Késik az Evolve alfatesztje PlayStation 4-en

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 1.
  • Hír
Link másolása
A PC-sek és az Xbox One-osok már javában tolhatják az Evolve alfaverzióját, ám a Sony konzoljának tulajdonosainak kimarad a hétvégi próbalehetőség. A legújabb rendszerfrissítés ugyanis problémákhoz vezetett.

Az Evolve Big Alpha névre keresztelt próbalehetőség a minap indult volna PS4-en, ám a Turtle Rock Studios az utolsó pillanatban kihúzta a dugót. Az indoklás szerint a nemrégiben megjelent 2.0-s rendszerfrissítéssel összeakadt a program, így kénytelenek voltak elhalasztani az alfatesztet ezen a platformon. Az új dátumról még nincs információnk. A többieknek nem kell aggódniuk: november 2-ig PC-n és Xbox One-on javában vadászhatunk a behemót szörnyekre, azok pedig az emberekre.

Ha még nem regisztráltál az alfára, most sem késő megtenned. Először is, látogass el erre az oldalra, töltsd ki az adatokat, majd pötyögd be az alábbi redeem kódokat a megfelelő helyre:

  • Registration Code: 05379-29749-32069
  • Referral Code: EvolveBigAlpha4v1


Ha minden igaz, Így már nagyobb eséllyel kapsz meghívót.

A végleges játék jövő februárban teszi tiszteletét PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

15.
15.
Heisenberg
Eddig ez a Current Gen egy káosz.... Játékok alig jönnek folyamatosak a késések, az is hogy az XO, meg PS4- is kihajította rá pár menő címének grafikailag feltuningolt változatát még nem Gen váltás, örülök, hogy még nem ruháztam be.. Majd 2015 vége körül már lesz értelme, mert a 2015-ös kínálat lealázza a 14-est. Sunset Overdrive,Forza, Killzone, Driveclub... ezek miatt nem éri meg PS4, vagy XO-t venni. Az Uncaherted 4-től viszont sokat várok az Uncharted 1 PS3-on ég és föld a PS2-es látványvilághoz képest.
14.
14.
Big83
Tudni mar, hogy mikor indul a ps4 Alfa??
13.
13.
Khaszás
#12: Ez csak egy Alpha.. várható volt h nem fog tökéletesen indulni (sok teljesen kész játék startja kezdődik így sajnos :/ az már felháborító valóban) a másik meg az h az teljesen igaz amit zozo76hun irt a ps4 frissítés okozza a problémát , bár lehet ettől függetlenül is rossz lenne de hamar rendberakják ugyan ez volt xone/Pc is
12.
12.
Chrome1986
Ez jó máris jó start. Nem gond, akkor ismét üzenném a 2K-nek:
Ha nem kell a pénzem, nem adom. Lesz olyan akit nem zavar majd össze egy sima firmware update.

Mért kell amatőrökkel dolgozni, nem értem.
11.
11.
zozo76hun
nem a jatek miatt kesik a ps4 alfa tesztje hanem mert szar a 2.0-as feissites ps4-en.
10.
10.
macilaci40
Blueberry ez egy kicsit szemét volt XDD
9.
9.
Drazhar
Remélem az megvan mindenkinek, hogy az indonéz Steam elárazta 5 €-ért tegnap egy kis időre, így megint csomó embernek így van meg trader-ektől a játék.
8.
8.
PaprikaJancsi
#5: Én úgy hallom, hogy a 2.0 frissítés sok dolgot elrontott, lehet, hogy mivel ez egy multis játék és most a PSN szarakodik, inkább elhalasztották, mert nem bírta volna a szerver.
7.
7.
xICEMANx
Épp egy órája kaptam meg a kulcsot a Big Alpha-ból xD
6.
6.
Megmondókapitány
Ilyenkor örülök, hogy azért a pc a fő platformom, jó h nem ps4-re kértem a kulcsot :D

Jut eszembe, van 1 rakat kulcsom pc-hez, ha valakit érdekel írjon privátba.
Bár valszeg ha engem ennyivel megdobtak, akkor mást is :D
5.
5.
simon 555
#2: És miért is a PS4 hibája, hogy a játék fejlesztői inkompetensek? Nem a gép szoftverének kell alkalmazkodnia a játékokhoz hanem a játékoknak a géphez...
4.
4.
akifourteen
#2: Miert kell ennyire karorvendonek lenni ? Amugy is csak most tesztelik eloszor elesbe,es irjak,hogy vannak problemak pc-en es x1-en is.
3.
3.
anarchoid
XO -n csutortok reggel nemment, de utana beindult ;) tegnap vigan csapattam vele alpha -hoz kepest egesz jo (bar zero az optimalizalas)
Nagynehezen jatszhattam a monstaval.. hat nem 1xeru, inkabb maradok a suppoortnal ;)
2.
2.
Blueberry
Na,"nagy"ps4 megint alkotott
1.
1.
eszem
Hogy árnyaljuk a dolgot, PC-én tegnap este nem ment a match making (nem tudom javították e azóta) és hasonló infók jöttek XO felől is. Oké "alfa" verzió, direkt a zárójel mert, ha működött akkor azt nagyon rendben tette, de elég amatőr dolog volt beengedni ennyi embert a szerverekre... Persze "demo" meg hype...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...