Komoly spoilert mutatott a Ubisoft az új AC-ből

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 30.
  • Videó
Link másolása
Az egy dolog, hogy zsákszámra kapjuk az előzeteseket az Assassin's Creed: Unityből, ahogy az is, hogy már kiszivárgott egy videó a játék elejéről, de azért mindennek van határa... Spoiler következik!

A francia forradalom idején értelemszerűen nem nagyon tudnánk ugrálni az Eiffel-tornyon, de mivel Eiffel-torony nélkül nincs Párizs, a Ubisoft megtalálta a módját annak, hogyan tegye bele azt a játékba - és erről egy hivatalos előzetesben rántotta le a leplet. A trailerben hallható hangok szerint menet közben "a francia forradalom szimulációja összeomlik", a játékos pedig a második világháborúban találja magát... Arnóval, akivel azután az Eiffel-tornyot is megmászhatja.

Hogy ez a jelenet az alapjáték és -történet része lesz-e, vagy DLC-ként kapjuk meg, azt nem tudni, ahogy azt sem, hogy lesz-e még a Unityben ehhez hasonló "időanomália". Novemberben kiderül.

Bónuszvideónk is van, ami azt mutatja be, milyen lenne, ha Morgan Freeman, Arnold Schwarzenegger, David Attenborough és Alan Carr  együtt tolnák a Unity kooperatív módját...


39.
39.
Csoki80
38.
38.
Giii
Nem akarok rosz májú lenni.Mondjuk talán nem is ide tartozik de az új képek alapján abszolút de nem lesz szebb a grafik a ABF-nél.Én PC-n játszottam fullon valami elképeztő részlees játékkal volt dolgom.Nagy hypolás az ubi részéről a UNity.nehogy pofára essünk.Minimum BF grafika
37.
37.
godach
#36: Én meg egy második részt belőle :D
36.
36.
Dreadlox
btw egy kis off:

Emlékeztek a Freedom Fighterre? én azt a játékot akarom egy HD kiadásban :D
35.
35.
Dreadlox
#28: szerintem is zseniális játék volt, mert 2 módon is megoldhattál küldetéseket, a sunyulást(többnyire ezt használtam) meg a berambozás :D
34.
34.
leviske
#30: A PlayON-tól kell megkérdezni. Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy nem.
33.
33.
br1Koo
#31: Pont ez benne a buta, hogy bedob egy baromira nem erről a témáról szóló kultusszá vált stílusjegyet (egy nem ebben a korban éldegélő ac assasint) egy más játékokban ismert stílusba, amik kvára nem illenek össze, de meg lehet oldani baromi pofásra ezt az egész dolgot, pont ezekből az óriási kontrasztokból kiindulva. Mert hát ugyebár a második világháborúban voltak kémek, voltak mesterlövészek, de idegbajos állatok akik pengével a csuklójukon stalkoltak.. nem igen :D
32.
32.
br1Koo
Ez de meleg, besírok. :DDD Ezzel nagyot tudnának szólni és először érezném úgy hogy játszanék AC-vel. Bár ha nem szentelnek erre elég figyelmet, vagy nem is így lesz baromi nagy elszúrt lehetőséggé válik a dolog.
30.
30.
Petya2019
Lesz az Unity-ben magyar felirat?
28.
28.
#22: Az nagyon jó játék volt. A Pandemic lebúcsúzó játéka volt.
Akkor nagyon sajnáltam őket, mert bár a Mercenaries 2-t 20-25 óra után meguntam a Saboteur nagyon bejött.
Iszonyatos hangulata volt.
Na de ott nem is bérgyilkost alakítottam, hanem egy ír arcot.
Mondjuk ha mások számára nem is, számomra nagy cím még mindig :D
27.
27.
Ghost26Dave
Talán egy vh1 es körítés jobban ide illet volna.Kezdetlegesebb fegyverek.Semmi nagy tűzerő.
26.
26.
Dreadlox
Manapság olyanok a játéktrailerek mint a filmtrailerek.
25.
25.
godach
#19: Bár, valahol középtáj alján helyezkedik el a WWII-es téma, mégis minden CoD és Medal részt kitoltam. Sőt még konzolokon is, és azt kell mondjam azok kenterbe verik a PC-s verziókat. Pl a Call of Duty 2 és a Call Of Duty 2 - Big Red One között mérföldkövekkel jobb szórakozási ráta található, a konzolos testvér felé. Nincs itt baj a WWII-es témával, csak a fejlesztők azt hiszik, hogy ki is merült annyiban hogy katonák bőrébe bújunk. Hol maradnak a fogolytáboros játékok. Amikor a túlélés a tét. Vagy RTS-ek rengetege elárasztott már minket, de egy stratégiai városépítőssel, ahol nem a harc hanem a háború alatti túlélők vezénylése a cél. Horrorelemekkel telepakolt játékkal találkoztunk, de horror játékkal? Hol van az a második világháborús játék, amiben Splinter Cell féle üvegre lépéssel és az egyéb hangokkal is kell számolni, a fiatal lány szerepében, aki a nácik elöl bujkál? A la Tomb Raider remake, csak fegyverek nélkül. Mindjárt meg is van az újdonság.

