Húsz percig mozog a Lost Ark Online

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 23.
  • Videó
Link másolása
A múlt héten neveztük ki az egyik leglátványosabb Diablo-klónnak a Lost Ark Online-t, most újabb látványos képsorokkal szolgálhatunk a koreai akció-szerepjátékról. A húszperces anyagban szó esik a karakterosztályokról is.

A Smile Gate alkotása első látásra meggyőzött minket, hiszen brutális grafikára és non-stop akcióra számíthatnak az akció-RPG-k szerelmesei. Nos, a legújabb hírek szerint egyre biztosabbnak tűnik a nyugati megjelenés, noha dátummal még nem szolgálhatunk. A távol-keleti régióban a jövő év folyamán indul a zárt bétateszt.

Az online örömökre kihegyezett Lost Ark Online 18 játszható karaktert kínál, mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik, de a játékmódokat tekintve sem kell féltenünk az alkotást.

Húsz perc tömör gyönyör következik:

13.
13.
prediator993
Elindult a Lost Ark első magyar fansite-ja ahol friss információkat tekinthettek meg a játékról és elsőként láthatjátok a bemutató videó magyarosítását!!! Fontos tudni hogy az oldal még fejlesztés alatt áll! Bővebb infó: www.lost-ark.hu
12.
12.
thernielle
Ha megfigyelitek, akkor ez tulajdonképpen egy TERA online izometrikus nézetben :)
Ezzel nem leszóltam, nekem tetszett a TERA. Az irányítás, a képi világ, még a kasztok is egy az egyben onnan lettek átmentve. Kíváncsi vagyok erre a cuccra!
11.
11.
HerodPK
Azért a szakmát figyeltétek , lehet co-operalni favágáshoz meg ilyenek :D számomra ez már innoivácio. mert sok modja van nem a jol megrogzott vegyél egy csakányat azt jol van/ remelem lesz Eus változat is... és ugye ez online cucc , nem single... sokal de sokal tobb helyszin les mint pl a d3 ban vagy egyáltalán egyu single ben.
10.
10.
kmonyesz
Teljesen egyetértek, én is pont ugyanígy vagyok ezzel (TL 12 óra, D3 500+ óra...). Egyetlen különbséggel. Az összes eddigi D3 "klón" sokkal gyengébbnek is tűnt, mint a D3, ez az első, ami annyira odab.sz, hogy szerintem jóval jobb is lesz, ha valóban olyan lesz, mint amit az eddigi 2 video sugall. Egyfajta WoW - D3 keverék, reméljük a kettő legjobb erényeit ötvözi kellően polírozott játék mechanizmussal (skillek, loot, quest...). A videok nagyon ígéretesek, reméljük nagy dolog van készülőben, eddig nagyon úgy fest!
9.
9.
Sun9us
Én is várom, de az a helyzet, hogy rengeteg játékot kiáltottak ki úgy, hogy ez jobb mint a Diablo, aztán valahogy máshogy alakult. Ott volt a Torchlight, ami tök jó volt, van benne 12 órám. Aztán jött s 2. rész, ami teljesen érdektelen, és lelketlen volt. Van Hellsing játékok közül az első részbe beletoltam 21 órát, egészen jó volt, de a második részig nem jutottam el. Path of Exile szintén jó játék, 33 órám van benne. A fent felsoroltakról, azt szokták mondani, hogy verik a Diablo-t, szebbek, jobbak, összetettebbek. (Ami valamilyen szinten igaz is.) Aztán valahogyan mégis a Diablo-ban van közel 400 órám, és nem a fenti játékokban.
A Lost Ark-al kapcsolatban, pedig én is első jegyet váltottam a hype train-re, de bármennyire is jól néz ki, és jól hangzik, ha nincs meg benne az a plusz, akkor ez is csak egy 10-20 órás jó kis játék lesz a sok közül.
8.
8.
azureknight0715
Ez valami hihetetlenül durva. Engem a diablo sosem érdekelt, ellenben a torchlight 2 nagyon tetszett. Ez meg egyszerűen annyira baszatós hogy most azonnal játszanék már vele :D
7.
7.
Lorthirash
#6: amikor nagy a tömeg ez nagyon nagy hibája sok mmonak hogy elfelejtenek rendesen optimalizálni.
6.
6.
Stranger
#4: Messze van még a megjelenés, remélhetőleg még optimalizálnak rajta. Egyébként hol látni h szaggat? Én nem néztem végig.
5.
5.
eszem
Hagyjuk már ezt a Diablo-klón kifejezést, nem az. Ennyi erővel minden fps Wolf klón...

Amúgy a videóhoz: ajóédesanyucikájukat ide vele! :D
4.
4.
Gumiember
Két baj van ezzel a videóval. Az optimalizálás és az hogy megnéztem mert most akarom!! Eszméletlen hangulata van, nagyon megfogott.
3.
3.
number361
Hát ez valami félelmetes, eddigieket elnézve. Nagyon nagyot fogok csalódni, ha ezt nem adják ki US/EU-n is... Tulajdonképpen már most fel kéne karolnia valami nagyobb kiadónak (pls no Nexon) a dolgot, hogy itt is biztosan megjelenjen. Tuti siker lenne.
2.
2.
Lorthirash
Ígéretesnek tűnik de optimalizálni kell ha úgy fog laggolni mint a videóban tömegben az tönkreteheti az egész játékot akármennyire is jó.

Egyébként tényleg elképesztő felül is múlja a Diablot.
1.
1.
Nicodemus
Azta a budos kva elet! Ez oda lett rakva rendesen. Az elso arpg amiben latom a potencialt hogy lenyomja a Dio3at. Gyonyoru, televan interaktiv elemekkel, valtozatos, dinamikus, egyszeruen fantasztikus. Must have!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...