Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

  • Írta: Arell
  • 2014. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!

Az év elején a YouTube bejelentette, hogy szemezget a 60 fps-en futó videók lejátszásának lehetőségével. A látványos különbséget mutató képkockaszám-emelés a mai napon meg is érkezett a Google szolgáltatásához, így mostantól kezdve teljes fényében élvezhetjük a haladó szelleműbb készítőktől származó játékmenetek, filmelőzetesek és egyéb látnivalók garmadáját. 

A hamarosan kiadott Assassin's Creed: Unity a Ubisoft döntése alapján nem tudja majd hozni a 60 fps-t, így sajnos más forrás után kellett néznünk. A bemutató erejéig ezért visszanyúlunk egy 2011 novemberében kiadott PlayStation 3-as címhez, aminek a készítői már akkor értették, mi a különbség a két képkockaráta között. Ahhoz, hogy az alábbi, 60 fps-en futó Uncharted 3-felvételt a legjobb elérhető minőségben élvezhessétek Google Chrome használata, és legalább 720p minőség kiválasztása szükséges.

Természetesen azért van mit látni a jelenben is, hiszen az új lehetőségnek hála a YouTube-csatornákon egyre-másra jelennek meg az emelt képkockaszámú videók. Az alábbi hatperces, erősen nagykorúaknak szánt felvételen például ragyogó, Mortal Kombat X-ből származó kivégzéseket nézhettek meg.

23.
23.
Pizza74
És mindehhez térjek vissza a RAM zabáló, BotNet Browserre... :D
Inkább várok egy '60FPS Unlock' Add-Ont Firefoxra.

#6: ' Játékfüggő'!! Ez a kulcsszó. Shooter, racing, minél gyorsabban pörögnek a képkockák, annál jobb lesz. De egy sztori orientált, főleg egy igazán moziélményt nyújtó játéknál jobb ötlet a 30 FPS. Sőt, ilyenkor bármikor felaáldozom a képgyorsaságot a grafikáért akár. Lásd: Order (InGen.)
20.
20.
vmiki88
#4: Jah, sajnos ezt nem tudják felfogni.
Voltak eddig grafika buzik, most már egyre több a grafika ÉS 60 fps-es buzi.
19.
19.
Ragnarox007
"Ahhoz, hogy az alábbi, 60 fps-en futó Uncharted 3-felvételt a legjobb elérhető minőségben élvezhessétek Google Chrome használata, és legalább 720p minőség kiválasztása szükséges."... És azok, akik Mozilla-t használnak? :D
15.
15.
Na végre! :D Nagyon jó így nézni a videókat! :)
14.
14.
pjoco
#11: Na én meg úgyanezt mondom az AC-re. Annyira semmilyen játék. Uncharted ezerzser jobban bejött nekem. Ízlések és pofonok.
12.
12.
Dark_Temptation
Na vegre ujra is kezdem a youtubeos pályafutásom :-D
11.
11.
Neo1989
#7: "ez az UC sorozat annyira semmit mondó játék számomra, én nem értem miért vannak annyira oda érte az emberek :/"

Neked nem is kell elég ha az érti aki szereti.
Tudod minden ízlés dolga de szerintem nagyon jók benne a karakterek a szinkronhangok, a humor, a történet. Nem beszélve arról h az UC 2 azon kevés játékok egyike ami itt spec a GK elérte a 10.0-t.
Szóval hidd el nem annyira rossz játék.

Talán majd próbáld ki 1X.
10.
10.
randall13
#9: na nesze, mire leírom....
9.
9.
randall13
Úgy is mindjárt jön a sok okos akik megaszondják hogy nem látják a különbséget, meg hogy fáj a fejük a 60-tól...
7.
7.
dzsiádzsó
#3: Hát azért hátast senki nem dobott, másrészt X360-on már régóta sz@r a grafika, ami sokakat zavar, hogy a jelenlegi konzolokon is igen nagy elmaradás mutatkozik meg, nem arról van szó belehal valaki abba, hogy nincs élsimítás vagy 60 fps. Viszont ezt már most nem tudják, akkor hogy fogják bírni a jövőt, tekintve, hogy anno az X360, ami lényegesen komolyabb hardver volt annak idején mennyire elfogyott a végére.


serioustomy
Engem is zavar, fejfájdító parasztvakítás... Sztm is 30 fps lock az ideális.

OFF: ez az UC sorozat annyira semmit mondó játék számomra, én nem értem miért vannak annyira oda érte az emberek :/
6.
6.
JackBauer
#4: Amúgy ez tényleg így van. 30 elég, viszont 60-al valóban jobb, de ez játékfüggő is.
5.
5.
serioustomy
Engem valamiért qrvára zavar ez a 60FPS-es dolog... Nálam a 30-40 FPS az ideális.
3.
3.
Neo1989
Na ezek után mondja valaki h konzolon szar a grafika :)
Mondjuk az UC 1-2-t is kiadhatnák ha már felújítanak. .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...