The Crew - holnap indul a nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 24.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy november 25. és 27. között zajlik a The Crew nyílt bétatesztje Xbox One-on és PS4-en. Ez az utolsó lehetőség arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáld a nyitott világú autóversenyt.

Ha az Egyesült Államok jellegzetes aszfaltcsíkjain szeretnél a versenyzésnek hódolni, akkor készülj, hiszen a The Crew nyílt bétatesztje november 25. és 27. között kerül megrendezésre. A bétában két régiót próbálhatunk ki az ötből: a középnyugati és a keleti parti területet, s kihívások valódi áradata zúdul ránk. 

Verdáinkat testreszabhatjuk, ötből kettő spec osztály lehet a miénk, a street és a dirt. A próbalehetőségre minden Xbox Live- és PSN-hozzáféréssel rendelkező játékos rávetheti magát, ám néhány funkció csak Gold-tagsággal, illetve PS Plus-előfizetéssel működik.

A The Crew végleges változata a jövő héten, azaz december 2-án landol PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on és PS4-en. 

6.
6.
Leland Gaunt
#4: Megkérdezhetem tőled ill. bárkitől, akinek volt lehetősége kipróbálni, hogy az irányítás melyik korábbi autós címhez hasonlítható?

Ha a tartalom, a grafika, és a fizika csak egy fokkal jobb, mint a korábbi TDU-kban, már azzal is megelégszem. (igen, sajnos itt tartunk...)
5.
5.
DonRendes
Hány órától tudom leszedni?
4.
4.
ikaralyos01
Kipróbáltam de szerintem egy fos. Ronda igénytelen kinézete van, valószerűtlen fényekkel. A vezetési élmény.. az nem létezik. persze ez csak egy vélemény, másnak még tetszhet.
3.
3.
atesz89
Van amikor nehezen rak be a szeróra de utána már jó. :) Zárt béta alapján de most nyílt lesz lehet kicsit várni kell a csatlakozásra.
2.
2.
reddevil1015
Én elvileg regeltem,de semmi visszaigazolást nem kaptam róla. Jó lenne pedig kipróbálni.
1.
1.
KopyAti
Na ezt akkor jól kipróbálom! Nehéz lesz bejutni? Kérdem' ezt attól, aki már esetleg bétázott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...