Resident Evil Remastered - íme, a második trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 30.
  • Videó
Link másolása
Megkapta a második hosszabb - igaz, japán nyelvű - kedvcsinálóját a Resident Evil Remastered. A jövő év elején érkező remake a 2002-es GameCube-verziót veszi alapul, ám a látványt modern szintre hozza.

A Resident Evil Remastered a zombis sorozat kultikus első részének - sorban a második - remake-je. Az első még 2002-ben látott napvilágot GameCube-on, ám most egy újabb nagygenerált kap a grafika, emellett a hangzáson és a játékmeneten is finomítanak.

A Capcom jóvoltából befutott a második előzetes, illetve az Eurogamer közbenjárásával egy tízperces gameplayt is mutathatunk.

A játék 2015 elején érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

19.
19.
GAMEROD
Rengetegszer kitoltam, a végén már rekord idők alatt, pedig első alkalommal még a következő helyégekbe se mertem bemenni anélkül hogy ne szarjam össze magam.
18.
18.
Yanez
Nincs multi, nincs dlc, nincs agyatlan lövölde (max agylövölde), nincs mikrotranzakció, nincs magától visszatöltôdô élet, nincs quicksave, nincs QTE, és mégis az egyik legjobb game! Ezt próbálják meg megérteni a Pistikék! :D
17.
17.
Heisenberg
#16: * Pisti!! PisitXDD hát ez egy vicces elgépelés lett:D
16.
16.
Heisenberg
#15: De Pisit direkt csinálja a fesztivált mindig.Én rengeteget szoktam röhögni rajtuk, bírom őket:P
15.
15.
grieves13
#14: Pedig az lesz... Pontosan az... Nézd csak meg a theVR-os Deadlight végigjátszást... Az a játék is inkább a menekülésről szól, Pisti meg többször is aprítani szeretett volna...
14.
14.
godach
Nagyon remélem, hogy a 12 éves korosztály nem fogja lehúzni a játékot. Gondolok itt azokra, akik az első két zombira kilövi majd a tárat, a szégyen a futás de hasznos elvet pedig elkerülve, na majd Ő megmutatja. Persze a negyedik próbálkozásnál shift+del és a pontozásnál pedig 10/1
13.
13.
Yagami Light2626
Bocsánat tényleg nem ismerem csak videók alapján mivel 14 éves vagyok XD
12.
12.
Cellator
#1: Szerintem még vitamin formájában csüngtél valami fán, maikor ezt a játékot kiadták PS1-re, így teljesen kimaradtál egy kultusz akkori létrejöttéről.

#7 igen, Chris-el volt nehezebb, kisebb inventory, és neki nem járt anno a bazooka. Nagyon várom már! :)
11.
11.
aordog
Ez tiszta Gamecube. Nekem az hatalmas élmény volt.
De még 1x nem kell ez a rész. Nem azért mert szar, hiszen ez egy hatalmas game,de sajnos emlékszem a titkokra és a végén már alig volt 3-4óra a kipörgetése.
Akinek akkoriban ez kimaradt annak kötelezö. Én Gamecubra akkoriban 16-ért vettem..tehát most simán megéri.
10.
10.
grieves13
#9: én csak a klasszikus trilógiával nyomtam... Hátha felkapott lesz ez most és jönnek szépen sorban... :D
Hát igen, a 6-os kemény... Nekem néha a 8 is durva volt... :D
9.
9.
Heisenberg
#7: Én másfél 2 éve szereztem be az Anthologyt kb 20-on valahányezerért még előrendelésbe. Egyikkel se játszottam azelőtt, de már rég motoszkált bennem a kiváncsiság, nagyon jó volt élveztem mindet, 2 a régiek közül kimagasló az újak közül meg a 4. Igen Chris 6-os inventory, Jill meg 8-as, pain in the ass az a 6-os inventory:D Mégegyszer szerintem végig viszem mind a 6 ot csak most azokkal a karakterekkel, akiket kihagytam:) A 4-et már csak azért is az 5-6 ot meg a hardcore nehézségi szinteken jó móka lesz:)
8.
8.
DarkAssists
Resident Evil 2 őt is újradolgoznàk az is tuti siker lenne ! Szàmomra nagy kedvenc ! De ezt is nagyon vàrom!
7.
7.
grieves13
#4: Plusz nekem a PS1-es időkből úgy rémlik, hogy a Chris-es verzió volt talán a nehezebb, nem? Mintha kevesebb inventory helye is lett volna... Meg talán csak késsel kezdett... Persze lehet rosszul emlékszem, mert elég régen toltam, nomeg ez nem is a PS1-es verzió átdolgozása, hanem a GameCube-é, ami már eltér pár helyen...

#1: Ezt sok helyen olvasom, de főleg azoktól, akik tényleg nem élték át ezt anno... Ha hiszed, ha nem a rajongók 70%-a akkor is megvenné ezt a játékot, ha a 96-os verziót egy az egyben adnák ki ismét, hd meg cicoma nélkül...
5.
5.
azureknight0715
#4: Szal olyan mint a resi 2-ben Leon, és Claire. Jó lesz:D Köszi a választ!
4.
4.
Django
#3: Chris és Jill közül lehet választani, egy kicsit más az útvonal!
3.
3.
azureknight0715
#1: Ezt mondják a 12 évesek akik még nem éltek akkor mikor ez a játék a fénykorát élte. Számomra tuti vétel lesz, mert az első részével nem játszottam, csak a másodiktól követtem a resi sorozatot, szal jó lesz bepótolni. Am itt csak Jill-el lehet játszani vagy lesz más szereplő is akinek megkapjuk az irányítását pl gondolok itt Weskerre?
2.
2.
kryszisz
Végre egy horrorjáték, ami az Evil Within-el vagy az Alien: Isolation-el szemben - remélhetőleg - el is fog menni. Várós! :)
1.
1.
Yagami Light2626
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...