Januárban érkezik a Grey Goo

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph Games új sci-fi RTS-t készít, amelyről legutóbb a júniusi E3-on hallottunk. Noha a srácok az év végére ígérték a Grey Goo-t, csak januárban teszi tiszteletét PC-n.

A Grey Goo egy hagyományos RTS, sallangok nélkül. A történet szerint emberek a jövőben már elhagyták a Földet, és a Crux planétán akarnak letelepedni, amit az ellenség persze nem néz jó szemmel. Három frakció közül választhatjuk ki a számunkra szimpatikusat, kapunk bázisépítést és olyan mesterséges intelligenciát, amit állítólag a DARPA (ez az USA Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) koncepciója alapján dolgoztak ki. A látványba egyébként a WETA Workshop is besegít, a kompetitív multi pedig már csak hab a tortán.

Most már tudjuk, hogy a megboldogult Westwood kiválóságaiból álló stúdió január 23-án adja ki a Steamen a játékot. 

Most az első fejlesztői naplóval üssük el az időt:

4.
4.
Chrysh
#3: SC2 copy....ezt az ez meg az copy-t próbáljuk meg már nélkülözni, mert ha innentől kezdve így nézzük a játékokat, hogy mi minek a copy-ja meg hogy honnan lop, akkor rávághatjuk az összes játékra, hogy mind szar, mert vminek a copyja, inkább kezeljük egyén produktumnak ezt is, és akkor azt kell mondja, hogy nagyon várós ötlet lesz, pláne ha ex-Westwoodosok dolgoznak rajta
3.
3.
Dercsi
Csak nekem tűnik így elsőre SC2 copy-nak?
2.
2.
PAtr0n
#1: Bár az általad említett játék is zseniális, azért sok Red Alert és Dune rajongó szíve dobbanhat fel újra ha ez megjelenik. Én már nagyon várom.
1.
1.
SkiingOstrich
Egy másodpercre megörültem ,hogy a World of goo folytatása ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...