Far Cry 4 - késik a javítás

Link másolása
Jövő hét elejére csúszott a Far Cry 4 PC-s verziójának 1.4.0-s javítása, mely több apróbb hiba mellett a játékosok egy részénél jelentkező fekete képernyős indulást is orvosolni fogja.

A fejlesztők péntekre ígérték a Far Cry 4 1.4.0-s javítását, de az utolsó pillanatban nindzsa stílusban odacsempészték az eredeti szövegbe, hogy "vagy a jövő héten". A hét folyamán egyébként volt már egy patch, ám azt a megjelenés után pár órával visszavonták, mivel teljesítményproblémákat okozott.

A várva-várt patch nagy eséllyel hétfőn fog élesedni, és javítani fogja a több játékosnál is előkerülő fekete képernyő problémát. Átmeneti megoldás lehet, hogy eltávolítjuk a gépből egéren és billentyűzeten kívüli USB-eszközöket.

A Far Cry 4 a héten jelent meg, Daks tesztjét erre találhatjátok.

87.
87.
szlesspapa
#86: Ennyire azért nem vagyok jó angolul, 1-2 dolgot értettem belőle, de ha jól veszem ki, neki ki se nyilik a wingsuit, elvileg nekem kinyilik, csak lefelé kormányoz erőteljessen. Esetleg valaki segitene a cikket leirni nekem röviden, hogy mi a lényege ?
86.
86.
Nesd
#85: Itt van a megoldás a problémádra: http://forums.ubi.com/showthread.php/731772-Wing-suit-unable-to-deploy-parachute-Forums
85.
85.
szlesspapa
felraktam az 1.4 es patcht és a wingsuit használatánál elég erőteljessen lefelé megyek, ( nem használható a wingsuit, igy a főküldetések is félbe vannak szakadva,)
Valakinek valami ötlet ?
84.
84.
Nesd
Ehhez az egész warezos dologhoz én csak annyit tennék hozzá, hogy baromi drágák a játékok egy átlag embernek. Pláne, hogy a legtöbb játékot ki lehet tolni egész hamar. Azzal meg, hogy letöltök egy olyan játékot, amit soha az életben nem vásárolnék meg, szerintem nem ártok senkinek anyagilag. Igazi lopásnak azt tartom (szoftveres tekintetben), ha egy tehetős, gazdag ember teszi ugyanezt. Hiszen neki nem oszt, nem szoroz, akár meg is vehetné azt a játékot mérlegelés nélkül (a legtöbbje meg is teszi).

Ettől függetlenül néha én is meg szoktam venni egy-egy játékot, ha már lejjebb megy az ára, és tartom is annyira jó játéknak, hogy áldozzak rá. (Függetlenül attól, hogy már valószínűleg soha nem fogok vele játszani.)
Szóval ezt az egészet nem lehet külön választani, hogy van fehér meg fekete. Kell ott lennie több árnyalatnak is. :)

Persze örülök annak, hogy van aki meg tudja venni ezeket a játékokat ill. van annyira fontos neki, hogy összespórolja rá a pénzt, mert ha ők nem lennének, akkor kihalna a PC-s játékpiac. Szóval innen is üdvözlöm őket, és csak így tovább! ;)
82.
82.
Szabby999
#80: Persze, csak az a gond, hogy olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amiket én sosem mondtam. Miért olyan óriási kérés ezt megérteni?

Mindenek előtt tisztázni szeretném: NEM ejtettem szót sem a torrent cuccokkról úgy általában, se nem mondtam egy rossz szót azokra, akiknek nincs pénzük!

Mindössze bátorkodtam felhívni a figyelmet arra, hogy a warez verzióba szándékosan tettek bizonyos hibákat, mert a kiadó így akarta elérni, hogy a népek inkább az eredetit vegyék. Az egyik hozzászólónak erre az volt a válasza, hogy akinek nincs pénze, az majd töltse le. Erre én bátorkodtam megjegyezni, hogy ezek szerint, aki nem tudja megvenni, az nyugodtan lopja el. Ez lenne a nagyképűség...?

