Képeken a Telltale-féle Game of Thrones

Link másolása
Elvileg még idén elkezdődik a Telltale által készített Game of Thrones-játék, ennek rendje és módja szerint beindult a játék marketinggépezete. Itt vannak az első képkockák a játékból.

A Telltale pár hete megerősítette, hogy már decemberben csatlakozhatunk Westeros véres világához a Forrester-ház színeiben. Később megtudtuk, hogy a játék hosszára sem lehet panaszunk, most pedig befutottak az első képek is.


Úgy tűnik, a játék továbbra is a Telltale 2005 óta használt belső fejlesztésű motorját használja. Bár a karakterek egészen jól néznek ki, sajnos a környezet továbbra is kissé ingerszegény. Reméljük, a megjelenésig ez még változni fog.

20.
20.
Zelgadis187
#18: Ez az a gondolkodás ami miatt szinte minden játék tucatfos.
19.
19.
utlag
#18: Pontosan! PL. Sunset Overdrive is telibesz@rja a történetet, mégis jó játék...
18.
18.
PaprikaJancsi
#12: ,,Egy videójátékban a történet számít" ez nagyon nagy baromság. A videójátékokban az élmény a fontos, a történet max. másodlagos.
17.
17.
Gykrizsi
#16: Ok, de ez a "támogatás" igazából nagyrészt jelentéktelen hülyeségek. CS:GO-ba meg beraknak pár festés és megint év cége. Naneszórakozmár!
16.
16.
randall13
#14: Tagadhatatlan hogy alig csinálnak valamit, viszont ha megmozdítják a seggüket, akkor mindenkinek föláll a pöcse, hozzáteszem nem alaptalanul.
Megnézheted bármelyik játékukat, 4 évre visszamenőleg is van teljes támogatás hozzájuk. A többi kiadó mit csinál? Évente kidob valami folytatást és már örülünk, ha játszható állapotban van az első nap. Utána egy évig jönnek hozzá a DLC-k kurva drágán, mod támogatás ritka mint a fehér holló, aztán jön a következő rész 16000-ért. A többi kiadó mainstream játékai egyszerűen nem időtállóak. Márpedig annyi pénzért amennyibe kerülnek, elvárná az ember.

Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy az a sok Valve-es fejlesztő min dolgozik. Tudtommal leépítések nem voltak, ergo valamit csak csinálnak a pingpongozáson kívül. Remélem... :D
15.
15.
drat576
#14: A Half-Life miatt, de amit pár éve művelnek az nulla.
14.
14.
Gykrizsi
#12: Ez most szarkazmus akart lenni, vagy nem? A Valve a játékfejlesztők szégyene. Több éve szart sem csinálnak, és mégis sok helyen év cége. What? Ezeréves játékaikat toldozzák-foltozzák. Persze ilyenkor felhozzák a Steamet, hogy mekkora királyság. Ja, nagy királyság, csak éppen sosem működik rendesen, mindig szar az áruház, vagy valami. Az akciók még okésak, de ennyi erővel a Microsoft is év cége, 360-on sokszor 500 Ft-ok a játékok, One-on is folytonosak az 50% leárazások.
Ui.: Valaki magyarázza már el, mért ekkora kultusz a Valve? Egy-két jó játék és egy max. jó rendszer pc-re. Semmi több. Játékok terén szerintem a legtöbb nagyobb cég komolyabbat tett le az asztalra.
13.
13.
Gykrizsi
#5: Nincs igazad. Az okés, hogy cell shaded, de ez egyszerűen csúnya. Egy két textúra egy ember feje. Ha szebb lenne a graf, finomabb lenne a mimika (ami ezeknél fontos lenne), viszont így maradnak a bumfordi arcrángások.
10.
10.
drat576
#9: Példának ott van mondjuk a BioShock Infinite.
9.
9.
drat576
#5: A látványban is lehet művészi megvalósításokat használni, ahhoz meg nem árt egy bizonyos grafikai szint. És igen, akinek van szépérzéke az igenis értékeli ezt.
8.
8.
randall13
Ezek nem csak Concept Artok?
7.
7.
felegyi
Nem rossz, bár Telltale -nek feladatba adtam volna egy korhű engine felépítését, talán utána beszélni a munkálatokról de ez így lowlife szint.
5.
5.
Sun9us
#4: Ezt a fajta grafika buzériát sohasem értettem. Mind a Walking Dead, mind a Wolf among us, interaktív képregény volt, így a cell shaded graf adott volt. Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy a Hotline Miami jó játék volt, de miért nem a frostbite engine-t használták?

#1 Talán, mert ők az új szereplők?
4.
4.
drat576
Olyan jó csapat, jó játékokkal, ideje lenne már nekik egy normális motor. (Tudom, hogy direkt ilyen a látvány, de ez még ebben a stílusban is kopottas).
3.
3.
Dark_Temptation
már alig várom! :) nagyon penge! :)
2.
2.
luzsi04
Nekem tetszett a Walking dead, Wolf amongst us is, jó volt a sztori, de ha hasonló lesz a játék mechanika, akkor ide mar nem biztos hogy csatlakozom. Valahogy hiányzik a szabadság a tetteink valós hatása eredménye. Azért kíváncsi vagyok
1.
1.
penel
Cersei, Tyrion, meg a Margaery. Őket fel lehet ismerni, de a többit nem. Vagy csak nekem nem megy?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...