Jövőre jöhet a Bladestorm: Nightmare

  • Írta: Arell
  • 2014. november 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Érkezik a Bladestorm: The Hundred Years' War felújított, kibővített változata, melyben helyet kap egy új játékmód, a "rémálom" is. A frissített tartalmú kiadást már jövő tavasszal beszerezhetjük a konzoljainkra.

A Bladestorm: Nightmare nem egy egyszerű HD-újrakiadása az eredeti PS3 és Xbox 360-verziónak, sőt drámai grafikai ráncfelvarrásra nem is nagyon érdemes számítani. Az új játékba viszont egy raklapnyi változás és friss tartalom érkezik, többek között a címet adó "rémálom" is, amelyben lehetőséget kapunk, hogy az eredeti zsoldosunk mellett 32 történelmi figura szerepét is magunkra ölthessük egy mágiával és sárkányokkal átitatott fantasy környezetben a százéves háború szereplőinek romlott másai ellen.

Anglia és Franciaország oldalán egyaránt játszhatunk majd, a csatákban négy zászlóalj felett vehetjük át a parancsnokságot, egy osztagban pedig akár kétszáz katonát is irányíthatunk. A kiadásért felelős Koei Tecmo elmondása szerint a játékot Xbox One, PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokra készítik, mindegyik verzió jövő márciusban várható.

A hírért köszönet Kupai97-nek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...