Ingyen Torchlight vasárnapig

Link másolása
Vasárnapig ingyenesen és véglegesen tiétek lehet a Torchlight első epizódja. Emellett a második rész is nyomott áron kapható a Perfect World Entertainment online boltjában.

Ingyenesen beszerezhető a Torchlight első epizódja a Perfect World Entertainment online boltjából, az Arcból. A cég emberei nagyon jó arcok (bocsi...), mivel a második rész is nyomott áron, 4.75 euróért vásárolható meg, igaz, nem árt sietni, mivel az akciók csak vasárnapig érvényesek.

A Torchlight-játékok talán a legjobban sikerült Diablo-szerű címek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Torchlight 2 a Diablo 3 árnyékában jelent meg és így is sikereket ért el. Az első felvonás tesztjét erre találhatjátok, a második részét pedig itt olvashatjátok el.

7.
7.
antiqwiz
#5: Kapsz egy kulcsot az e-mailedre, amivel regisztráltál az Arc cliensre.
Miután elindítottad a játékot a kiválasztod az "I have an Activation Key" funkciót, ahova beírod/bemásolod a kapott kulcsot és örökre időre szóló teljes játékod van!
6.
6.
jani091
Nem egyszer osztogatták már ezt ingyé (most csak vasárnapig lehet vele tolni). Aki be akarta szerezni, szerintem már rég megtette. Jópofa, meg el van vele az ember, de akkor már inkább a második részt ajánlom beszerzésre. Utóbbihoz egész jó modok vannak (ajánlom a synergies modot: új kasztok, kibővített end-game, jobb craftolás, és balance stb)
5.
5.
Rassyel
120 perces limitált hozzáférés.Szó sincsen ingyenes teljes játékról.Most próbáltam ki,megcsináltam a hőst,kiléptem,és le is vonta az Arc a játékban töltött időt.
4.
4.
Maximo32HUN
#2: Steam-en fizetni kell érte a Perfect World Entertainment online boltjából, az Arcból szerezhető be ingyen
3.
3.
anarchoid
Tavaj mar megkaptam ugyanigy ;) akkor gog.com adta. Torchligh2 ajanlott mindenkinek, tobb komplett rewrote mod is van hozza (100% ban lecsereli a jatek mechanikajat, grafikajat stb)
2.
2.
Buxa.mpg
Sziasztok! Egy kérdés ez Steam-es?
1.
1.
Extol
én tegnap toltam vele először, nem csak olyan mint diablo hanem lényegében ugyanaz más sztorival meg gyermetegebb grafikával
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...