Felújítják az első Postalt

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Akinek hiányoztak a Running With Scissors botrányjátékai, örülhet, a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jövőre újra kiadja az első részt, méghozzá felújítva, kibővítve. Kooperatív mód is lesz benne.

Habár a Postal-sorozat kifejezetten rossz volt, sőt részről részre egyre rosszabb lett, igazi botrányjáték volt az összes epizód, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megvolt a maguk rajongótábora. A címről a 2011-ben megjelent harmadik rész óta nem hallottunk semmit, azonban a minap bejelentkeztek a fejlesztők, és bejelentették: Postal: Redux néven felújítják az első részt.

A Postal első felvonása 1997-ben jelent meg, és a későbbi részekkel ellentétben egy izometrikus akciójáték volt. A Running With Scissors szerint a felújított változat 2015-ben érkezik Windowsra, Macre és Linuxra, méghozzá HD-grafikákkal és újradolgozott karaktermodellekkel; a Redux emellett tartalmi szinten is kibővül majd, kooperatív mód például biztosan lesz benne.

Az első látnivalókra még várunk, addig irány az eredeti játék Steam-adatlapja: ott most éppen 60 eurócentért vesztegetik a címet.

34.
34.
selejtes
#31: Egyszerű a válasz, azért mert amíg a tv-ben sugárzott adásokkal csak sodródni lehet, elviselni, megszokni addig, a játékokban te mint főszereplő kontroll alatt tartod a történéseket, egyúttal át is éled azokat, még ha virtuálisan is de megéled. Ellenben mikor egy filmben, vagy sorozatban látsz hasonló szituációt akkor viszont marad egy üres tér a cselekmény után, mivel te nem vagy részese. Ezért képes a tv jobban befolyásolni mint egy játék.
31.
31.
l4cyk4
#22: Ezért meg aztán már végképp elnézést kérek, csak még egy észrevétel és ígérem többet nem kommentelek ehhez a cikkhez!

Nem tudom, hogy neked személy szerint mi a véleményed erről, de azt hiszem, hogy a Gamekapocs-közösség nagyobb része, de lehet, hogy az egésze egyetért abban, hogy a kereskedelmi csatornák bulvár műsorai és valóságsói rossz hatással vannak a nézőik szokásaira és jellemükre. A kérdés tehát kézen fekvő...ha a valóvilágból vagy az éjjelnappalbudapestből lehet rosszat tanulni, akkor egy videojátékokból vagy filmből, sorozatból, amiben ráadásul a gyilkos, erőszaktevő, trágárul beszélő karakter bőrébe kell bújni miért nem?
30.
30.
l4cyk4
#29: Elnézést a dupláért, de még annyit hadd tegyek hozzá, hogy már az is elég veszélyes, ha csak a hajlamot elültetik ez emberben a hasonló attribútumokkal rendelkező produktumok, azt már találjátok ki Ti, hogy miért!
29.
29.
l4cyk4
#22: Aki azt hiszi, hogy nincs, az homokba dugja fejét, amiről talán a fanboy önérzet tehet, talán kognitív disszonancia, de talán csak simán az önkritika és önelemzés hiánya. A TV-t maximum csak lefekvés után kapcsolom be, mert egy rossz berögződés miatt nehezen alszom el, ha nem megy valami benne. Egy szóval sem említettem, hogy ettől azonnal őrült pszichopatává változna egy viszonylag tiszta tudattal rendelkező ember, de ha már ezektől egy kicsit is agresszívabb leszel, már hatott rád károsan. Valószínűleg ezt észre sem fogod venni vagy ha igen, betudod másnak mondván, hogy ilyen az élet vagy az emberi természet. Pl.:Olvastam már itt Gamekapcson olyan hozzászólást egy korábbi South Park The Stick of Truth hírnél, amelyben a kolléga azért háborodott fel, mert kivettek néhány túlságosan trágár és gusztustalan részt a játékból, de ennek ellenére váltig állította, hogy rá nincs semmilyen hatással a játék. Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy szerintem az erőszakos videojátékok 5-10-100-200 vagy akár 1000-2000 óra alat állatot csinálnak bárkiből. Jómagamat is HC játékosnak tartom és én is rengeteg erőszakot és aberrációt látok a játékokban, mégsem tettem kárt senkiben emiatt, de ettől még nem folytatok struccpolitikát. A mondadómon viccelődő Humor Heroldoknak pedig csak ugyan azt tudom mondani, mint amit neked a 6-os kommentemben!

U.i.: Az avatarom nem véletlen!

viktro! Nem megbeszéltük a múltkor, hogy csak értelmesen kommunikálunk egymással!?
28.
28.
Juha
#17 Egyébként egyetértek részben, de a legelsö lépés itt a Hírmüsorok és társaik (napló, kékfény, kókusz stb.) beszüntetése kellene, hogy legyen.

