Elindult a Dragon Age: Keep nyílt bétája

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 30.
  • Hír
Link másolása
A Dragon Age: Keep egy testreszabási eszköz, amellyel a korábbi játékok mentéseit vihetjük át a Dragon Age: Inquisitionbe. A programot immáron minden érdeklődő kipróbálhatja az Originen, hiszen elindult a nyílt bétateszt.

A Dragon Age: Keep lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a sorozat korábbi részeiben hozott döntéseiket és felszerelésüket átvigyék a Dragon Age: Inquisitionbe. Ha időközben meggondoltad magadat, mondjuk a gonoszság útjáról átnyergeltél a jók ösvényére vagy fordítva, akkor új döntéseket is hozhatsz a kaland kezdetéig.

Mindössze egy Origin-fiókra lesz szükséged a Dragon Age: Keep használatához és persze a Dragon Age: Originre vagy a Dragon Age 2-re, majd indulhat az adatok szinkronizálása PC-n. Ha időközben más platformra költöztünk, akkor lehetőségünk lesz behozni a lemaradásunkat és testre szabhatjuk karakterünk múltját és a világot is.

A zárt béta augusztusban vette kezdetét, ám mostantól kitárta a kapuit, így minden érdeklődő kipróbálhatja a programot.

A Dragon Age: Inquisition november 21-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

2.
2.
Patkol
#1: Nem lehet a régi mentéseket importálni. Az új konzolok miatt lett bevezetve a Keep, amiben beállíthatod az első két részben (és a jövőbeni Dragon Age játékokban) hozott döntéseket. Biztosabb, így nem fordulnak majd elő az importtal kapcsolatos hibák és az összes platformra használható.
Ezt érdemes megnézed, itt szépen összefoglalják, hogy mi az a Keep. http://www.youtube.com/watch?v=iXHglc5UYcY
1.
1.
aRkye
Kb. egy hónapja kezdtem újra a sorozatot (mivel nem találtam a régi mentéseket), de most ezt a Keep dolgot nem értem teljesen. Nem lesz a játékban Import lehetőség, mint korábban, vagy mint ahogy Mass Effect-ben volt megoldva? Valaki??
Xbox 360-on tolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...