Baromi könnyen beszéltek ti erről teli szájjal, egészen addig, amíg nem ti öltök éveket és milliókat egy-egy program fejlesztésébe! Kíváncsi vagyok, akkor is így vélekednél-e cégvezetőként, hogy persze, hát ha nincs pénze, akkor mi mást lehet tenni, lopja el... Ezt mondanád, mi? Én is elkeserítőnek tartom a hazai viszonyokat, de bocsánat, mi a kettő között az összefüggés? Attól még, hogy "nem mindenki van olyan helyzetben", az már feljogosít a lopásra? Addig vagy ekkora király, ameddig nem téged lopnak meg! Mert ha megtörténne, akkor már rögvest azért szidnád az aktuális hatalmat, meg azért perelnél, mert nem védték meg a tulajdonodat!

Ennél fogva tehát, mindenki azt vásárolja - autót, kaját, játékszoftvert, akármit -, amire telik neki! Ennyire egyszerű. De ha nem telik téliszalámira, akkor gondolom, te se mészbe a boltba és lopod el azzal a felkiáltással, hogy "ebben az országban meg nem osztanak rendes fizetést".

Egyébként meg még annyit, hogy egyáltalán nem vagyok gazdag. Viszont ezeket a szoftvereket ennek ellenére megvásárolom. És tudod, az a dühítő, hogy egyrészt az említett warez pistikék 98%-a ugyanúgy meg tudná venni, csak elkölti a pénzét egy csomó más baromságra, meg ugye szoftvert könnyebb lopni anonim módon az internetről, mint bármely terméket arccal a boltból. Arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán letölteni is csak azért tudják, mert a hozzám hasonlók fizetnek érte!

Nyilván nem várok ezért érdemrendet, de még engem vádolni nagyképűséggel, ha ezt a véleményt képviselem... Nonszensz!!
80.
80.
Szekely46
#66: Nem, nem lopok kaját a boltból, de ha ennyi pénzem se lenne elképzelhető hogy megtenném.
Betartani minden szabályt, teljesen törvényesen élni nagyon jól lehet EGY OLYAN ORSZÁGBAN AHOL RENDES FIZETÉST OSZTANAK!
Magyarországon teljesen ellehetetlenítik az embereket, de most a politikába ne menjünk bele, a lényeg hogy mi baromira örülünk hogy te sosem töltesz le torrent verziót, Isten tartsa meg a jó szokásod, de nem mindenki van olyan helyzetben.
A nagyképűséged miatt egy kicsit te is szégyellhetnéd magad.
79.
79.
Szabby999
#77: Sajnos az ő részéről ez nem szándékosság, hanem nyilvánvaló korlátoltság. Belegondolni is rossz, mire fogja vinni később, ha már gyereknek is ennyire kilátástalan.
78.
78.
tityesz
#72: Remek erv,igazad van valoban.
77.
77.
Ecneb
#74: Látom már, hogy a kis srác szándékosan viselkedik így, provokatív, ennyire nem lehet senki sem hülye, ha igen, akkor komoly a gond. Ne is foglalkozzunk vele, hiszen tudod: don't feed the troll!
72.
72.
Ecneb
#58: Ugye tudod, hogy ritka nagy marhaság, amit írtál?
66.
66.
Szabby999
#63: "sok embernek kajára alig jut nemhogy 12-18 ezer forintos játékra."

Na ennél demagógabb duma a világon nincs!! A teljesség kedvéért írd oda akkor azt is, hogy "Afrikában meg éheznek". Magyarra lefordítva azt mondod, hogy ha valakinek kajára is alig jut, akkor játékot nyugodtan lophat! Fel kéne fogni végre a kis agyatokkal, hogy ez is egy ugyanolyan termék, mint bármi, amit a boltban megvehetsz. Kaját szoktál lopni a boltból? Így van: senkinek nem kötelező eredeti játékot venni, de ugyanúgy nem kötelező ellopni sem! Szóval demagógia a köbön, amit írsz! Ne hazudjunk már egymás szemébe: akinek ma Magyarországon telik arra, hogy olyan gépe legyen, amelyen a Far Cry 4 kb. optimálisan működik, annak hidd el, 11 000 Ft-ja is lesz arra, hogy megvegye (nem mellesleg ennyibe került egyébként a Day1 Limited Edition kiadás három letölthető küldetéssel, FC4 pólóval, kulcstartóval, öngyújtóval, poszterrel, meg egyéb ajándékokkal), maximum kevesebb egyéb hülyeségre költi el a többit!