Mindenkinek az jön le ezekböl, hogy az összes ismeretlen potenciális ellenség (rablás itt, gyilok ott, darabolás 20 km-re tölem stb.), és ez jobban meghatározza hosszabb távon a jellemet, még ha észre sem veszi az illetö.
27.
27.
Juha
#25 és azért legalább macskát húzol a nyelére, csak a 'fíling' végett?
Én úgy szoktam.
26.
26.
A postal-al ( mint nemecsek ) nem az a baj, hogy gusztustalan, erkölcstelen és undorító, hanem legfőképp az, hogy mint játék khurta szhar ... :DDD
25.
25.
Formula1fanatic
#22: Pedig igaza van, a Postal 2 óta én is mindenhova lapáttal járok.
24.
24.
Extol
#3: Meg lássuk be mindemellé hogy nem AAA-s címről van szó
23.
23.
Extol
#2: Nyilván azért újítanák fel hogy legyen rá ismét kereslet, és akár hiszed akár nem pl nekem Stranger's wrath ingyen lett felújítva Steam-en, törölték a régit és a fiókhoz rendelték a HD-t. Vagy pl a Zombie driver HD-t ingyen kaptam meg a régi mellé sőt, lenne még 1-2 de nem akarom most átnézni a teljes fiókomat. Egyébként meg van mind a három rész eredetiben úgyhogy jöhet a 25% off.
22.
22.
Pizza74
#17: Aki azt hiszi, hogy ezeknek tényleg vannak tartós negatív hatásai, az túlságosan sok TV-t néz. Egy V avataros tagtól meg nem azt várná az ember, hogy benyelje a média szenzációvadász agyszüleményeit, mint hogy az aggresszív videojátékok tehetnek a 9/11-ről és elősegítik az ebola terjedését is, miközben a Rockstar Games cikkei egy újabb holokauszthoz vezethetnek.
Nézd, azt elfogadom abszolút, ha valaki nem vevő az ilyesmire, de aki ezt bármiféle kolosszális problémaként kezeli, az egyszerűen messze túl érzékeny.
19.
19.
Formula1fanatic
Első résszel nem játszottam, a három meg szerintem egy borzalom, viszont a Postal 2 egy hangulatos humoros fps volt. Beteg és vicces fps témából ott van még a régebbi Redneck Rampage is. Kár, hogy ez a műfaj már régen kihalt, igaz akkoriban sem volt túl sok belőle.
18.
18.
l4cyk4
17.
17.
l4cyk4
#9: Aki egy videoójáték miatt drámázik az tényleg nem az! De aki egy erőszaktól és aberrációtól átitatott médium negatív hatásai miatt aggódik már sokkal inkább annak mondható.
16.
16.
Ecneb
#14: Mondtam , hogy ne kapd fel a vizet, csak az igazat írtam. Csak arra kértelek, hogy nyelvtan órát látogass, mert siralmas vagy, te meg itt öngyilkosságra késztetsz engem és még te mondod, hogy én nem vagyok értelmes?
14.
14.
br1Koo
#13: Te még csak nem is súrolod az értelmet, ezért született a 10. komment ami ismét bebizonyosodott teljesen helytálló.
13.
13.
Ecneb
#12: Nagyon jól mondod. Értelmesen. #7 hozzászólásod erről árulkodik?
12.
12.
br1Koo
#11: Nem kaptam fel a vizet, attól hogy valaki elír valamit nem kell egyből beleveszni, mint valami idióta. Ez a mentalitás folyik az egész oldalon és baromira elegem van belőle, hogy nem lehet értelmesen beszélgetni egymással, mert olyan kurva ária mindenki.
11.
11.
Ecneb
#10: Ennyire ne kapd fel a vizet. Olvasd el, amit és ahogy írtál, egyszerűen fáj.
10.
10.
br1Koo
#8: Miért élnek ilyen emberek mint te, áruld el nekem. Legyél öngyilkos, jobb lenne a világ, hidd el.
9.
9.
Pizza74
#6: Aki egy videójáték miatt drámázik, az nem bölcs.
8.
8.
Ecneb
#7: Istenem, nyelvtan órára ülj már be!

60 cent szerintem egyáltalán nem drága a játékért, kíváncsi leszek a felújított mennyit fog majd érni.
7.
7.
br1Koo
mitől is volt rossz a postal? A 3 volt borzasztó rossz volt, a 2 egy egyedi hangulatú melegágy volt a cinizmusnak és a feketehumornak. Az első részéről nem tudok nyilatkozni, mert nem játszottam.
6.
6.
l4cyk4
#1: "Még egy ok a sok erkölcshuszárnak, hogy hisztizzen."

Egyszer majd te is bölcsebb leszel...és akkor felnőttnek nevezheted magad! (És még csak nem is hisztiztem.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...