BioShock Infinite: Complete Edition a jövő héten

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A Take-Two a pénzügyi jelentése kapcsán emlékeztetett minket, hogy napokon belül a boltokban lesz a BioShock Infinite minden földi jóval megpakolt kiadása. Egyedül a PC-sek zsörtölődhetnek, hisz' ők nem kapnak belőle.

A BioShock Infinite: Complete Edition tartalmazza az alapjátékot, a Clash in the Clouds challenge packot, illetve a Burial at Sea mindkét epizódját. S ez még nem minden! A korábban már napvilágot látott speciális bónuszok - az Industrial Revolution Pack, az Upgrade Pack és az Early Bird Special - is a kiadás részét képezik.

A gyűjtemény kizárólag PS3-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető dobozos formában, a PC-sek kimaradnak belőle. A BioShock Infinite: Complete Edition november 4-én landol a boltokban 39,99 dolláros áron.

Ha eddig kimaradt volna az Irrational Games zseniális alkotása, itt az idő, hogy pótold a hiányosságot!

5.
5.
izolee69
#4: Amit írtál, az PC-re van? Jó árak! Aki a PS3-hoz ragaszkodik, annak ajánlanám, hogy még tart a Deadly Discounts a PS Store-ban, Infinite-et lehet venni valami 2500 HUF körül, BioShock 2 Complete csomagot szinten valami 2500 HUF körül (benne van minden DLC), meg az elsô részt is hozzádvágják nagyjából 1500-ért... összesen nagyjából 25 dodó, jó, ebbe nincs benne az a pár új Infinite-es DLC... de szerintem elgondolkodtató, hogy kb. 25 dolcsiért megkaphatod az összes teljes értekû Bio-t, az uccsó pár DLC-t leszámítva, vagy csak az említett DLC-k miatt kifizetsz kb. ugyanennyit, mert nagyjából 10 dollárért megkapnád egyébként is az alapjátékot... és az elsô két rész ezesetben sehol nincs. Na mindegy, mindenki számoljon és döntsön!

Nem biztos, hogy jó húzás volt a markering gépezet részérôl, már ami az idôzítést illeti (gondolok itt most konkrétan a nov. 6-ig tartó PS-es nagy leárazásra).
4.
4.
Vagy 7 dolláros áron beszerzel egy sima BS::Infinitet , esetleg, mint én tettem 11.99-ért egy TriplePackot :) Eddig valahogy kimaradtak a BS-ek, annyira nem szerettem, de ennyiért hajlandó leszek ... :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...