Én mindössze arra akartam rávilágítani a "warez pistikés" hozzászólásommal, hogy történetesen a Far Cry 4 esetében a netre kikerült kalózverziók számos hibát szándékosan tartalmaztak és a tipikusan csak a warez verzióban előforduló hibák miatt síró tömegeknek a Ubisoft válasza annyi volt, hogy "akkor vegyétek meg eredetiben".

És még egyszer: felesleges ebből ekkora ügyet csinálni. A hétfői javításig is bármely hiba (egér, szaggatás, stb.) egyénileg kiiktatható, csak utána kell kicsit olvasni. Én is megtettem ezt, kb. 20 percembe került, cserébe a játék tökéletesen és hiba nélkül fut. És nem csak én mondtam ilyet a hozzászólók közül, hanem mások is.

Végezetül arról, hogy ki mit mondhat meg. Úgy gondolom, hogy ha valaki nem vette meg a játékot (és ugyebár le sem töltötte), azaz nincs semmilyen konkrét tapasztalata a témában, hanem csak úgy "bekommentel", akkor bizony bőven van miért szégyenkeznie. Szarozni, meg másokat élből kioktatni nagyon könnyű.
63.
63.
Szekely46
"hogy te is megvedd a játékot eredetiben, mert egyrészt úgy nem kellene szégyenkezned"
Csak az vegye meg a játékot eredetiben aki AKARJA!
Ez itt Magyarország ember, sok embernek kajára alig jut nemhogy 12-18 ezer forintos játékra. Ne te mondd már meg hogy ki miért szégyenkezhet!
60.
60.
Szekely46
#58: "Lassan remelem rajonnek,hogy tok felesleges barmilyen jatekot is PC-re kiadni,csak a hiszti van vele,ha kiado lennek,biztos tokom tele lenne a PC-sek sirankozasaival minden jateknal."

Ha PC-re nem adnak ki játékot akkor nem játszok, de elvből nem vennék játékgépet.
A PC egy sokoldalú eszköz, sokkal több mindenre lehet használni mint egy konzolt.
Soha nem cserélném el a PC-met egy konzolra...
58.
58.
tityesz
Lassan remelem rajonnek,hogy tok felesleges barmilyen jatekot is PC-re kiadni,csak a hiszti van vele,ha kiado lennek,biztos tokom tele lenne a PC-sek sirankozasaival minden jateknal.
54.
54.
Szabby999
#14: Nos jó fiú, nem. Semmilyen esetben sem "érthető" a warez. Gondolom, TV-t sem szoktál lopni a boltból. Lehet, hogy a szoftvert jellegénél fogva könnyebb ellopni, mint egy TV-t, de attól még mindkettő lopás.
53.
53.
Szabby999
#4: Így van, de ezt a kiadó is elmondta már első nap - miután a warez pistikék panaszkodtak a sok hibára -, hogy tessék megvenni eredetiben a játékot.
52.
52.
RangerFox
#45: Hehe, a procit itt az oldalon nyertem, az alaplap árát nyári munkával szedtem össze, a többit meg összekukáztam hardverapróról... -.-
51.
51.
A konzol az ami nem, talan egyedul.
50.
50.
Azt ne felejtsuk el hogy a sonynal most nagyjabol minden deficites.
A mobil agazata is csak ~2 milliard dollar deficitet konyvelt el.
45.
45.
Szőrös Car
#37: De nagy jampi vagy, a szülőknek sokat kellett ezért a konfigért dolgozni, mi?
38.
38.
GAMEROD
Nekem semmi problémám nincs a játékkal pedig a gépem értéke már alulról üti a százezret. Ja, és ultrán van minden az árnyékok vannak csak highon.
37.
37.
RangerFox
#28: Aham, egy I7 4790K 4,4Ghz+8Gb Ram+HD 78702GbOC nem elég a játék mediumon való futtatásához, akkor mi elég neki?? -.-
JBoy: Köszi, kipróbálom ezt.
36.
36.
JBoy
#35: Hát ez csak egy tipp amit olvastam vagy beválik vagy nem.
35.
35.
Szekely46
#33: Megcsináltam, valamivel jobb lett, de azért még mindig idegesítő. Főleg hogy visszagondolok hogy a Far CRy 3 milyen szépen futott még a HD 7770-es kártyámmal is. Most R9 270X-em van, 8GB RAM, 965 BE 3,6 X4, tehát nem olyan gyenge azért a konfig és nem megy szépen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...