WoW: Warlords of Draenor - kárpótol a Blizzard

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 19.
  • Hír
Link másolása
Kemény hétvégén vannak túl a World of Warcraft-játékosok. A túltelített szerverek és egy nem várt DDoS-támadás miatt a játékélmény erősen csorbult, ám a Blizzard ingyen játékidővel kárpótol mindenkit a hajtépésekért.

A World of Warcraft producere, J. Allan Brack a hivatalos fórumon elhintette, hogy az új expanzió körüli problémák miatt a Blizzard minden érintett játékost kárpótolni fog.

Mint ismert, aki az első napokban próbált bejutni a szerverekre, annak hosszú órákat kellett várakoznia, de siker esetén is számos hiányossággal, laggal szembesült. Nem beszélve arról, hogy időközben DDoS-támadás érte a szervereket. Maga a Blizzard is elismerte, hogy hibát vétettek, hiszen a játék minősége egy dolog, de "nincs mentség" a launch körüli problémákra. Több rajongó is megjegyezte, hogy eddig soha nem volt ennyire rossz a helyzet egy új bővítmény megjelenésekor.

Aki november 14-én aktív volt, egy bocsánatkérés mellett öt nap ingyenes játékidőt kap a fejlesztőktől, ráadásul a helyzet most már sokkal jobb, a szerverek kapacitása a duplájára nőtt a múlt hét óta, így remélhetőleg már mindenki a játékra tud összpontosítani.

16.
16.
Gariss
#15: Nem maradsz le semmiről, amíg el nem éred a maximális szintet, a szintezés, a pvp meg az instázás ugyanolyan mindenkinek, bárhova be tudsz csatlakozni. A max szint elérése után lehet azt tapasztalni, hogy a csapatok ahova mondjuk betársulnál kritériumokat szabnak meg, pl: mennyi itemleveled legyen minimum, legyen ilyen-olyan achievemented, aréna ratinged, stb. Ettől függetlenül le tudsz menni ekkor is szinte bárhova, csak ilyenkor már több időt kell beleölni a játékba, ha hasonlóan dedikált játékosokkal akarsz együtt játszani.

Küldetéseknél nem nagyon van feltüntetve, hogy melyik quest sorozatos és melyik önálló. A kiegészítők kezdésénél szokott lenni egy központi kezdőküldetés, amúgy meg a questsorozat általában addig tart, amíg nem kapsz arra a zónára achievementet (meg egy kék itemet :) )
15.
15.
Yetikoma
Én most kezdtem el játszani vele 2 napja és van is egy lvl23 karakterem. Kicsit lassan megy mert ez az első MMO-m , de nagyon tetszik. A karakter viszont nem akarom hip hop felnyomni lvl 90-re inkább végig járom a világot. A kérdésem az lenne, hogy sokmindenből kimarad az ember ha pár hónappal kezd bele egy ilyen kiegészítőbe vagy ez MMO-nál sem probléma.

Ja és még egy kérdés... honan tudhatom, hogy egy egy küldetés a történet fő szálához tartozik vagy csak mellék küldetés? Mert csinálgatom amég van ! jel egy teerületen aztán számomra kicsit lezáratlan módon újabb területre utazok ujabb küldikért.

Előre is köszi a választ!
14.
14.
suvi92
Szerintem nagyon ottvan ez a kieg. És én nem hiányolom hogy nincs új kaszt fölöskeges, monk se lett a legjobb anno a dk nagyobbat aratott.
12.
12.
SLi
#2: E P I K G A M E R
7.
7.
sajttaller
#2: Azért ugye te is tudod, hogy ez nem igaz, más játékok kapcsán is kaptak már ajándékott az emberek, pl sim city startnál ingyen játék járt a gyatra kezdés miatt. Szóval nem csak a blizz...
4.
4.
Szelenas
Nekem még időnként most is szar, instákba nem enged be stb. Az US servert Ddosolták, de az EU is ugyanúgy szar volt. Erre nincs magyarázatuk.
3.
3.
toriell
Egyetértek, A Garisson-on kívűl volt egy kis lagg,de ez nem befolyásolt annyira ,hogy most meghaljak tőle:D Szóval köszi Blizz,és nagyon ütős lett az új kieg:):D Gz
2.
2.
Megmondókapitány
Ilyesmit sem csinál más, csak a Blizz, 5 nap ingyé a kellemetlenségekért, amiből én szerencsére nagy mértékben kimaradtam mert egy low-med population szerón toltam, lehagytam a többséget a szintezésben így lagg sem volt, pénteken már 100as szint is meg volt, csak kis galiba volt a garrisonnal. Szal mind amellett, hogy rohadtul élveztem és minimális kellemetlenség ért, az eddigi legjobb kieget rakták elénk, még 5 nap játékidőt is kapok :) Thanks Blizzard!
1.
1.
anarchoid
Dejoi, hogy bennem mar fel se merult , hogy megvegyem... igy a hajtepes eselye erosen a zerohoz tendall(attol fuggetlenul, hogy mas okbol sem menne az emlitett tevekenyseg ;) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...