Combos folt a Halo: The Master Chief Collectionhöz

  • Írta: Arell
  • 2014. november 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft kiadott egy újabb méretes javítást a Halo: The Master Chief Collectionhöz, ami megannyi léket tapaszt be a játékon. A 343 Industries elnézést kért a játék körüli kellemetlenségekért.

A partnerkereső szolgáltatás döcögésének helyreállítása mellett az 523 MB méretű update a multiplayer csapatok összeállításának erőegyensúlyát és a hibás vagy rossz időben kijelzett üzeneteket és figyelmeztetéseket is reparálja. Ha gondod volt a lobbi beállításainak megtartásával vagy az emblémák megjelenítésével, esetleg a játékvezérlő kihúzásakor befagyott vagy kilépett a játék, akkor a frissítés befejeztével kicsit nyugodtabban ülhetsz majd a tévé elé.

A 343 Industries a patch mellett közleményében elnézést is kért a játékosoktól a kellemetlenségekért. "Nem szállítottuk le nektek az élményt, amit megérdemeltek" - írta Bonnie Ross, a stúdió feje - "Ezért elnézést kérek mindannyiunk nevében a 343 Industriestől. A csapatunk reggeltől-estig elszántan dolgozik, amíg a hibákat el nem hárítjuk."

6.
6.
MUNRO
Szükség volt rá. Igaz, nem próbáltam még, de remélem az egyjátékos módot is foltozzák, mert ott pl a H4 6. pályáján, amikor a pelikánnal repülsz, nem tudsz emelkedni. Meg elég sokszor találkoztam olyannal, hogy nem töltötte be a mentésemet. Ez így nem Halo, mert annak mindenben a legmagasabb szintet kellene képviselnie.
4.
4.
p3ti
Nagyon helyes. Eléggé cink volt így is, hogy hagytak egy ilyen kaliberű játékot így elúszni. Szeretettel várom a frissítést
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...