Shadow of Mordor - jön a Lord of the Hunt DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Monolith jóvoltából még idén kiegészül a Middle-earth: Shadow of Mordor. A Lord of the Hunt névre keresztelt csomagban Torvin, a törpe vadász históriájával ismerkedhetünk meg és meglovagolhatjuk a trollokat is.

A Lord of the Hunt DLC-ben Talion egy Torvin nevű törpe vadásszal közösen szelídíti meg Mordor szörnyeit és persze Szauron szolgáival is összecsapnak majd. A csomagban új Beast Hunting kihívások, gyűjthető finomságok, trófeák és achievementek várnak rád. Egy bitang erős urukkal is összeakasztjuk a bajuszt - ő lesz a Beastmaster Warchief, aki nem rest hatalmas szörnyek hátán csatába vonulni.

Ami pedig a szörnyek meglovagolását illeti, abból Talion is kiveszi a részét. A DLC-be két új mount került, a Wretched Graug, amely egy masszív troll, ráadásul savas toxinokat okád az ellenségre. A másik megszelídíthető bestia, a Caragath, egy igazi ragadozó, amely az árnyékok közt somfordál és onnan osztja a halált.


Az expanzióba egy új terület is bekerül, a Sea of Nurn, amely csak arra vár, hogy felfedezzük. Naná, hogy új epikus rúnákra és egy új skinre is szert teszünk a DLC-vel, amely még idén napvilágot lát a 25 dollárba kerülő season pass részeként. 

8.
8.
Eledhryon
Valóban nehezíteni kellene és a lopakodást is finomíthanák nem is keveset. A 3 fekete kapitánytól én is többet vártam talán a kalapács nyújtott némi kihívást de csak mert nem voltam eléggé fejlett. A végső kőkemény zúzós bossfight-ot én is nagyon hiányoltam (QTE-vel lerendezték ami igen karcsú...de ki tudja talán folytatni akarják vhogyan) ezektől függetlenül nélam dobogós ebben az évben.
7.
7.
azureknight0715
Egy bajom van vele. Nehézség. Elején tetszett me mondhatni volt vérizzadás de a végére simán nekirontottam 50 orcnak meg 3 warchiefnek mert tudtam hogy vagyok már olyan tápos hogy simán megölök mindenkit. A játéknak jól jönne egy frissités ami ad nehéz, illetve nagyon nehéz, nehézségi szintet. Pl szerintem lenne is értelem utána hogy fejleszd az orcjaidat ha pl egy warchief nem 20-as szintű hanem pl 50 vagy 100.
5.
5.
BloodyDeath
Na ezt tuti megveszem. Ma hajnalban sikerült kipiszkálnom a platinát. Szerintem irtó jó játék lett. Igaz nem tagadom vannak hibái, de ennek ellenére magyon letudott kötni. Valahogy maga a történet nem maradt meg bennem. Nem.lett valami nagy szám. A vége az meg nem is igazán érdekelt, csak haladtam a játékkal. De viszont amilyen csatákat lehetett benne vivni. Na az már igen!! Jó párszor meg volt a 200 feletti combo-m is. Nagyon élvezetes volt harcolni benne, és arra törekedni, hogy minél több büdös orc akarjon megölni. Csak igazán egy valami hiányzott belőle. A nehézségi szint. De még így is több mint 78 órára letudott köttni. Tényleg élvezetes játék lett.
4.
4.
KeXxX
#3: A befejezés nekem se tetszett, de alapvetően jó kis játék (volt).
3.
3.
stuie
#2: Nagyon tetszett a játék. Beszippantott. Azok akik végig játszották egyetértenek szerintem veled. A nagy black hand csata... Hát.... Izé.... mit lehet arra írni? :D

A Tower vagy ki elleni boss fight is olyan volt, hogy őő... Egy sima warchief nagyobb kihívás.

A befejezést eltekintve nagyon jó játék.
2.
2.
Dercsi
Én már semmit nem fogok venni ehhez a játékhoz... Ennyire gyenge, vérszegény, és egyben primití befejezése még szerintem egy játéknak sem volt...Játék közben pedig hányszor mondtam hogy ez igen, azt a végén kiderűlt, hogy pöcse van a menyasszonynak :( Ha esetleg egy új befejezés DLC jönne...
1.
1.
Cellator
Sosem volt híve a filmes/regényes feldolgozásoknak, de ebben látok fantáziát. Egész jóra sikeredett ez a kis trailer is. Bár lenne több időm játszani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...