Mégis jöhet a ZombiU 2?

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
Masszív pletyka esett be az imént, az Amazon France-on megjelent hirdetés szerint mégis elkészülhet a ZombiU folytatása, az igazi érdekesség pedig az, hogy a Bandai Namco állhat mögötte.

Habár a Wii U-exkluzív ZombiU nem volt rossz játék, nem is vágtuk hanyatt magunkat tőle, ráadásul a Ubisoft szerint nem igazán teljesített jól a kasszáknál, ami akkor is megnehezítette volna a folytatás megszületését, ha közben Yves Guillemot-ék nem akadnak ki a Nintendóra, és nem kezdenek el neki nyilvánosan üzengetni. (A visszatartott játékokról pedig ne is beszéljünk.)

Most viszont mégis elképzelhető, hogy elkészül a ZombiU 2, az Amazon francia részlege szellőztette meg, hogy az anyag 2015. október 17-én veheti be a Wii U-kat. Habár az idevágó termékadatlapot már lelőtték, a francia Jeuxvideo lőtt néhány screenshotot róla: érdekesség, hogy a ZombiU 2 ezek szerint New Yorkban játszódna majd, ami pedig még finomabb, hogy nem is a Ubisoft, hanem a Bandai Namco adná ki...

Ez persze mind csak pletyka egyelőre.

6.
6.
DON GONDOCS
remélem a 2 rész már multi platform lesz.
5.
5.
Gykrizsi
Nekem nagyon bejött. Bár sok hibája van, és talán lineárisabb mint vártam, így is az egyik legerősebb túlélőhorror a piacon jelenleg. És ezek után kijelentem, hogy lehet még parás zombijátékot készíteni.
4.
4.
godach
Nekem már az első része is elég húzóerő, hogy beszerezzek majd egy WiiU-t.
3.
3.
Norbiii
Nem tartozik a kedvenceim közé, de jöhetne.
2.
2.
A Bandai Namcoban sosem csalodtam meg, jo otlet, hogy ok adjak ki a jatek masodik reszet, meg egy cim amivel ravehetnek egy wii u vasarlasara...hmmm...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...