géped a mostani játékokhoz, szerintem fölösleges Playstation-t venni. Egetrengető, játékforradalmár, de még erős középmezőnyű exklúzívok sem nagyon vannak PS-re. Ezt úgy mondom, hogy én nagyon szeretem a masinámat :) De ami tény az tény.
44.
44.
crashpipi
#32
Lényegében egyetértek. Sok szempontból csalódás a Sony.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy Xboxra cserélem.
Csak azért tartom meg inkább és veszek mellé One-t, mert látva a használt árakat, nem akarom, hogy a dupla karos, kamerás bundle-ömmel és a fóliázott gépemmel vmi csóringer vaterás jól járjon. :///
43.
43.
Yanez
Szerencsére idekünn nincs gond a psn-nel, semmi hasonló. Mellesleg M.O.-n kivül még mely országokban tré a psn?
42.
42.
kekesi
#41: Ugyan nincs konzolom, de a PSN gyengélkedéséről én is halottam és meg tudom érteni, hogy sokakat zavar az ha elérhetetlen az online felület én is ki lennék akadva.
De itt sokan az indie játékokat is leszólták csak, mert többségük egyszerű, de azt sokan nem értik, meg, hogy ennek ellenére nagyon tartalmasak és szórakoztatóak. A mobilos játékokat meg ne hasonlítsuk ezekhez, igaz, hogy sok PC-s inde program mobilokon is elérhető, de gondolom, te nem azokra gondolsz. Amúgy meg vannak összetett indie játékok is pl: DayZ, Euro Truck 2 és a Witcher 3 is az lesz. Amúgy meg én is akarok konzolt venni, de úgy látom jelenleg még nem éri meg.
41.
41.
stuie
#35: A szolgáltatás minőségével van a gond. A PSN nagyon szeret bedögleni és döcögni. Te sem örülnél, ha a UPC-s neted hetente meghalna 3 órára :)

Engem speciel nem vonzanak az indie játékok. Indizni akarok akkor valami mobilos elborult játékkal játszanék, nem a drága konzolommal a méregdrága TV-n.

Ezt megfejeli, hogy a konkurencia szolgáltatása stabilabb, kevesebb pénzért.

A kommentedből az jött le, hogy STEAM-en játszol, ami tudtommal egyik konzolon sincsen.

Neked is van Playstation 4-ed? Vagy volt?
38.
38.
2xhun
Kajak nem értem hogy lehettek ekkora kretének. :)
Ennyire buta itt mindenki, hogy nem veszitek észre, hogy mindenki magasról szarik a játékosokora? Kezdjetek valamit az életetekkel és ne anyu pénzét sirassátok. :D:D
37.
37.
Cipo3
Tökre azt hittem október és novemberben majd villantanak valami nagyot, hogy kedvet csináljanak a karácsonyi konzolvásárláshoz, de nem :(
36.
36.
KopyAti
Csatlakozok az előttem szólóhoz!
Most épp a Dust:An Elysian Tail-t nyomom, és nagyon jó!
Tényleg ha már itt tartunk! Mond valakinek valamit ez a cím: Usagi Yojimbo? Azt hiszem így írták! Nos? :)
35.
35.
kekesi
Nem igazán szoktam hozzászólni a hírekhez itt a GK-n, de ilyen szintű primitívség mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Attól, hogy nem csak dögunalmas, eszetlen és semmi újat nem mutató AAA kategóriás címeket adnak még nem lesz pocsék a felhozatal. Az ilyen kis indie játékokba több kreativitás és lélek szorult, mint az elmúlt 2 év AAA termésébe együttvéve. A The Binding of Isaac : Rebirth-öt én tegnapelőtt rendeltem elő Steam-en 10 euróért és már alig várom, hogy megjelenjen, mert egy nagyon tartalmas és szórakoztató program. Amibe bőven van kreativitás és kihívás, de úgy látom, ezt itt nem tudjátok értékelni. Én nagyon a helyetekbe nagyon örülnék, ha ilyen remek játékot ingyen megkapnék, de ti tudjátok. Persze ne értsetek félre, nem utálom az összes AAA címet, vannak köztük nagyon jó játékok is, de az elmúlt években egyre jobban megy lejjebb a színvonal hála az Ubisoft és az EA üzletpolitikájának, számtalan remek címet tettek tönkre.
34.
34.
Cipo3
SteamWorld Dig eddig a legjobb játék amivel ps4-en játszottam, nem kell azt szidni. Pedig van vagy 20 játékom. Jobban élveztem mint a Last of Us-ot, pedig az is nagyszerű játék.
33.
33.
Habbobitas
A sony elkúrta, mint Orbán.
30.
30.
Rocco-001
#10: +1



Még is mit gondoltatok gyerekek.....???majd hozzatok vagnak egy Assassint vagy egy inafamoust...
29.
29.
Heisenberg
Tényleg kezd elkényelmesedni a Sony sajnos. Reméljük az Xbox beerősít és észbekapnak, hogy ölbetett kézzel ülve nem maradnak folytonosak a több 100 millió $-os bevételek.
28.
28.
Yanez
Végre kipróbálom az Escape Plan-t! Mindig meg akartam venni, de folyton más lett belőle. Hát igen, amúgy ez lesz az eddigi egyik leggyengébb felhozatal... Én is remélem, hogy karira gyúrnak, de inkább nem reménykedem benne, nehogy nagy legyen a pofára esés. Szóval most játszok azzal, amit vettem. :)
27.
27.
DON GONDOCS
Azért egyesek becsokiznának ha jövőhónapban meg jön egy . Watch dogs meg Assassins Creed 4 Ubisoft bundle csomag vagy egy Rockstar GTA V/ Max payne 3 bundle :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...