Far Cry 4 - pókerezünk a társalkalmazásban

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 18.
  • Hír
Link másolása
Ezen a héten érkezik a Far Cry negyedik része és szokás szerint egy mobilos társalkalmazást is letölthetünk a shooter mellé. Szokatlan módon egy komplett arcade pókerjátékról van szó, amellyel ingame pénzt nyerhetünk.

A Far Cry 4 Arcade Poker egy hivatalos társalkalmazás, amely már ingyenesen elérhető az App Store és a Google Play kínálatában. Az appban megnyert pénzt átvihetjük a PC-s vagy konzolos shooterbe, szóval ezért is érdemes elütni vele az időt. Az már csak hab a tortán, hogy a játék szakít a hagyományos pókerszabályokkal: a képernyő felső részéből hullnak a lapok, gyorsan el kell döntetnünk, hogy kicseréljük-e- azokat a kezünkben szorongatott kártyákkal.

Van egy apró kampány is a mobiljátékban, ahol különféle célkitűzéseket kell teljesítenünk. Íme, a trailer:

Végül a nagygépes változat szezonbérlete is megkapta a teljes előzetesét. Sajna, a jetit most sem láthatjuk tisztán.

3.
3.
Obiwan HUN
Ezt már a "heti megjelenéseknél" is akartam írni, a GK most kivételesen el van tévedve. Nem a héten valamikor jelenik meg hanem ma 18.án, asszem 20.át írtak. Nekem már itt figyel a gépemen és az öcsémnek is, meg egy havernak. 2 limited edition és egy kyrat.
És mielőtt a warez huszárok elkezdenek trollkodni, hogy nekem is megvolt már szombaton, nem, nem a torrentTékás változatról beszélek. Reggel 10kor vettem a Mammut 576ban.
2.
2.
petymeg2033
Érdekes adalék, hogy a Far Cry 3 hasonló alkalmazása kb 3-4 hónapja nem hajlandó kapcsolódni a szerverekhez. A böngészős verzió teljesen jól működik, tehát a szolgáltatás még él mögötte.

Értem én, hogy az új részt kell tolni, de nem túl elegáns az Ubi-tól mindenféle bejelentés nélkül ilyet csinálni.
1.
1.
Big83
Egyre jobban tetszik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...