Csapatmunka a Resident Evil: Revelations 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 26.
  • Videó
Link másolása
Nem lehet azt mondani a Capcomra, hogy szűken méri a gameplay videókat, most rögtön kettőt is kaptunk a Resident Evil: Revelations 2-ről, amelyek főhőseink kooperatív mozdulataira és a csapatmunkára koncentrálnak.

A játékban alapból két karaktert irányítunk majd - Claire Redfieldet és Barry Burton lányát, Moira Burtont, Az idősebbik hölgy végzi a munka piszkos részét, fegyverével tartja sakkban a fertőzötteket, míg Barry Burton lánya, Moira inkább a háttérből támogatja őt. Ezen kívül számtalan közös mozdulatot csalhatunk elő a Revelations 2-ben, a nehézségeket csak úgy küzdhetjük le, ha megtanulunk összedolgozni - akár kooperatív módban is.

A Resident Evil: Revelations 2 2015 elején érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

2.
2.
NGoHTBATiSTA
ez a rész ismét csak nem resident evil!!szm ez a 6ik részre hajaz de nagyon, az meg egy nagy rakás szar volt, így finoman fogalmazva...a legidegölőbb az hogy itt is lesz egy társad , ami egy túlélőhorrornál hatalmas nagy baromság!! szar volt az 5ben. a 6ban, a 4ben csak néha futott utánad Ashley, de az is hangulatromboló volt..
1.
1.
DON GONDOCS
Értem én hogy ezis reklám, meg látjuk a játékot mozgás közben. De ezek nem akkora érdekességek hogy külön videót igényelnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...