Így néz ki a Wii U-s Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 19.
  • Képek
Link másolása
Habár PC-n, PlayStationön és Xboxon már május vége óta játszható a Watch Dogs, a Wii U-s változat csak pénteken kerül boltokba. A Ubisoft most megmutatta ezt a verziót is néhány screenshot erejéig.

A Watch Dogs Wii U-s változata tegnap jelent meg Amerikában, hozzánk pedig november 21-én érkezik. Habár a játék valószínűleg nem kapja meg a Bad Blood DLC-t, mint a többi verzió, azért a Nintendo-hívők sem maradnak letölthető tartalom nélkül: az eShopban ők is megtalálják majd a Conspiracy és a korábbi előrendelői extrákat tömörítő Access Granted kiegészítőt.

A minap kaptunk néhány képet a Wii U-verzióból, csekkoljátok:

19.
19.
aordog
Lehet, hogy nincs igazam, de a videot nézve szerintem ez nem a legjobb. Már a közeli textúra sincs megjelenítve, szinte a lábunk elött rajzolódik ki minden.
Ha tévedek, akkor elnézést. Telón néztem a videot, de délután megnézem a Wiiu-n (Youtube-on)
18.
18.
p3ti
https://www.youtube.com/watch?v=MHyzesAuKj8

BTW itt egy Wii U -s gameplay.
17.
17.
p3ti
Nyáron pörgettem végig XO -n, szerintem messze nem annyira rossz mint itt egyesek állítják. Persze, nem fog világot váltani, és valószínűleg nem is annyira sokrétegű mint pl. a GTA5. Viszont szerintem egészen rendben volt a story, illetve ez a hackelős dolog pont addig volt számomra érdekes ameddig végig nem játszottam az egészet. Nem kell azért annyira hinni azoknak akik sárgaföldig hordják a játékot - igenis voltak jó pillanatai. Nálam egy erős 10/7.5
16.
16.
myrte
#15: Persze ezen lehet vitatkozni, mert boltonként is változik ár. Felmentem a gameshop oldalára WiiUból 18.000 ft volt a legdrágább kiadás, ezek limitáltak szoktak lenni, vagyis egy sima játékhoz kapsz figurát\másik játékot stb. A PS4-nél ez a 22.000 ft-os kategória volt. A rendre most megjelenő játékok 18.000 ft-os cimkével rendelkeztek, WiiUnál meg 12.500 ft. És mind a két esetnél vannak kiugrók. A toad captian csak 11.000 ft lesz.A Lords of the fallen 15.000, ahogy írtad. A régebbi játékokat 9000-10.000 ft-ért árulják, de a splinter cell 5500Ft újonnan wiiU-ra. Szóval igen, elég tág. Ízlések és pofonok. Nem feltétlen venném meg a fifa 2015-öt 11.000 fért ps4-re.
15.
15.
#12: Jó az írás, én is gondolkodom Wii U vételén a közeljövőben, csak egy hiba van benne szerintem, hogy a PS4, XONE árazása még a korai hírek szerinti, egyszerűen nem igaz, hogy 18-22 között van egy játék ára, sokkal inkább 16-18 között mozog, sőt, bizonyos újrakiadások esetében ez az ár 15 körül van, némely boltban újonnan is 13-14. Például a Lords of the Fallen ami nem újrakiadás, szintén 15 ruppó. De általánosságban 16-18 között.
14.
14.
Gora
Képek alapjàn nem néz ki rosszul.
13.
13.
aordog
Rengeteg oldalon magyar felirattal hírdetik. Akkor most igen vagy nem?
Ez az Ubi utolsó "nagy játéka" a konzolra? Akkor mind1, hogy milyen lesz a kritika.
Azért kiváncsi leszek egy tesztre,mert szerintem ennek a verziónak kellene a legjobbnak lennie. Persze most nem a vizuális oldalra gondolok,de stabilitás és hangulat terén kell hogy előrelépés legyen.
WiiU tulajként kínosnak érzem az Ubi és a EA álláspontját..de a többi kiadó sem erölteti meg magát. Amúgy egy ilyen gépcsomag tetszene nekem.
Szerintem most ezt a tesztet megvárom és negatív vélemény esetén eladom a gépemet. Majd jövőre veszek egy másikat, így a gari újra él és legalább a porszem okozta karcoktól is megszabadulok. Tudom, cinikusan hangzik, de nekem ez a játék a konzolra egy erős vízválasztó.
12.
12.
myrte
#11: Teljesen jó. Ha ennek lehet hinni, akkor nincs is annyira lemaradva a társaitól: https://www.youtube.com/watch?v=fAMOymjRcyQ#t=16 pedig aztán jóval olcsóbb, mint egy ps4.

Am írtam egy szép kis összefoglalót, miért is érdemes wiiu mellett dönteni: http://wiihungary.hu/news.php?extend.1163
11.
11.
godach
Aki nintendo konzolt vesz, köztük magam is biztos hogy sosem a gép erősségét és a grafikát nézi. A felhozatal, ami nem mindegy és erre már csak ráadásképp jönnek az ilyen címek. Jó ez.
10.
10.
szakallaskan
9.
9.
msmester
Én nem számítottam világmegváltásra nekem tetszett, de mondjuk elég egyedi az ízlésem :)....
7.
7.
drat576
Ennél a játéknál szerintem nem a látvány volt a baj. Legalábbis nekem biztos nem azzal.
6.
6.
Neo1989
Azert latszik a hardwares kulombseg konzol es konzol kozott. Pl PS4.
5.
5.
Blueberry
Te egy igazi optimista vagy ;) még egy kupac lószarnak is örülnél mert "pacit kaptál csak elszaladt"
4.
4.
Azeroth87
Én a PS4-es verziót megvettem, de idén nálam ez volt az év csalódása...
3.
3.
Norbiii
#2: Rég vártam már ennyire egy játékot, remélem élőben is tetszeni fog.
1.
1.
RangerFox
Szép munkát végzett vele a Ubi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...