Lelőtte a Kickstarter a Blood Sport kampányát

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár elméletileg nemes célokat szolgált a Brand & Grotesque, úgy tűnik, az ötlet nemcsak a játékosok egy részénél, de a Kickstarternél is levágta a biztosítékot. Lelőtték a kampányát.

Tegnap írtunk a Brand & Grotesque nevű csapat bizarr ötletéről, aminek a lényege dióhéjban a következő volt: ha megsérülsz a játékban, a valódi életben is vért veszítesz. Nem vicc, a srácok össze is raktak egy rendszert, ami a kontroller rezgése alapján figyelte, hogy a játékosok mikor kaptak találatokat; ha megkapta a jelzést, el is kezdte leszívni az illető vérét, persze csak biztonságos keretek között.

Habár a Brand & Grotesque nem otthoni eszköznek szánta a Blood Sportot, hanem egy turnéra indult volna vele a véradást népszerűsítendő, a közönség nem fogadta egyöntetű tapsikolással az ötletet, és úgy látszik, a Kickstarternek is sok volt a projekt: a tervezők itt kalapozták volna össze a turnéhoz szükséges 250 ezer kanadai dollárt, azonban az oldal üzemeltetői mára felfüggesztették a kampányt, ami amúgy sem gyarapodott viharos sebességgel.

Hogy mi lesz a Blood Sport sorsa ezek után, azt még nem tudjuk.

9.
9.
Csoki80
Támogattam volna. Tudjátok adj vért és ments életet ;-)
8.
8.
Neo1989
Nem csoda hülyeség is volt.
6.
6.
Bako
Hát ez a project hamar elvérzett. :P
5.
5.
kopic
4.
4.
En csak a sok horpadtmellkasu, bowden karu, multifuggo, ujdonsagbuzi hulyegyerekre lettem volna kivancsi egy atjatszott hetvege utan.
Jottek volna tonnaszam a cikkek hetfonkent, hogy rosszul lett aztan elajult es korhazba se tudtak mar rajta segiteni...
:)
2.
2.
Ecneb
#1: Támogatom, csoda, hogy vették a bátorságot, hogy kitegyék.
1.
1.
Extol
Nem is csoda, ilyen agyamentséghez nehéz támogatókat találni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...