Szépen fogy a Call of Duty: Advanced Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 20.
  • Hír
Link másolása
Az idei év legnagyobb szórakoztatóipari startját produkálta a legújabb Call of Duty - tudtuk meg az Activisiontől. Egyetlen játék, film, könyv vagy zene sem hozott olyan szépen a konyhára, mint az Advanced Warfare.

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare az idei év legjobban nyitó szórakoztatóipari terméke lett. Bevételei minden más játékot, filmet és zenét meghaladnak. Emellett a sorozat immáron 10 milliárd dollárt hozott a konyhára 11 éves fennállása alatt - ezzel olyan frencsájzokat utasított maga mögé, mint a The Hunger Games, a Transformers, az Iron Man, és a The Avengers.

Noha pontos számadatokkal nem szolgált a kiadó, elég szépen fogyhat a sorozat legújabb darabja, amelynek digitális változata a legnagyobb példányszámban elkelt videojáték a konzolok történetében - legalábbis az Activision becslései alapján.

Az eladások már az első héten meghaladhatták a Call of Duty: Ghosts tavalyi teljesítményét. A vállalat szerint a season pass eladásai is növekedtek.

Végül jöjjön néhány érdekes számadat: a játékosok 370 millió meccset játszottak az Advanced Warfare megjelenésének első hetében, és több mint 200 milliószor léptek szintet a multiplayer módban.

25.
25.
DON GONDOCS
Nem hittem volna hogy ezt mondom, én szeretem a sci-fi-t ha a közel vagy távoli jövőről van szó, de nem tudot megfogni a játék. még talán a ghost is jobban tetszett, pedig az abszolult a sorozat mélypontja.
19.
19.
reddevil1015
Szerintem a játék maga jó lett,de ez a lézerfegyveres,robotos,ugrálós/repkedős dolgok nem az én világom. Játszottam az összes Call of duty-val szóval ezt is megvettem. Néha játszom s&d-t a classic playlistest,aztán kb ennyi. 17.000ért nem volt egy olcsó dolog na.
18.
18.
maros1977
Sajnos én is csalódtam a játékban. Pocsék az egész. Tele buggal, és laggol a játék. Még jó hogy megjelent a far cry 4 azzal engesztelem magam.
12.
12.
fekete kobra
Ha valaki szeretne egy ütös csapattársat akivel profi módon lehet darálni a nyuggereket az jelizzen barátnak a steammen
nevem: SwitcX
11.
11.
TheNick
Nézegettem néhány kritikát, a multival szokásosan elvoltak, de azt gondolom, hogy egy ekkora címnek ez nem valami hatalmas dicséret. A kampány részéről olvasgattam még, magába a sztoriba is belementem kicsit és eszméletlenül ostoba. Már csak nem arról van szó, hogy rossz vagy unalmas esetleg, hanem hogy konkrétan hülyének nézik az embert.

Sajnos látszik, hogy mennyire butának feltételezik azt a korosztályt, akiknek készítik.
10.
10.
Inferno
nagyon jó h így fogymert téll sokkal jobb lett mint a ghost csak az a gáz h végre küldhetnének vmi patchet a kampányhoz mert még mindig szar sokáig tölt és az átvezetők és elég csúnyán szaggatnak :/
9.
9.
kalciumsandoz95
#3: mindig változik??
akkor ezt a helyedben megnézném!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ezuDHfDhrP0

XDDD
8.
8.
Ecneb
#5: +1, ez a gyerek kész, és szerintem komolyan is gondolja :D
5.
5.
Hunner
#3: "Arról nem is beszélve ,hogy Cod mindig változik"


:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köszönöm szépen, szebbé tetted a napom
4.
4.
Angelwing
A sorozat szégyene! Pedig de jók voltak az első részek.Kb az NFS-el van egy szinten már.
3.
3.
strike19
Szerintem rendben van COD széria.
Fifa is minden évbe megjelenik.
Arról nem is beszélve ,hogy Cod mindig változik hála hogy több csapat felváltva adja ki a játékot.
Egy valamivel nem értek egyet az pedig a fizetős dlc.Lehúzásnak tartom még egyszer ugyan úgy egy teljes játék árat kifizetni csak kb 12 pályáért.
A legjobb a Cod-ba szerintem ami létezik az osztott képernyős co-op.
Ha a Battlefield is rendelkezne ilyennel azonnal vennék.
2.
2.
RangerFox
Meg is érdemli, az év pozitív csalódása.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...