Gameplay traileren a Batman: Arkham Knight

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 24.
  • Videó
Link másolása
Beesett estére egy új gameplay előzetes a Batman: Arkham Knightról, ami egy új, háromrészes sorozat első része. Hősünk a Scarecrow csapataitól hemzsegő Ace Chemicals-üzemben tesz rendet.

És nem is akárhogy, batmobilostúl esik neki a rosszfiúk miatt már-már erődítménnyé váló komplexumnak, és változatos mozdulatokkal, trükkökkel végez velük szép sorjában - közben persze az ártatlanokat is kimenekíti, ilyen a mi Batmanünk.

Az új trailer egy háromrészes sorozat első felvonása, a második december 1-jén érkezik az ígéretek szerint, míg a befejező részt a december 6-án kezdődő PlayStation Experience-en láthatjuk majd a Sony keynote előadása alatt - ugyanakkor nem lepődnénk meg, ha az egy nappal korábbi The Game Awardson is csurranna-cseppenne belőle valami.

A Batman: Arkham Knight 2015. június 2-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

42.
42.
A Pulyka
#36: "Az új UC bármilyen szép is lesz, ebbe a versenybe nem fog beleszólni." Eddig csak mind a három rész beleszolt a versenybe, a második rész év játéka is lett...
28.
28.
Gamer 74
Itt kezdődik az ún. "next-gen" minden aspektusból, és majd hamarosan a The Witcher harmadik részével. Mivel a fent látható játék sajnos még kicsit odébb van, ami a megjelenését illeti. Ebben az egész szituációban az az igazán ironikus momentum, hogy mindkét szóban forgó játék multiplatform cím. Sem a Xbox One, sem a Ps4 nem képes felmutatni ilyen minőségű exkluzív címeket a jövőt illetően jelenleg.

Marginális megjegyzés. Látom avagy pontosabban fogalmazva, olvasom, miszerint már egyes emberkék az UC játékot hozzák fel példaként. Nevetséges, az nem egy open world játék, és játékmechanikai szempontból egy napon sem lehet említeni az adott címekkel szemben. Szép volt az UC széria (az új is az lesz), de ez ahhoz még roppant kevés, hogy ezeknél a címeknél jobb legyen mint játék. Nem beszélve arról, a Batman: Arkham Knight és a TW3 grafika után már közel sem fog akkorát ütni, ahogy azt sokan képzelik. Arról már ne is beszéljünk, ez utóbbi két játék egészen biztosan nem 8 vagy 10 órás szórakozás lesz.

Soha nem kedveltem a képregény hősöket, ennek ellenére számomra az egyik legjobban várt cím az Arkham Knight. Ez megéri majd azt a pénzt, amit majd elkérnek érte, ahogy a TW3 is. Az ilyen játékokért érdemes generációt váltani véleményem alapján, lényegtelen, hogy X1 vagy Ps4. Mert mindkét konzolon kimagaslóan tartalmas, változatos, minőségi, és igencsak hosszú szórakozást fognak kínálni. Ami nagyon ritka jelenség lesz ebben a generációban is.
27.
27.
Chrysh
#19: +1

Többiek pedig ne ettessék a trollt
26.
26.
A Pulyka
#24: Te meg mi az istenrol beszélsz? "Az Uncharted 1-2 a széria legjobb darabjai voltak" Hát ezt azért megcáfolnám.Az elso része nagyon kiforratlan volt még.Nehézkes célzás, és irányítás.A kozelharc még szintén gyerekcipoben járt.Jo játék volt az elso része, de meg sem kozelítette a másodikat és a harmadikat, amikben baromi változatos helyeken jártunk, ellentétben az elso résszel.Persze ez nem pozitívum, de hogy unalmas meg semmitmondo volt, az legyen akkor tényleg a privát véleményed, csak ne kábítsd hulyeségekkel az embereket.


https://www.youtube.com/watch?v=RswxxH_a9wo
23.
23.
DON GONDOCS
Az Arkham city most akciós a psn storeban.
20.
20.
_Botika_
Basszus még fél évig várhatok erre :(
19.
19.
kopic
Überfasza kedvcsináló ! *-*
Be kéne pótolni a City-t.

Azennyimé:
Már szóltam az egyik mondinak, h bannoljon a picsába, és nagyon remélem, h így is lesz.
17.
17.
DrZsasz
kötekedés
" végez velük szép sorjában" - Batman nem végez senkivel!
/kötekedés
16.
16.
stuie
#15 L_O_o_L

Meglepődnék, ha erőmű kellen hozzá. Én grafikában nem látok nagy előre vagy a korábbiakhoz képest. Ugyanúgy gumibaba szerű minden :D

Ettől függetlenül nagyon várom. Batman-nel mindent el lehet nekem adni, ha még jár hozzá batmobil... huha
14.
14.
chymera
Csak nekem tűnt fel, hogy a legvégén amikor a szemeit mutatják olyan mintha félszemere megvakult volna?
#13 Az Origins-et nem a Rocksteady Studios csinálta csak az Asylum-ot és a Cityt készítették ők meg ha jól tudom ezt is már ők fogják
13.
13.
Yanez
Ez valami állati baromi qrva zsír! Az Origins nem nagyon tetszik, be sem akarózik fejezni, habár az előző kettő a kedvencek közt van. Ez pedig úgy néz ki az eddigieket is lekörözi, legalábbis nagyon remélem!
12.
12.
Benjago
Azt a rohadt!!!!

Jöjjön már!!!

Ilyen akciót várok a 2016-os Batman v Superman filmben is, mint itt!!!
Arkham Knight nagyon Badass... :)
11.
11.
felegyi
Nos igen, elméletben nem lenne nagy a gépigénye... de generáció váltás volt, pre-genre ki sem adják így lehet tippelgetni. Lehet tényleg nem kell neki erőmű elvégre Unreal Engine, viszont könnyen fordítva sülhet el.
4.
4.
godach
Most nézem, hogy az Uborka szezont célozta meg? Így még biztosabb a siker. Egyébként ez már nem az UT3 engine ugye?
3.
3.
godach
Nekem az Arkham City már nem jött be, pedig az Asylum nagyon ott volt a toppon. Lehet teszek vele még egy próbát.
2.
2.
eszem
Aztabüdöskurvaélet! :))
1.
1.
EnderKnight
Bámulatosan gyönyörű ez a játék! :O Csak szerintem hat újszerűnek a harc?(Mondjuk lehet hogy az új "fear takedown" miatt.) Nálam megvan 2015 Év Játéka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...