Evolve - minden pálya ingyenes lesz

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
Hasonlóan a Killzone: Shadow Fallhoz, az Evolve alapjátékának tulajdonosai ingyen hozzájuthatnak a megjelenés után érkező pályacsomagokhoz, anélkül, hogy fizetős DLC-re kéne költeniük. Dicsérendő hozzáállás!

A Turtle Rock Studios kreatív direktora, Phil Robb az IGN-nek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy nem szeretné felosztani a közönséget fizetőképes és nem fizetőképes játékosokra. A csapat nem is akarja a rajongókat pénzköltésre csábítani, szóval a DLC-k formájában érkező térképek mindenki számára ingyenesek lesznek.

Természetesen fizetős csomagok is napvilágot látnak az Evolve-hoz, melyekkel új karakterekre és szörnyekre tehetünk szert. Akik nem költenek DLC-kre, azok ugyan találkozhatnak a pályákon velük, de nem irányíthatják őket. S ki tudja, Robb szerint az is előfordulhat, hogy a haverod beruház egy bővítménybe, s ettől te is kedvet kapsz a vásárlásra.

Az Evolve februárban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ha előrendeljük a játékot, ingyen megkapjuk az első szörnyes DLC-t.

6.
6.
Dízel
Undorito dolog ez!! Meg meg koszonjuk is meg h. A dragan megvett jatekert meg ne kelljen pluszba fizetni?! A nagy lof....!
5.
5.
Borington
Ez volna a normális. Nem tudom, mikor jött be a divatba ez a DLC-őrület, de már túl messzire ment. Mindjárt a patchekért is kell fizetni...
4.
4.
Hat meg azert az Evolve terkepei se nagy szamok, sziklas placcok mas-mas szinnel, jo hogy nem kell ertuk fizetni!
3.
3.
KENKILL
Jó hogy itt tartunk, hogy mi kell megköszönjük, hogy nem kell külön fizetni a pályákért. De a harmadik szörnyért azért kell majd...
1.
1.
Leland Gaunt
Tehát aki CSAK az alapjátékot vásárolja meg, az az IGN szerint "nem fizetőképes".
Ééértem?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...