Az AC-hez visszatérve, rengeteg lehetőség lenne benne, csak a fejlesztők és fogyasztók is leragadtak egy 300 éves időintervallumban. Hol a jövő? Vagy a nagyon régi múlt? Ez ugyan az mint a Matrix. Star Wars-hoz hasonlóan, jöhetnének kifelé a játékok, amiknek 10%-a ha tartozna a kerettörténethez, akkor is sikeres lenne. Ehelyett nekünk csak Neo és a brigádja (akikkel egyébként nincs bajom) kellett.
24.
24.
Chrysh
Csak tudnám, hogy az ilyesfajta elspoilerezések után, hogy merik azt mondani a fejlesztők, hogy tele lesz a játék új ötletekkel, ha már mindent láttunk, még mielőtt kijönne a játék. Mintha magunktól észre se vennénk az újdonságokat, inkább a képünkbe tolják.

Ennek ellenére is érdekes az ötlet, csak hagyják már meg a meglepetés erejét, aztán a szóbeszéd-marketing talán még jobb eredményt hozna...
23.
23.
#13: Igen, én is. AC2 eredeti ideje/helyszíne az lett volna elvileg.

NoRush: Nincs mitől tartanod szerintem, ez a játéknak csupán töredékét fogja alkotni, már ha alapból benne van egyáltalán, és nem DLC. Ez pont olyan event-szerű mission lesz, mint pl ACR-ben az lovaskocsis-ejtőernyős üldözés, vagy AC3-ban Captain Kidd-hez köthető küldik pl befagyott hajó, vagy maja romok (utóbbi DLC is). Tippre ebből is lesz pár: egy kis világháború, talán végre visszafele is megyünk az időben, meg szerintem majd tüntethetünk az internetadó ellen is.
Ahogy mondod, gépfegyvereknek nincs helye itt. Pont ezért telik majd csak a 3 perces küldiből fél perc ezzel, aztán az anomáliának annyi, és minden visszatér a rendes kerékvágásba. Nem lesz ebből gond.
22.
22.
Dreadlox
Ez egyszer már megjelent, Sabotour néven, csak az emberek le sem szarták, mert nem tudott versenyben maradni a nagyobb címekkel amik kijöttek.
21.
21.
headhunter86
Szerintem ez a II VH-s dolog max egy ilyen kis kitérő lesz a sztory-ban. Mint a régiben a jelen kor.
Igazándiból, mindenki nagy dolgokat vár tőle, de örülhetünk ha lesz ez egy órás játékidő.
20.
20.
stuie
#7: Neked azzal meg is halt a sorozat, hogy láttál egy videót, amiről nem tudjuk mi lesz, hogy lesz honnét lesz, meg úgy tényleg wtf. Két héttel a megjelenés előtt temeted. Bölcs. De csak semmi rohanás (NoRush érted ;))

Nekem egyre inkább tetszik a sorozat. Szerintem a black flag volt a legjobb rész. De ez az én véleményem.
19.
19.
dzsiádzsó
#18: Nekem bejön :) én bírom a nácis témát, de vhol elveszett nekem a régi játékipar, ahol eredeti dolgok születtek, itt már minden ki van találva, és piachoz van igazítva. Az igazán nagyok nem követik, hanem diktálják a piacot ;) Sztm túlbiztosított dolog a zombi meg a náci klisé, sokkal jobban bejönne egy egyiptomi akármi puzzle-ökkel stb stb. Az biztos ma már a profitra mennek és nem fognak kockáztatni, lehet én is ezt tenném. Tudom nehéz új ötletekkel előállni egy ennyire telített és most már régóta talpon lévő iparágba, de technológia fejlődik és ennek ellenére éppen ellenkezője történik annak, hogy próbáljunk akármit is újítani, helyette megy a játszunk a biztosra. Na mindegy ez nehéz kérdés, de az AC ékes példája a semmittevésnek még akkor is ha szórakoztató tud maradni ennyi résszel a háta mögött.
18.
18.
godach
#17: Na de egyezzünk ki abban, ha a tálalás megfelelő akkor ez a klisé eléggé feldobja a hangulatot majd :)
17.
17.
dzsiádzsó
#14: Sztm ez nem újítás, egyszerű klisé, ennél jobb csak az lett volna, ha zombi móddal bővül, ráadásul teljesen agyoncsapja az idősík a régi részekben megismert hangulatát. Ennél sokkal több potenciál van az AC-be, nekem a játék 2. rész óta ua. kb...
16.
16.
NemTudomMiLegyen
#12: Az az Assassin's Creed amire a Ubisoft azt mondja, nem pedig az amire te akként tekintesz. Fogadd el, hogy ez van és kész, az meg, hogy te emiatt nem akarsz ezzel játszani mert még mindig a reneszánsz korban szeretnéd tolni a 69. részt is, az már a te gondod.
15.
15.
moonborn
Nagyon DLC szaga van ennek az anomáliás cuccnak,de nem lesz rossz :D
14.
14.
godach
Na akkor hogy is van srácok? Ha nincs változás és új ötlet az AC-ba akkor az a baj, ha meg van akkor az?
13.
13.
eldergirl
Valahol anno olvastam, hogy voltak ókori azték, ill. egyiptomi témás koncepciói a ubi-nak az AC-vel, bevallom számomra sokkal frissitöbb téma lenne mint párizs vagy a II.vh. (^.~)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...